KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Mr.Kanistr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 07, 2006 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže říkate mléko eee hej? ale jinak ho konzumovat můžu ne?jenom s ním nezapíjet hm??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ganxterko

PříspěvekZaslal: čt prosinec 07, 2006 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, je tak vsade popisane ze mlieko nie aj od predavacov zo suplementami to viem, ale priznam sa neviem preco...mozno koli tomu aby ten kreatin netravilo tak dlho...ale mozno sa mylim - opravte ma znalci
Mr.Kanistr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 07, 2006 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ganxterko napsal:
Mr.Kanistr napsal:
co doporučujete dělat když začnu užívat kreatin a budu mi z toho zle?? uplně vysadit nebo jak??

a ako ti je z toho zle? je to nieco vazne?? lebo ja ked ho niekedy vypijem tak sa citim nevolnejsie ale sa mi odgrgne jak svini a vsetko je okej...

no nijak, teprve se to chystám brát, ale četl se mže ne vždy je to užívání bez bolestí břicha, tak se ptám....jestli to přejde po svinském odgrgnutí, tak je to luxus
Olimpia

PříspěvekZaslal: čt prosinec 07, 2006 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moja dvojnasobna skusenost s mikornizovanym creapurom,sila nikde,hydratacia nikde,akurat curam jak prietokovy bojler,najhorsie je v noci 3x kazdu...budim sa na to ze sa snad postim a taky smadny,ze neviem ci skor stat alebo pit...ked sa mi neche stat z posele,najradsej by som si nastal do huby
Mr.Kanistr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 07, 2006 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olimpia napsal:
moja dvojnasobna skusenost s mikornizovanym creapurom,sila nikde,hydratacia nikde,akurat curam jak prietokovy bojler,najhorsie je v noci 3x kazdu...budim sa na to ze sa snad postim a taky smadny,ze neviem ci skor stat alebo pit...ked sa mi neche stat z posele,najradsej by som si nastal do huby

no tak doufám že něco podobného se u mě nenastane a bude to mít ty učinky co by mělo...
ganxterko

PříspěvekZaslal: čt prosinec 07, 2006 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olimpia napsal:

Presne tak :D az na to ze silu plus mierne vecsi objem z toho mam
saty

PříspěvekZaslal: čt prosinec 07, 2006 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr.Kanistr napsal:
ganxterko napsal:
Mr.Kanistr napsal:
co doporučujete dělat když začnu užívat kreatin a budu mi z toho zle?? uplně vysadit nebo jak??

a ako ti je z toho zle? je to nieco vazne?? lebo ja ked ho niekedy vypijem tak sa citim nevolnejsie ale sa mi odgrgne jak svini a vsetko je okej...

no nijak, teprve se to chystám brát, ale četl se mže ne vždy je to užívání bez bolestí břicha, tak se ptám....jestli to přejde po svinském odgrgnutí, tak je to luxus

pozral som barjake kreatiny ale boleni brucha som nezazil ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 07, 2006 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bolest brucha ani nie ale zazivacie problems ano... hlavne v nasycovacke
Olimpia

PříspěvekZaslal: čt prosinec 07, 2006 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
bolest brucha ani nie ale zazivacie problems ano... hlavne v nasycovacke

tak si to presral,vsetko nestravene sposobuje problemy so stolicou,teda riedku
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 07, 2006 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pane vedouci, jak presral? Netvrdim ze som mal sracku po tom, akurat mi bolo proste "tazko" a nemohol som sa poriadne nazrat.

Inac ked hovoris o sracke, tak tu som mal z vajcoveho protaku, ale to sem nepatri .
Olimpia

PříspěvekZaslal: čt prosinec 07, 2006 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
Pane vedouci, jak presral? Netvrdim ze som mal sracku po tom, akurat mi bolo proste "tazko" a nemohol som sa poriadne nazrat.

Inac ked hovoris o sracke, tak tu som mal z vajcoveho protaku, ale to sem nepatri .

jaaaj tazko,tak na to kaslat...mne je kolkokrat aj na srdci tazko a zijem
STAKOCMA

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 8:53 pm    Předmět: kreatin kontra kofein Odpovědět s citátem

Mám dotaz,denně zvládám 3 turky. V 7 hod ,10hod a v 16 hod asi 1 hodinu po tréninku.Vždy po jídle. Pere se to moc s kreatinem? cca 10g před cvičením a po. Denně vypiji asi 4l vody.

Dik za odpovědi.
ganxterko

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 9:31 pm    Předmět: Re: kreatin kontra kofein Odpovědět s citátem

STAKOCMA napsal:
Mám dotaz,denně zvládám 3 turky. V 7 hod ,10hod a v 16 hod asi 1 hodinu po tréninku.Vždy po jídle. Pere se to moc s kreatinem? cca 10g před cvičením a po. Denně vypiji asi 4l vody.

Dik za odpovědi.

to co su turky???
R@ven

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turek neboli turecká káva --- je to proste kafe zalite vrelou vodou (je stli je to spatne necht kafari prominou ale nic jineho neznam)
Bylo tady hodne diskuzi o kofeinu a kreatinu a co z toho vyslo ze kafe se da pit ale ne nejak sextra silny +musi bejt dostatek tekutin ---nevim ale jak mas silnyho turka
ganxterko

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaj no tak to som vobec netusil ze to je kava :D tak ja s takymi vecami nemam problem,urcite si viem povedat ze na ten cas trebars nebudem pit, co sa tyka cvicenia mam pevnu volu,nechcel by som na tom byt inak
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: