|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 3:35 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Dneska vytrvalostní rekord kterej potěšil. 21x100kg na benč. Pálilo to jak sviňa .o) |
jako v jedný serii ???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 3:39 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Dneska vytrvalostní rekord kterej potěšil. 21x100kg na benč. Pálilo to jak sviňa .o) |
jako v jedný serii ??? | Joo...Občas takhle zablbnu...Rád dělám i jiný rekordy než jen maxko pro 1-3 opáčka...Navíc ty maxka pro 1-3jdou čim dál tim hůř.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 3:43 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | SCHWACA napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Dneska vytrvalostní rekord kterej potěšil. 21x100kg na benč. Pálilo to jak sviňa .o) |
jako v jedný serii ??? | Joo...Občas takhle zablbnu...Rád dělám i jiný rekordy než jen maxko pro 1-3 opáčka...Navíc ty maxka pro 1-3jdou čim dál tim hůř. |
v tom případě hodně dobrej výkon, to bych nedal
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 5:37 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | SCHWACA napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Dneska vytrvalostní rekord kterej potěšil. 21x100kg na benč. Pálilo to jak sviňa .o) |
jako v jedný serii ??? | Joo...Občas takhle zablbnu...Rád dělám i jiný rekordy než jen maxko pro 1-3 opáčka...Navíc ty maxka pro 1-3jdou čim dál tim hůř. |
Taky vidím tohle jako směrodatnější než jedno (snadno diskutovatelné)opakování.21x100 je pěknej výkon
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 5:50 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Dneska vytrvalostní rekord kterej potěšil. 21x100kg na benč. Pálilo to jak sviňa .o) |
Dal jsem 25 a to už je pěkná doba
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 5:55 pm Předmět: |
|
|
| TheStrongBoy napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Dneska vytrvalostní rekord kterej potěšil. 21x100kg na benč. Pálilo to jak sviňa .o) |
Dal jsem 25 a to už je pěkná doba | No jo, ale ty máš pracku 56 a děláš přítahy v předklonu s jednoručkou s 80kg. Ty si z jiný planety a to se nepočítá.
Schwaca,Bara:dík.o)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 6:31 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | TheStrongBoy napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Dneska vytrvalostní rekord kterej potěšil. 21x100kg na benč. Pálilo to jak sviňa .o) |
Dal jsem 25 a to už je pěkná doba | No jo, ale ty máš pracku 56 a děláš přítahy v předklonu s jednoručkou s 80kg. Ty si z jiný planety a to se nepočítá.
Schwaca,Bara:dík.o) |
Ta jednoručka měla 90, pokud pamatuju ale 56 už nemám, shodil jsem trochu slaniny... a s tou jinou planetou ehm... ehm... kouba...
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 6:56 pm Předmět: |
|
|
No já už sem dal na mrtvolu 200 a v dřepu taky, ale nejlíp to procvičím tak s váhou 150 až 180. Neni potřeba jet maximum, spíš reagovat na to co říká tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so prosinec 09, 2006 7:01 pm Předmět: |
|
|
| TheStrongBoy napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | TheStrongBoy napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Dneska vytrvalostní rekord kterej potěšil. 21x100kg na benč. Pálilo to jak sviňa .o) |
Schwaca,Bara:dík.o) |
Ta jednoručka měla 90, pokud pamatuju ale 56 už nemám, shodil jsem trochu slaniny... a s tou jinou planetou ehm... ehm... kouba... | 80nebo 90 to je jedno. I tak je to strašlivý
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 10, 2007 10:47 am Předmět: |
|
|
42 kliku za 30 sec
8shybu se 17 kg
drep 10x110
bench 130
MT 130 (asi by slo vic ale bojim se _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jedinecny
|
Zaslal: so leden 20, 2007 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | 42 kliku za 30 sec
8shybu se 17 kg
drep 10x110
bench 130
MT 130 (asi by slo vic ale bojim se |
bench mam taky kolem 130, ale MT cca 190 vic jsem nezkousel od te doby, tipuju ze das minimalne 170, drep jsem jel maximalne se 130 bo mam vcudu koleno z pootocene zlomeniny holenni kosti na levacce.
K tem klikum... tolik bych jich za 30s nedal protoze v tom spechu bych se asi vic odrazil a pak by to mohlo trvat par vterin nez bych dopadl na zem
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|