|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Delate casteji tlaky na ramena za hlavou nebo pred hlavou? |
| Za hlavou |
|
38% |
[ 55 ] |
| Pred hlavou |
|
42% |
[ 61 ] |
| Nedelam tlaky s velkou cinkou |
|
19% |
[ 28 ] |
|
| Celkem hlasů : 144 |
|
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá září 10, 2004 11:41 am Předmět: |
|
|
Kovacs ano,Clark ...nevím tipl bych že ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: pá září 10, 2004 11:49 am Předmět: |
|
|
jestli někdo dělal tlaky za/před hlavou s volnou váhou kolem 180kg? Ono také nejsou tlaky jako tlaky že....jestli jste viděli Marcuse jak tlakoval na multaku nebo se snažil o podřep....
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá září 10, 2004 11:57 am Předmět: |
|
|
On taky Ruhl se nemůže srovnávat A. Clarkem!.....když jsem Anthonyho přestal sledovat ( tak před 4 lety ) tak měl bench 383,5 kg, což Ruhl nemá.
Stejně tak Kovacs, který je lépe silově disponovaný než Ruhl. Jinak souhlas není tlak jako tlak....často vídám dřepy s výskokem maskované jako bicepsový zdvih
|
|
| nahoru |
|
 |
Igi
|
Zaslal: so září 11, 2004 7:57 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | On taky Ruhl se nemůže srovnávat A. Clarkem!.....když jsem Anthonyho přestal sledovat ( tak před 4 lety ) tak měl bench 383,5 kg, což Ruhl nemá.
Stejně tak Kovacs, který je lépe silově disponovaný než Ruhl. Jinak souhlas není tlak jako tlak....často vídám dřepy s výskokem maskované jako bicepsový zdvih |
Jak vypadá te samotnej tlak před hlavu? To u nás nikdo nejede. Musí asi bejt trochu nakloněná ta lavička, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gator

|
Zaslal: út září 14, 2004 8:59 pm Předmět: |
|
|
Vsichni rikate pred hlavou-pred hlavou,ale v hlasovani vede za hlavou. Jak to? To sem svym hlasem (btw za hlavou-seru na rotatory) prevazil misky vah? To se mi nechce verit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: st září 28, 2005 4:56 pm Předmět: |
|
|
| BigOne napsal: | co se tyce tlaku - jednorucky, obcas velkou cinku pred. to je jedinej tezkej cvik na ramena - zbytek ramen jezdim v triseriich v sestup pyramide eg. upazovani na stredni delty 10x14kg, 12x10kg, 14x8kg bez prestavky a pal to urcite ..
jsou treneri kteri jsou proti tezkym vaham a plnym rozsahum cviku a jiny zase pro ...
ja si myslim jestli nemas problemy s ramenama a vyhovuje ti to za hlavu jezdi to ale pocitej s vyssim rizikem poraneni a pozdeji i treba chron. bolesti |
Bigy myslis, ze maj tyhle triserie na ramena smysl co se tyka narustu sval. hmoty nebo ti jen vyvolaj ve svalech pocit paleni ?? Moje ramena jsou dost tragicka a uz nutne potrebujou nejakou zmenu nejakej novej impuls k rustu hmoty a uvazuju prave o zarazeni tehlech triserii. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 28, 2005 5:24 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Moje ramena jsou dost tragicka a uz nutne potrebujou nejakou zmenu nejakej novej impuls k rustu hmoty a uvazuju prave o zarazeni tehlech triserii. |
Zkus vojensky tlak (nebo jak se to jmenuje) - na me ramena nejlepe pusobici cvik.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: st září 28, 2005 7:42 pm Předmět: Re: Ramena |
|
|
| Susa napsal: | | Pokud muzete napiste sem take proc. |
ramien davam tlaky za hlavu, preco? keby som daval pred hlavu si mozem dat rovno "incline bench"
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: st září 28, 2005 8:02 pm Předmět: |
|
|
jezdil sem tlaky za hlavou tak dlouho..az sem si malem vyk...il ramena (rotatory)
souhlasim s migem: za hlavou je to neprirozenej blbej pohyb
|
|
| nahoru |
|
 |

|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: st září 28, 2005 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | jezdil sem tlaky za hlavou tak dlouho..az sem si malem vyk...il ramena (rotatory)
souhlasim s migem: za hlavou je to neprirozenej blbej pohyb |
tiez ide o to ci to ides na multipresse alebo s volnou tycou
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: st září 28, 2005 8:05 pm Předmět: |
|
|
| serpent napsal: | | Slayter napsal: | jezdil sem tlaky za hlavou tak dlouho..az sem si malem vyk...il ramena (rotatory)
souhlasim s migem: za hlavou je to neprirozenej blbej pohyb |
tiez ide o to ci to ides na multipresse alebo s volnou tycou |
jja multakem si je vy..vis o neco pozdejs :-)
ne fakt je ze ja je jezdil s volnou tyci za
Naposledy upravil Slayter dne čt září 29, 2005 7:39 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: st září 28, 2005 8:20 pm Předmět: |
|
|
Rozhodne tlaky za hlavou.. Kdyz jsem pred rokem zmenil fitko, tak delam uz jen na MP, ale temer vzdy za hlavou. K te vaze, delal jsem se 130 serie o 4-5 rep. a pred hlavou tak o tretinu mene... Navic tlaky pred hlavou mi dost bolestive tahaji predni delty.. Navic predni delty se za hlavou taky zapojuji a jeste u benche, takze bych je jeste takhle nehrotil... _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st září 28, 2005 8:39 pm Předmět: |
|
|
tenhle cvik prakticky necvicim, jen ted v HST jsem ho jel pred i za ale vice jsem dal pred, pochopitelne na MP
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|