vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 291, 292, 293

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2026 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9. září 2026, středa
wellness, polední, Form Factory Vršovická

Sauna:
21 minut., vršovická prohřívárna, tepovka up to 150

včera jsem tady byl plavat a protože to s mou pamětí jde rapidně z kopce, tak jsem nechal plavky viset na věšáčku ve sprše, eh... dnes už na věšáčku nebyly, jinde jsem je taky nenašel a ve ztrátách a nálezech taky nebyly, tak budu mít nový plavky, teď po sezoně bude výběr (ironie)

a když už jsem tady byl, plavky nebyly a žádné kardio ve fitku se mi taky nechtělo, tak jsem si dal aspoň pořádnou saunu, protože pak bylo dost času vychladnout, na to potřebuji aspoň půl hodiny

10. září 2026, čtvrtek
HT W6 D3, záda, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (trhačky, bez opasku)
4x 10x 120 kg, rpe 7, pauzy 3 min., lehce, dynamicky

nic těžkého se mi dnes nechtělo, dokonce ani mrtvý tah, protože záda pořád nejsou opravená z té poslední 180, ale řekl jsem si, že zkusím něco lehčího a překvapivě to šlo, hezky se jsem se zadýchal, spoko

Shyby: (naširoko, nadhmat)
4x 4x BW, rpe 9, pauzy 2 min., striktně, spoko

Horní kladka: (na hruď, na dotek)
4x 10x 56 kg, pauzy 2 min., radši lehčí a striktně

Břicho: (zvedání nohou)
4x 12x BW, pauzy 2 min., čtvrtá už jsem zvadnul, takže dobrý

čas 52 min.

dnes slabé, nechtělo se mi, takže si dávám půl bodu, že jsem trénink nevynechal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2026 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11. září 2026, pátek , 25 let od Dvojčat
kardio, polední, Form Factory Václavák

Běh na pásu: (indiánský, tepovka 140)
warm-up chůze 1 min. 6 km/h
intervaly (běh 1 min. 10 km/h + chůze 1 min. 6 km/h) a když se tepovka nevrátila pod 140, tak +1 min. chůze
10 km, 1:17 h PR , prům. tep 146, max 166, prům. výkon 281 W, TE aer/ana 4.4/3.9, zátěž 374

rozkaz zněl jasně, Garmin mi naplánoval 10 km víkendovku, tak jsem se do toho s chutí pustil, prvních 10 minut klasika katastrofa, nohy nefungovaly, achilovky bolely, po každém intervalu jsem měl chuť to zabalit a na tacháči ještě nebyl ani kilák jenom 0.xx, ale pokaždé jsem se zase rozběhl a držel se záchrany, že se tepovka nevrátí, já si dám další minutu oraz a bude dobře... jenže ta potvora se poctivě vracela, až teprve kolem 3.5 km se všechno promazalo a mně svitla malá naděje, že pokud všechno vydrží, tak by to dnes přece jenom mohlo dopadnout, po 5 km se to najednou přehouplo přes polovinu, tepovka se poprvé nestihla vrátit, orazil jsem si a pak koukám, jak to tam přibývá a říkám si, že když už jsem tak daleko, tak bych to měl zkusit, kolem 6.5 km už se mi běželo dobře, "lehce", nevadila mi vysoká tepovka, když se nevrátila, tak jsem si orazil (celkem 6x) a už bylo jasný, že tohle se nevzdává, tak už jsem jenom počkal, až tam bude 9.xx a pak už se to počítalo hned radostněji, čas je sice nové PR, ale vzhledem k tomu, že jsem takovou vzdálenost běžel teprve podruhé a že jsem to vlastně ani neběžel, ale větší půlku šel, tak je to takové kulhavé PR :D a ještě mě teda naštvalo, že mi to Garmin započítal jako "anaerobní" trénink... přitom já potřeboval a cílil na vysokou aerobku :/

na Jiřáku máme vinobraní, tak si tam po práci dám s rodinkou spicha a trochu naředíme krev burčákem, ale fakt jenom trochu, protože to tam mají vždycky příšerně sladký a málo voltů ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 291, 292, 293
Rychle na stránku:

Přejdi na: