vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 292, 293, 294

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2026 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7. října 2026, středa
321 M1 W1 D2, DL+MP, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (opasek, trhačky)
6x 3x 180 kg, rpe 8, pauzy 3 min., dynamika, alespoň pocitová

šel jsem do toho s naivním pocitem, že to budou speed lifty, ale z toho mě vyvedlo už zahřívacích 160, takže na 180 už jsem se soustředil na to, abych to rozhýbal, všechnu energii poslal do těch 3 opakování a neřešil, kolik bych jich mohl dát, bohužel jsem se do toho nemohl dostat, netrefoval jsem setup, dráhu, necítil jsem potřebnou sílu, čtvrtá série už byla tak slabá, že jsem se vyhecoval a pátou dal zase pěknou, asi nejlepší, ale šestá už zase byla slabší, no nic, první trénink tahů, snad to příště bude lepší, nepomohlo ani to, že jsem cítil mírně namožená spodní záda - netuším z čeho, ale byl jsem rád, že mám opasek a úplně jsem cítil, jak mě to brzdí, když se to snažím rozhýbat

Military press: (stopky na hrudi)
6x 3x 65 kg, rpe 7-8, pauzy 2 min., easy speed tlaky

Biceps: (velká činka, vestoje)
6x 5x 35 kg, rpe 7-8, pauzy 2 min., chtěl jsem 40ku, ale nebyla tam, 5 opáček šlo příjemně svižně

čas 1:05 h

Sauna:
10 min.

dodo1985 napsal:
Ahoj Vlku,

když jsem ještě byl v Praze, běhal jsem s oblibou shody ke Stalinovi, který tam již nebyl,
nyní ke kyvadlu.
Je to vydatné a stačí vyběhnout jednou, dvakrát.

Běhat na pásu nebo stacionární kolo mě taky nikdy nebavilo.

to mně by stačilo vyběhnout dvě poschodí v baráku a byl bych kaput :D

na pásu to není žádná hitparáda, ale má to drobné výhody:
- zvládnu to v rámci poledního tréninku bez dalších extra časových nároků,
- drží to za mě tempo, takže to ani nepřepálím, ani nezpomaluju, dokážu odjet opakovatelný trénink a podle tepovky vidím, jaká je kondice

totéž kolo, ale to mě baví ještě méně, protože většinou nemám k dispozici ergonomické

cohen999 napsal:
Nesýčkuj a makaj, dobre ti to ide!
...
Potiaľto AI. Všimni si, že píše o pomalom behu, čiže o disciplíne, ktorú som ti spomínal už xy mesiacov dozadu. Proste zaradiť pomalý beh, alebo indiánsky beh. Veľmi príjemná a veľmi nenáročná činnosť, zároveň veľmi prospešná. Ty chceš silou mocou dvíhať tepy hore, OK, aj to je fajn, ale tieto intervaly by som zaraďoval až po vytvorení základných bežeckých návykov. A netreba sa čudovať, že je to namáhavé a nepríjemné, lebo je.

AI chytrosti si umím vygenerovat taky :D jak píšeš, běhám kvůli tepům, takže pomalé běhy zatím neřeším, resp. i ty moje tepové, intervalové, indiánské, vysoko-aerobní, jsou vlastně pomalé, když jsem v průměru na tempu 7:30 :D ale zatím to splňuje očekávání
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 292, 293, 294
Rychle na stránku:

Přejdi na: