Ramena

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ramena  Úvodní stránka -> Trénink -> Ramena
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Delate casteji tlaky na ramena za hlavou nebo pred hlavou?
Za hlavou
38%
 38%  [ 55 ]
Pred hlavou
42%
 42%  [ 61 ]
Nedelam tlaky s velkou cinkou
19%
 19%  [ 28 ]
Celkem hlasů : 144

Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2004 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kovacs ano,Clark ...nevím tipl bych že ne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2004 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli někdo dělal tlaky za/před hlavou s volnou váhou kolem 180kg? Ono také nejsou tlaky jako tlaky že....jestli jste viděli Marcuse jak tlakoval na multaku nebo se snažil o podřep....
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2004 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

On taky Ruhl se nemůže srovnávat A. Clarkem!.....když jsem Anthonyho přestal sledovat ( tak před 4 lety ) tak měl bench 383,5 kg, což Ruhl nemá.
Stejně tak Kovacs, který je lépe silově disponovaný než Ruhl. Jinak souhlas není tlak jako tlak....často vídám dřepy s výskokem maskované jako bicepsový zdvih
Igi

PříspěvekZaslal: so září 11, 2004 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
On taky Ruhl se nemůže srovnávat A. Clarkem!.....když jsem Anthonyho přestal sledovat ( tak před 4 lety ) tak měl bench 383,5 kg, což Ruhl nemá.
Stejně tak Kovacs, který je lépe silově disponovaný než Ruhl. Jinak souhlas není tlak jako tlak....často vídám dřepy s výskokem maskované jako bicepsový zdvih

Jak vypadá te samotnej tlak před hlavu? To u nás nikdo nejede. Musí asi bejt trochu nakloněná ta lavička, ne?
Gator

PříspěvekZaslal: út září 14, 2004 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsichni rikate pred hlavou-pred hlavou,ale v hlasovani vede za hlavou. Jak to? To sem svym hlasem (btw za hlavou-seru na rotatory) prevazil misky vah? To se mi nechce verit.
Tyrael

PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BigOne napsal:
co se tyce tlaku - jednorucky, obcas velkou cinku pred. to je jedinej tezkej cvik na ramena - zbytek ramen jezdim v triseriich v sestup pyramide eg. upazovani na stredni delty 10x14kg, 12x10kg, 14x8kg bez prestavky a pal to urcite ..

jsou treneri kteri jsou proti tezkym vaham a plnym rozsahum cviku a jiny zase pro ...

ja si myslim jestli nemas problemy s ramenama a vyhovuje ti to za hlavu jezdi to ale pocitej s vyssim rizikem poraneni a pozdeji i treba chron. bolesti

Bigy myslis, ze maj tyhle triserie na ramena smysl co se tyka narustu sval. hmoty nebo ti jen vyvolaj ve svalech pocit paleni ?? Moje ramena jsou dost tragicka a uz nutne potrebujou nejakou zmenu nejakej novej impuls k rustu hmoty a uvazuju prave o zarazeni tehlech triserii.
Draper

PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Moje ramena jsou dost tragicka a uz nutne potrebujou nejakou zmenu nejakej novej impuls k rustu hmoty a uvazuju prave o zarazeni tehlech triserii.

Zkus vojensky tlak (nebo jak se to jmenuje) - na me ramena nejlepe pusobici cvik.
Tyrael

PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
Moje ramena jsou dost tragicka a uz nutne potrebujou nejakou zmenu nejakej novej impuls k rustu hmoty a uvazuju prave o zarazeni tehlech triserii.

Zkus vojensky tlak (nebo jak se to jmenuje) - na me ramena nejlepe pusobici cvik.

Asi myslis military press.. Ja sem zapomnel dodat ze zadnou variaci tlaku na ramena necvicim, protoze predni delt zabira dost u cviku na prsa..na ramena stridam 3 cviky (rozpazovani, rozpazovani v predklonu a pritahy k brade)
serpent

PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 7:42 pm    Předmět: Re: Ramena Odpovědět s citátem

Susa napsal:
Pokud muzete napiste sem take proc.

ramien davam tlaky za hlavu, preco? keby som daval pred hlavu si mozem dat rovno "incline bench"
Slayter

PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jezdil sem tlaky za hlavou tak dlouho..az sem si malem vyk...il ramena (rotatory)

souhlasim s migem: za hlavou je to neprirozenej blbej pohyb

PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aj pred aj za
serpent

PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
jezdil sem tlaky za hlavou tak dlouho..az sem si malem vyk...il ramena (rotatory)

tiez ide o to ci to ides na multipresse alebo s volnou tycou
Slayter

PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

serpent napsal:
Slayter napsal:

tiez ide o to ci to ides na multipresse alebo s volnou tycou

jja multakem si je vy..vis o neco pozdejs :-)

ne fakt je ze ja je jezdil s volnou tyci za

Naposledy upravil Slayter dne čt září 29, 2005 7:39 am, celkově upraveno 1 krát
strabo
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodne tlaky za hlavou.. Kdyz jsem pred rokem zmenil fitko, tak delam uz jen na MP, ale temer vzdy za hlavou. K te vaze, delal jsem se 130 serie o 4-5 rep. a pred hlavou tak o tretinu mene... Navic tlaky pred hlavou mi dost bolestive tahaji predni delty.. Navic predni delty se za hlavou taky zapojuji a jeste u benche, takze bych je jeste takhle nehrotil...
Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
SCHWACA

PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tenhle cvik prakticky necvicim, jen ted v HST jsem ho jel pred i za ale vice jsem dal pred, pochopitelne na MP

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ramena Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: