| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 8:31 am Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | a hlavne uz nikdy nepoustej u posledniho opacka cinku, aby sis mohl zatlacit rukou do stehna!!!
| Tak tohodle sem si napoprvý nevšim ale je to děsivý.
R9: a navíc těch hnusů bylo jenom 10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Monsterbad
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 8:33 am Předmět: |
|
|
Doprdele, to jsem úplně přehlíd. Ale taková frajeřinka jakože jet do selhání, a pak zatlačit oběma rukama na kolena, to se musím naučit:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 8:53 am Předmět: |
|
|
| Monsterbad napsal: | | Doprdele, to jsem úplně přehlíd. Ale taková frajeřinka jakože jet do selhání, a pak zatlačit oběma rukama na kolena, to se musím naučit:-) |
|
|
| nahoru |
|
 |
great

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 8:58 am Předmět: |
|
|
ked to mam zhodnitit:
+dobry pribeh [bajka :)]
+odvaha
+kaskaderske umenie kombinovane s fakirstvom [pustit 180kg cinku a tlacit na stehna - good].
+ interiery :)
+ komparz :)
-tento cvik presne nepoznam, ale rozhodne by som tomu nehovoril drepy
-len "10" "opakovani"
takze celkovy dojem je kladny, len tak dalej a mozes prekonat MAXa :)
osobne si myslim ze mal by si mu to video poslat a urcite ta pozve na
spolocne natacanie do emeriky.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 10:04 am Předmět: |
|
|
hustyyyyyyyyyyyyyyy jako to ze pusti cinku pri drepech a zacne si tlacit na stehna.... sakra to je best!
ses odvaznej zes sem dal tohle video.... respekt.
*reknete mne kdo z vas dokaze balancovat se 180kilovou cinkou na ramennou??? (bez jakyho koliv drzeni-a jeste synchronizovat pohyb do paru...)NIKDO-tak se do nej neserte
Naposledy upravil m4l dne po červenec 24, 2006 10:36 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 10:18 am Předmět: |
|
|
na hammer strenght decline benchpress 200 x 8 ( docela masáž ega...ale reálně to odpovídá BP s volnou vahou s tak možná 150x1...přiznám rovinu  )...jinak z mého letního deníčku pro plážové kulturisty  ...bic. zhyb s jednoručkou v sedě ( záda až po krční páteř opřená o lavičku...žádný nadhozy nebo výtlaky činky v sedě )...22x10 + 15 x 10 + 10x 10...tempo 3 - 0 - 2 ...pauzy cca 30 - 45 s. ve 4 sériích...problém není váha...u mě je to dřina vůbec udýchat...píšu to spíš pro pobavení...když máme tu okurkovou sezonu
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 10:22 am Předmět: |
|
|
To snad neee ja sel spat a ted mi to nabizi kdyz kliknu na free jen upload _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 10:36 am Předmět: |
|
|
velmene: to si nejspis jen neeco stahoval z rapida tak ti ro rika ze mas pockat +-hodinu ne?...pak to pude stahnout
|
|
| nahoru |
|
 |
Mahamotti

|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 11:12 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Tradewind napsal: | a hlavne uz nikdy nepoustej u posledniho opacka cinku, aby sis mohl zatlacit rukou do stehna!!!
| Tak tohodle sem si napoprvý nevšim ale je to děsivý.
R9: a navíc těch hnusů bylo jenom 10 |
nic jinýho mi už nezbívalo jinak bych byl na zemi !!!!!!! tak jsem to risknul (ale jinak jsem to kontroloval)
jo a říkal jsem že to nejsou dřepy ale jen takové krčení kolen!!!
ty dosedy na lavičku jsem taky skoušel a s touhle váhou jsem je dal 6x
no rači to už uzavřu protože vím že tu jsem za největšího debila
na forum už asi nevkročím!!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 11:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 11:16 am Předmět: |
|
|
r9:ses vul.... nediv se ze mas skurveny kolena... s timhle trenalem ti to preju.... obcas by to chtelo snizit ego a delat neco striktneji...
nechapu co z toho mas.. skurvis si nohy,mozna i zada kdyz sem videl to posledni opak;na zavodech by se ti vysmaly; a svaly nemas....
zkus o tom popremyslet----
hodne stesti
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 11:21 am Předmět: |
|
|
ja to skusim napisat inak ... nerob henten cvik lebo si skurvis kolena nadobro ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 11:22 am Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | ja to skusim napisat inak ... nerob henten cvik lebo si skurvis kolena nadobro ... | ...nebo ještě jinak...zkus se podíat jak ten cvik má vypadat a pak se to snaž kopírovat...aspoň pro začátek...k čemu Ti bude ego když nebudeš moct v třiceti dřepnout ani bez činky?
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 11:29 am Předmět: |
|
|
a svaly nemas.....
m4l: tak schválně pošli mi tvojí fotku postavy v 17 a nebo aj jak vypadáš ted rád bych se podíval.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |