|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slayter

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 10:14 pm Předmět: |
|
|
Tak koukam na ten koubuv bench a rikam si,proc ja vlastne do ty posilovny chodim,
jako v 17 - 230kg to v zivote nedam
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 10:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 10:58 pm Předmět: |
|
|
No... Jediný co tak trochu chápu na Koubových výkonech je mrtvola.
Bench.....
Jen tak dál, doufám, že vydržíš se zlepšovat a závodit. GL _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 1:14 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | saty napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | ... plany na priste jsou 300-180-280 coz by nemel bejt takovej problem, jen se dokopat k poradny priprave |
Cizo ked nedas tych 300 na drep tak ta dojdem nakopat (mas na to najblizsiu sutaz na keru pojdes) ... |
beru te za slovo, dam si zalezet abych sel zavodit az budu mit na tu tristovku natrenovano |
Doufám, že to stihneš do jara, ať má stovka trošku úroveň.
Když jsme u těch předsevzetí, tak já jsem si dal na jaro taky několik cílů a největší z nich je 300kg na mrtvolu, snad to zvládnu, není to tak vysoko, stačí trošku potrénovat... _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luckyn
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 1:16 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Luckyn napsal: | Bench 75
legpress 310
mrtvola 100
Cerstvych 16let,50KG,cvicim 2 mesice.
to de ne? :) |
Podle mě dost solidní... |
Diky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 7:02 am Předmět: |
|
|
Víte co, musíte se utěšovat tim, že bez dresu zvedne daleko míň na benča né 230  Jinak samozřejmě musim říct, že kouba je nejen na svůj věk brutalista..
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 7:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 7:24 am Předmět: |
|
|
mě kouba neúřekvapuje - beru to jako samozřejmost, je to prostě obr hovado co si jde za svým cílem  ...myslím že u nás by se možná našla desítka podobnejch talentů....jen je tam milion kdyby.....tu šanci rozvinout svůj superpotenciál využil koubič a za to má můj respekt i když si z toho prd dělá ( stejně - "izolačky" tj. izolované cviky jsou ještě pořád moje koubič!!!....pravda je, že v zákl . cvicích bych dostal krom mrtvoly dost naprdel ) ....ať je nějaká prča přidám svoje "pseudo" výkony:
bench na hammerstrenght 220 x 7
incline BP 130 x 7
kliky na bradlech 60 x 8 ( + 120 kilová žátěž = já )
bic. zhyb na scot. lav. 70 x 7
bic. zhyb s vč v stoji 85 x 5
MT 285 kg ( před natržením vzpřimovače )
tr. tlaky 130 x 6
přít. mč v předklonu s oporou kolena o lavičku 70 x 8
BP s mč 62,5 kg x 5 ( montované jednoručky - děsnej porod )
upažování v stoji s mč 22 x 10
jinak pro porovnání mé ubohosti...v 17 ti ( BW 123,5 kg )
SQ 240kg
BP 162,5 kg
DL 240 kg
vše bez trika ( jsem ani nevěděl, že něco takovýho existuje:o)
...jo, cvičím kondičně.....jsem se tu vykecal - END
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 7:37 am Předmět: |
|
|
Deadlifte natrhnu ti prdku na izolačce až tě uvidim  (doufám :D )
Dobře, držkouni, přidám RAW výkony, ikdyž se můžu ohradit že trénuju do dresů což je pravda:-)
Maxka nezkouším, jen tak zhruba, neaktuálně...
Bench WG: 3x150
Bench CG: 3x145, 1x155 easy
Dřep: 3x240, 2x245, 1x255 (měkký bandáže)
Deadlift: 1x260 RAW
High Boxy: 3x305, 2x315
Přítahy v předklonu: 6x160, 3x175
Biceps JR: 5x36 JR
Šváco s Lopanem - rypny ste! _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 9:42 am Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | Deadlifte natrhnu ti prdku na izolačce až tě uvidim (doufám :D )
Dobře, držkouni, přidám RAW výkony, ikdyž se můžu ohradit že trénuju do dresů což je pravda:-)
Maxka nezkouším, jen tak zhruba, neaktuálně...
Bench WG: 3x150
Bench CG: 3x145, 1x155 easy
Dřep: 3x240, 2x245, 1x255 (měkký bandáže)
Deadlift: 1x260 RAW
High Boxy: 3x305, 2x315
Přítahy v předklonu: 6x160, 3x175
Biceps JR: 5x36 JR
Šváco s Lopanem - rypny ste! |
...ale hovno velebnosti....to se nestane ...i kdybych měl ve fitku zdechnout! ...dobrá...přidám další výkon... BP60 kg x 50 reps...v tomto bych Ti mohl konkurovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 10:07 am Předmět: |
|
|
Jak to tady tak čtu, tak asi začnu hubnout a dám se na fitness, nebo bych možná měl zkusit aerobik, ne? V 17 benchovat s takovej ma pálkama  Já budu rád když v životě vůbec překonám 150kg
Chjo... _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Mrmza

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 10:33 am Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | V 17 benchovat s takovej ma pálkama Já budu rád když v životě vůbec překonám 150kg
Chjo... |
Nebreč, uvědom si, že Kuba má takovej hrudník, že vlastně nebenčuje ale dělá takový nepovedený dotlaky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 10:36 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | ...ale hovno velebnosti....to se nestane ...i kdybych měl ve fitku zdechnout! ...dobrá...přidám další výkon... BP60 kg x 50 reps...v tomto bych Ti mohl konkurovat |
Jj, treba vymyslat nove disipliny, ked chce dakto s Koubom sutazit . | ...jasně ...třeba taková aerobka...nebo výpady nebo jakejkoliv cvik s počtem opakování nad dvacet.... ...nejsem lifter a ani jsem tak nikdy necvičil a ke všemu cvičím jen tak pro radost ( i když bych tím "jen tak pro radost" přizabil pár těch co si myslí , že cvičí vrcholově:o)))...to ale nic nemění na tom, že je to kluk silná...a až mu půjdou integrály tak jako mě - uznám, že je dobrej:o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|