I don't even lift

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - I don't even lift  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> I don't even lift
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2025 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.9.2025 - Push

Rano

Sikme rozpazky stroj - 2x10x60kg, 3x10x70kg
Kliky na kruhach - 3x8xbw
Sikme tlaky stroj - 3x8x80kg
Sikmy benchpress 45st - 3x5x80kg

Francouz EZ - 3x6x40kg
Obracene extenze stroj - 4x10x nevim
Tricepsove tlaky vsede - 3x8x nevim

Rear delt fly - 4x nevim x nevim
Cable face pulls - 3x10x nevim
Upazovani JC vsede v predklonu - 3x8x12.5kg
Upazovani vestoje stroj - 3x8x nevim

Pendulum drep - 6 serii
Lytka - 15 minut

+ mezi seriemi sem tam bricho

Dnes dalsi vysokoobjemovy masakr trvajici 2 hodiny 😅 “moje” fitko je zavreny, sel jsem tedy do jinyho a musel jsem obehat stroje, ktery u nas proste nemame… i proto pendulum na konec treninku. Je to naprosto bozi cvik, ktery bych potreboval mit v treninku pravidelne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: st září 24, 2025 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tejden služebka, pak rýmička, pak hodně mírné tempo, dnes už naplno

24.9.2025

Ráno

Zákop vleže - 3x8x57,5kg
Předkop - 12x50kg, 12x57,5kg, 10x65kg, jednonož 3x8x35kg
Legpress - 4x6x270kg
Hacken dřep - 3x6x120kg
Addukce - 4x10x80kg
Dřep - 3x4x120kg

Lýtka - 20 minut

guuuut
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2025 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sotva jsem rozchodil jeden moribundus, skočil na mě znovu a tentokrát silněji. Takže doufám, že už bude klid... Dnes první pořádný trénink...

6.10.2025 - Pull

Přítahy VČ v předklonu - 2x6x80kg, 6x85kg, 6x90kg
Veslo - 4x6x90kg, 2x12x72,5kg
Shyby s nadlehčením - 4x8xbw-10kg
Přítahy lax - 3x12x40kg každá strana

Scottovka stroj - 3x6x45kg, 2x12x30kg
Zdvihy JČ vsedě - 3x10x12,5kg JČ

Upažování JČ vleže na boku - 3x8x15kg JČ
Cable face pulls - 3x8x9 cihliček
Upažování JČ vsedě - 4x8x12,5kg JČ

Dobré.
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2025 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31.10.2025

Stava se mi tu z toho obcasnik. Letosni podzim proste stoji za prd, vecne mam nejake zdravotni potize a jine prekazky. Nejvetsi, zato milou “prekazkou” je, ze jsem se stal otcem. Nejdrive to bylo takove hektictejsi, ale ted se to uz uklidnuje, ja si zvykam na novy rezim a zacinam mit pocit, ze v treninku konecne trochu chytam dech.

Tento tyden jsem ve vratil k fullbody, at mam zase nizsi treninkovou frekvenci, protoze casove to je proste narocnejsi.

Drep na MP - 2x6x110kg, 2x5x120kg, 2x4x124 kg, 2x4x130kg
Pec fly stroj - 4x8x vsechno
Kladka nauzko na hrudnik - 4x8x80kg

Zadni delty, lytka, bricho

Gut
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2026 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30.6.2026

Čau.

Žiju a cvičím. Po narození dítětě loni v říjnu jsem postupně polevoval, až jsem přestal úplně asi na 2 měsíce. Po těch 2 měsících jsem si vypěstoval ukázkový dad bod a navíc jsem navzdory veškeré snaze nenašel nic, čím bych dokázal vyplnit mezeru po cvičení. Zkrátka to potřebuju a to především ten pocit v těle po tréninku i mezitím. Jakmile začne tělo chřadnout, chřadnu i psychicky a celkově to má negativní dopad na můj život. Takže cvičím, ač 3x týdně a kolikrát musím vstávat i ve 4 ráno, abych v 5:30 byl ve fitku. Nicméně i přes nechuť, nevyspalost a celkovou až kontraproduktivní únavu je to pro mě lepší, než nic.

Aktuálně jedu 3x týdně PPL po-st-pá. Výjimečně jsem místo středy šel dnes, protože zítra ráno odjíždím na služebku a vracím se v pátek odpoledne.

BW kolem 88kg, jsem podstatně vyžranější než loni na podzim. Podle mě je to hlavně tou nevyspalostí. Když málo spím, tak prostě nedokážu ukočírovat impulzy na sladké. Jinak jídelníček jako takový mám stále postavený na intermittent fastingu. Pár týdnů jsem zkoušel "tradiční" vysokofrekvenční stravu s jídly 5x-6x denně a mírným deficitem. Ze začátku to bylo super, jenže postupně jsem víc a víc sklouzával k uzobávání všeho možného, až jsem kontrolu ztratil úplně. Dospěl jsem tedy k závěru, že v současném rozpoložení je IF jediný přijatelný kompromisní systém stravování.

Co se týká problémů s pohybovým aparátem, tak v tomto ohledu jsem sehnal dobrou fyzioterapeutku, kterou aktuálně navštěvuju asi 2 měsíce a samozřejmě pravidelně cvičím doporučené cviky. Koleno se zlepšuje výrazně, rameno celkem taky, ale musím být opatrný. Nejhorší jsou záda - esíčka - na která musím být velice opatrný a z toho důvodu vůbec necvičím klasické dřepy a mrtvé tahy.

30.6.2026 - Push

Kliky na bradlech - 3x6xbw+30kg
Pullover - 4x8x40kg JČ

Úzký benč - 4x6x80kg
Upažování v předklonu na stroji - 3x15x20kg

+ core a strečink

Upažování do push úplně nepatří, ale přední delty moc necvičím, protože je mám celkem dominantní u všech tlakových cviků na prsa a triceps.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - I don't even lift Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28
Rychle na stránku:

Přejdi na: