bike 20km + preliezky light
och pohroma, zacina ma bolet hrdlo..asi kombinacia casteho cvachtania sa v dunajskej vode a permanentne zapnutej klimy vsade kam sa pohnem .. este aj pred dovcou uhm
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
jsem si vzpomněl na Forresta Gumpa... ale máš ten pohyb ruky hezky plynulý... a ty smeče jsou dobré, já dostat takhle nalito, tak mám klasicky problém trefit stůl :D
Po dovolenke, zrelaxovany..
Tentokrat sme to pojali ako road trip, kedze valanie na rezortnych plazach co sa podobaju jak vajce vajcu ma uz moc nebavi. Nocovali sme na 4roch miestach, najazdili 3300km, videli kopec zaujimavych miest.. supis.. Neskor hodim par foteciek.
opticky ta hlbka vyzera ok (v mojom vlastnom kontexte)
zhyby nadhmat
10x +20kg
mrtvola
2x170
jc v sede ramena
3x5x26kg - uplne easy
rozpazky v stoji ramena
3 serie
tucked front lever
3x 5sec
situacia bola nestandardna, na jednej strane vcera firemna chlastacka (ja som mal 4 drinky), nespal som prakticky nic, hlava ma boli cely den, na druhej strane som sa na zurke prezral reznov a neskor v hoteli hodil saunu (nadrbany) a rano megalomanske ranajky. Takze taka remiza na externe faktory
kajak kanal - strasna svalovka na chrbat sa mi rozvynula, nevedel som robit poriadne power zabery.. este ma zastihla aj burka, mal sommstastie, ziadny z popadanych stromov ma netrafil
kanal kajak, uuuuuuuf dnes som naozaj tahal energiu z paty.. dokonca aj jeden close call ked ma zozral najzakernejsi valec na kanaly z ktoreho sa vacsinou uz len plava, ale nejak som to vybojoval. Tiez par velmi peknych surfikov sa podarilo.. treba oddychnut proste..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru