|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 9:44 pm Předmět: |
|
|
takže říkate mléko eee hej? ale jinak ho konzumovat můžu ne?jenom s ním nezapíjet hm??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ganxterko
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 9:47 pm Předmět: |
|
|
jo, je tak vsade popisane ze mlieko nie aj od predavacov zo suplementami to viem, ale priznam sa neviem preco...mozno koli tomu aby ten kreatin netravilo tak dlho...ale mozno sa mylim - opravte ma znalci
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 9:54 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | Mr.Kanistr napsal: | | co doporučujete dělat když začnu užívat kreatin a budu mi z toho zle?? uplně vysadit nebo jak?? |
a ako ti je z toho zle? je to nieco vazne?? lebo ja ked ho niekedy vypijem tak sa citim nevolnejsie ale sa mi odgrgne jak svini a vsetko je okej... |
no nijak, teprve se to chystám brát, ale četl se mže ne vždy je to užívání bez bolestí břicha, tak se ptám....jestli to přejde po svinském odgrgnutí, tak je to luxus
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 10:00 pm Předmět: |
|
|
moja dvojnasobna skusenost s mikornizovanym creapurom,sila nikde,hydratacia nikde,akurat curam jak prietokovy bojler,najhorsie je v noci 3x kazdu...budim sa na to ze sa snad postim a taky smadny,ze neviem ci skor stat alebo pit...ked sa mi neche stat z posele,najradsej by som si nastal do huby _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Olimpia napsal: | moja dvojnasobna skusenost s mikornizovanym creapurom,sila nikde,hydratacia nikde,akurat curam jak prietokovy bojler,najhorsie je v noci 3x kazdu...budim sa na to ze sa snad postim a taky smadny,ze neviem ci skor stat alebo pit...ked sa mi neche stat z posele,najradsej by som si nastal do huby |
no tak doufám že něco podobného se u mě nenastane a bude to mít ty učinky co by mělo...
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Olimpia napsal: | moja dvojnasobna skusenost s mikornizovanym creapurom,sila nikde,hydratacia nikde,akurat curam jak prietokovy bojler,najhorsie je v noci 3x kazdu...budim sa na to ze sa snad postim a taky smadny,ze neviem ci skor stat alebo pit...ked sa mi neche stat z posele,najradsej by som si nastal do huby |
Presne tak :D az na to ze silu plus mierne vecsi objem z toho mam
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 10:27 pm Předmět: |
|
|
bolest brucha ani nie ale zazivacie problems ano... hlavne v nasycovacke _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 11:03 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | bolest brucha ani nie ale zazivacie problems ano... hlavne v nasycovacke |
tak si to presral,vsetko nestravene sposobuje problemy so stolicou,teda riedku _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 11:05 pm Předmět: |
|
|
Pane vedouci, jak presral? Netvrdim ze som mal sracku po tom, akurat mi bolo proste "tazko" a nemohol som sa poriadne nazrat.
Inac ked hovoris o sracke, tak tu som mal z vajcoveho protaku, ale to sem nepatri  . _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
|
| nahoru |
|
 |
STAKOCMA

|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 8:53 pm Předmět: kreatin kontra kofein |
|
|
Mám dotaz,denně zvládám 3 turky. V 7 hod ,10hod a v 16 hod asi 1 hodinu po tréninku.Vždy po jídle. Pere se to moc s kreatinem? cca 10g před cvičením a po. Denně vypiji asi 4l vody.
Dik za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 9:31 pm Předmět: Re: kreatin kontra kofein |
|
|
| STAKOCMA napsal: | Mám dotaz,denně zvládám 3 turky. V 7 hod ,10hod a v 16 hod asi 1 hodinu po tréninku.Vždy po jídle. Pere se to moc s kreatinem? cca 10g před cvičením a po. Denně vypiji asi 4l vody.
Dik za odpovědi. |
to co su turky???
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 9:34 pm Předmět: |
|
|
Turek neboli turecká káva --- je to proste kafe zalite vrelou vodou (je stli je to spatne necht kafari prominou ale nic jineho neznam)
Bylo tady hodne diskuzi o kofeinu a kreatinu a co z toho vyslo ze kafe se da pit ale ne nejak sextra silny +musi bejt dostatek tekutin ---nevim ale jak mas silnyho turka
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|