pingpong trening..v druhej polovici sa zacali kopit chyby lebo som si si nedoniesol vodu a mierne som vychcipal.
vcera som bol pozret "TVRDAKa" v cunove v areali divokej vody ako moralna podpora kamosa - akcia na sposob spartan. Vonku 36 pieklo to jak besne, ti ludia tam chodili ako matohy tesne pred infarktom....bol som velmi rad ze krizu stredneho veku riesim rozumne, konickami ako motorky a kajaky :D
Okrem ineho armada si prihrievala polievocku boli tam side questy ako zhyby na pocet a dvihanie 75kg cinky jednou rukou (mrtvy tah). Dal som konervativne vzhladom na patalie s ramenom 20op a dvihnut 75 slo tiez. Syn bol so mnou tiez a citil ze teraz je sanca tu staru lisku tata konecne porazit a poslal tam 21op, :D
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
powerclean 1+1 zem + pas (netusim preco som prehodil poradie)
do 90
mrtvola
do 2x150 ultra raw
drep
do 2x130 ultra raw
sikme tlaky jc
..
10x30
10x34
Lsit/vsit
3 serie
tric pushdown
Pocitovo s rezervou, uvidime zajtra na kanaly jak budem prekvapene nadavat hehe
njn dik chlapaci, tiez mam radost ze mozem dat deckam zaklad vo viacerych smeroch, vacsinou max zopakuju len to co vidia u rodicov.. aj ked niekedy staci uprimna radost z pohybu a privedie ta to k roznym haluzackym aktivitam aj bez postrkovania
vcera ma boleli v noci krize jak rit, cert vie preco, moc som sa nevyspal. Netusim od coho tieto moje stavy zavisia..kazdopadne ked sa zobudim a posadim ke vsetko cely den ok.. proste netusim.. Preto slusam ten iliopsoas natahovat ale je to vystrel naslepo. Drepiky fajn
Naposledy upravil seeya dne po červenec 06, 2026 5:48 pm, celkově upraveno 1 krát
cable cross. <--- toto je super duper naj top na cicky
3 serie
zhyby neutral-to-podhmat, kontrolovane tempo
1 ser 20 op
predlaktie vnutorne
2 serie
bici jc 14kg
16op
strec iliopsoas
odpadol mi dnes trening pingpongu tak som dal alternativny trening a dobre to bolo.
Jak som sa minule stazoval na krize, vcera/dnes sa to zasa dako uplne uvolnilo, neviem ci ten strec s tym suvisi
vcera
pingpong trening 1h - celkom fajn to lietalo...obcas..
dnes
posilka
drepy
2x5x120
vypady
2x5x80
jc sikma
2x8x36
20 zhybov
brachialis
trici stlacanie kladky
2 serie
hang na tyci
Do posilky som siel na dva krat pretoze po asi 10 minutach a 80 kilach na drepoch ma chytila skvostna sracka a s tym proste nechcete pokusat stastie. Asi od samej radosti ze som sa konecne dostal ku kave som to trochu prepiskol. Celkovo som bol slaby jak blato ale neviem ci sa tomu da extra cudovat po 4roch dnoch kajakovania.
Kajak trip stanovacka v campe, 4 dni pri rieke Isel od stvrtka do nedele. Bolo to vyzivne, zvlast posledny den ked sme sli traja a jeden z nas vyplaval a bolo treba zachranovat. Akcia to bola plodna, natahovat sa s 300 kilovym kajakom plnym vody v strede rieky dokaze zabavit.
usek hintere isel ocami spolubojovnika
par moodoviek z tripu:
zachranovanie kajaku padla a vodaka :D
prirodne kupalisko..skvely chill
tu sme sa chladili v rieke ked vonku prazilo slnko a neboli sme zrovna na vode
mliecna draha..telefon oprety o auto lyzinu
a dobrá voda, taky si vzpomínám, kanoe plné vody je ještě těžší, zvláště mezi vrbičkama, strmé kluzké břehy a nahoře kopřivy :D to jsme se rychle naučili, že vylévat to přímo v řece je nesmysl :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru