| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
hruda
|
Zaslal: st březen 14, 2007 11:50 am Předmět: |
|
|
Hned po treningu,snad len pre lepsiu vyuzitelnost nez inokedy pocas dna,ale aj to mi moze niekto vyvratit.Lebo su studie aj aj. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
skl

|
Zaslal: so březen 24, 2007 8:37 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat, jak je to se spotřebováním creatinu monohydrate - okolo jake doby se pohybuje čas, do kdy se musí spotřebovat ? je to v radech mesicu, ci roku ? :D Popr. bych chtel vedet, co se muze stat, kdyz budu zrat proslej .. thx za odpoved _________________ Čemu neodolám? Očím svýho miláška..
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass
|
Zaslal: ne březen 25, 2007 10:54 am Předmět: |
|
|
| skl napsal: | | Chtěl bych se zeptat, jak je to se spotřebováním creatinu monohydrate - okolo jake doby se pohybuje čas, do kdy se musí spotřebovat ? je to v radech mesicu, ci roku ? :D Popr. bych chtel vedet, co se muze stat, kdyz budu zrat proslej .. thx za odpoved |
No tak když ho už načneš,tak by se měl spotřebovat co nejdřív.To znamená,že když se držíš nějakýho rozumnýho dávkování,tak ho spořebuješ za několik týdnů.Když budeš žrát prošlej a nebude na něm nějaká plíseň nebo nebude nějak páchnout,tak se ti nic nestane (snad )
|
|
| nahoru |
|
 |
Adamci
|
Zaslal: po březen 26, 2007 3:59 pm Předmět: |
|
|
caute mam taky mensi problemik...moja mati mi vybavila preventivnu prehliadku na piatok u doktorky (aj na moč) a ja momentalne berem kreatin alkaline a zostava mi este jedna davka na zajtra, tak sa xcem spytat ze ked to zajtra dojem ci to tam bude dakde na tom teste vidno, predom dakujem za kazdu odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po březen 26, 2007 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Adamci napsal: | | caute mam taky mensi problemik...moja mati mi vybavila preventivnu prehliadku na piatok u doktorky (aj na moč) a ja momentalne berem kreatin alkaline a zostava mi este jedna davka na zajtra, tak sa xcem spytat ze ked to zajtra dojem ci to tam bude dakde na tom teste vidno, predom dakujem za kazdu odpoved |
To ti nesmej najit nebo proc se probuh bojis? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po březen 26, 2007 4:06 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Adamci napsal: | | caute mam taky mensi problemik...moja mati mi vybavila preventivnu prehliadku na piatok u doktorky (aj na moč) a ja momentalne berem kreatin alkaline a zostava mi este jedna davka na zajtra, tak sa xcem spytat ze ked to zajtra dojem ci to tam bude dakde na tom teste vidno, predom dakujem za kazdu odpoved |
To ti nesmej najit nebo proc se probuh bojis? |
to je jedno ne? Ptal se estli se tam najde.... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Adamci
|
Zaslal: po březen 26, 2007 4:18 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Poman napsal: | | Adamci napsal: | | caute mam taky mensi problemik...moja mati mi vybavila preventivnu prehliadku na piatok u doktorky (aj na moč) a ja momentalne berem kreatin alkaline a zostava mi este jedna davka na zajtra, tak sa xcem spytat ze ked to zajtra dojem ci to tam bude dakde na tom teste vidno, predom dakujem za kazdu odpoved |
To ti nesmej najit nebo proc se probuh bojis? |
to je jedno ne? Ptal se estli se tam najde.... |
o to nejde nebojim sa len xcem vediet ci to tam bude (na dlhsie vysvetlovanie..) tak sa pytam no
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: út březen 27, 2007 6:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
Zaslal: ne duben 08, 2007 8:39 pm Předmět: |
|
|
panove....jeden mozna malinko divny dotaz...ale-po operaci kolena (7 tydnu zpatky) sem zacal zase trosku cvicit-lehoucky ky press atd atd...prvni 2 tydny koleno nic pohoda...klidecek...ale ted sem zacal s kreatinim a bum prask koleno straaasne moc opuchlo (cca 3 den v nasycovacce-i kdyz malinko vetsi bylo uz 2. den)...takze bych se chtel optat nekoho znaleho jestli to nemuze byt nahodou tim-nicim sem to koleno nenamohl-vse odcviceno s minimalnima vahama .....
Diky za nazory
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: ne duben 08, 2007 9:21 pm Předmět: |
|
|
Jestli beres kreatin tak si myslim ze se ti natahla do svaloviny voda proto je vetsi ale tak si k doktorovi maximalne te zmrda nebo ti da blbou odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
Zaslal: ne duben 08, 2007 9:58 pm Předmět: |
|
|
ee neni ve svalech...je v kolenim kloubu....a tolik jak nebylo ani po samotne operaci:- (
jj ale k doktorovi si zajdu hned jak to bude mozne...na pohotovost nejdu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
Zaslal: ne duben 08, 2007 9:58 pm Předmět: |
|
|
ee neni ve svalech...je v kolenim kloubu....a tolik jak nebylo ani po samotne operaci:- (
jj ale k doktorovi si zajdu hned jak to bude mozne...na pohotovost nejdu....ale diky:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kuboo

|
Zaslal: ne duben 08, 2007 10:56 pm Předmět: |
|
|
| Marcus.Das napsal: | panove....jeden mozna malinko divny dotaz...ale-po operaci kolena (7 tydnu zpatky) sem zacal zase trosku cvicit-lehoucky ky press atd atd...prvni 2 tydny koleno nic pohoda...klidecek...ale ted sem zacal s kreatinim a bum prask koleno straaasne moc opuchlo (cca 3 den v nasycovacce-i kdyz malinko vetsi bylo uz 2. den)...takze bych se chtel optat nekoho znaleho jestli to nemuze byt nahodou tim-nicim sem to koleno nenamohl-vse odcviceno s minimalnima vahama .....
Diky za nazory |
nechapem naco beres vobec kreatin ked cvcis lehoucko co ches od toho kreatinu ziskat???? ...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po duben 09, 2007 10:31 am Předmět: |
|
|
| Marcus.Das napsal: | ee neni ve svalech...je v kolenim kloubu....a tolik jak nebylo ani po samotne operaci:- (
jj ale k doktorovi si zajdu hned jak to bude mozne...na pohotovost nejdu....ale diky:) |
A nehnul sis s tim kolenem do strany nebo nějak?Vypadá to na vodu v koleni _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: po duben 09, 2007 12:34 pm Předmět: |
|
|
Takto to nefunguje.Z kreatinu to byt nemoze. Kreatin taha vodu do svalovych buniek a ne do klbou,sliach. Nemyslis,ze by sa na vyrobku nedoporucovalo uzivanie kreatinu pri nejakych zraneniach?
Bud nepovedena operacia,alebo si to prepiskol s pohybom tej nohy. Mozno sa len telo brani niecomu,ale z kreatinu to neni. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |