|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TroSZka
(ban)
|
Zaslal: po duben 30, 2007 3:57 pm Předmět: |
|
|
| OnanManiak napsal: | | Co bych od nich čekal ??? třeba více podpory... to asi nepochopíš a asi nikdo jiný taky ne,některé věci se špatně vysvětlují |
no aby ses nepocurinkal
ja chodim do skoly, platim si i jidlo z velky casti sam, to ostatni je samozrejmost ze si platim ze svyho....
nebud linej a najdi si brigadu.....skola, prace, cviceni se da zvladat...
a co cekas ze ti rodice budou rikat...to je skvele ze cvicis ty nas onanku?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
OnanManiak
|
Zaslal: po duben 30, 2007 4:28 pm Předmět: |
|
|
Já nejsem zlý k rodičům a nikdy jsem nebyl,udělal jsem vždycky to co po mě chtěli.... samozřejmě že jsem u toho někdy "remcal" jak jsem byl malý.
Já nevím prostě,já mít dítě a vidět že si ničí zbytečně tělo tak mu určitě pomůžu tak nejvíc jak jen to jde.... a né mu to ještě připomínat že vypadá hnusně. _________________ Jsem! obrovské lejno svalů......
Ronnie Coleman
|
|
| nahoru |
|
 |
OnanManiak
|
Zaslal: po duben 30, 2007 4:37 pm Předmět: |
|
|
TroSZka: Ty mi chceš číct že chodíš ze školy každý den v 16:00 a pak jdeš každý den na brigádu do 10 večera,a pak zase ráno do školy a pak do fitka a pak zase na brigádu ?? To ti nevěřím....
Ty si platíš všechno jo ? tak to už ti nevěřím vůbec.... vem si kolik necháš denně za jídlo,vstup....nebo pernamentku.
Myslím že když se zamyslíš tak zjistíš že si zdaleka vše neplatíš jak si myslíš.
Edit: To TroSZka: Myslím si že jsi pěkný vůl a že jsi nikdy nezažil co je bída.... _________________ Jsem! obrovské lejno svalů......
Ronnie Coleman
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po duben 30, 2007 4:45 pm Předmět: |
|
|
Nechce se mi to opakovat, ale ja uz 3 roky pracuju zaroven se skolou ... patek po skole, sobota, nedele ... pres tyden treba ve stredu - do skoly na 7, doma su ve 13 a od 15 do 19 30 treba v praci ... a dalsi den do skoly..
prace stoji za hovno, hovno placena, ale byl sem schopnej si za mesic vydelat 4-5 tisic ...
Jinak mam kamosa, kterej to fakt delal tim zpusobem, ze skoro kazdej den ve skole a pak do vecera do prace...
A na ty strije uz se vyser... jesi nejses clovek, co travi nekolik hodin v obchode vybiranim obleceni, aby se sobe libil ... mam rozpraskany nekolik let stehna, vrsek stehen... a seru na to, strije se mi zacinaj rozsirovat aj na boky a na bricho... seru na to ... trha se mi prechod mezi kozou a bicakem, seru na to ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
Zaslal: po duben 30, 2007 4:46 pm Předmět: |
|
|
| OnanManiak napsal: |
Nejhorší je to že za vinu to dávám rodičům,věděli už od mojich 15 že bych chtěl někdy v budoucnu závodit... první dva roky mě jakž takž podporovali |
| OnanManiak napsal: | | Nebydlím sám,ale říkat rodičům o to nebudu,už tak nikdy nesouhlasily abych cvičil |
chlapče, urovnej si to v tý hlavě a pak něco piš....
|
|
| nahoru |
|
 |
TroSZka
(ban)
|
Zaslal: po duben 30, 2007 6:38 pm Předmět: |
|
|
| OnanManiak napsal: | TroSZka: Ty mi chceš číct že chodíš ze školy každý den v 16:00 a pak jdeš každý den na brigádu do 10 večera,a pak zase ráno do školy a pak do fitka a pak zase na brigádu ?? To ti nevěřím....
Ty si platíš všechno jo ? tak to už ti nevěřím vůbec.... vem si kolik necháš denně za jídlo,vstup....nebo pernamentku.
Myslím že když se zamyslíš tak zjistíš že si zdaleka vše neplatíš jak si myslíš.
Edit: To TroSZka: Myslím si že jsi pěkný vůl a že jsi nikdy nezažil co je bída.... |
hele kokote:)
bud ses linej, nehodlas tomu cviceni tolik podridit a nebo se prestan vymlouvat a zarid si to...vsechno jde kdyz se chce
Ja mel skolu do 14:30, pak jsem sel do KFC tak 3x po skole + vikendy...
V sobotu jsem prisel z prace a sel jsem hliddat na dvere....
Ted si to umim zaridit tak abych do KFC nemusel vubec, mam i jiny kseftiky..
Ja jsem schopnej se sebrat a jit klidne cvicit v 11 vecer, kdyz to jinak neslo..Ale to je tim ze mam klice od posilky:)
A vsechny penize co si vydelam dam do jidla, a do veci kolem cviceni...
Bud mas koule na to ze chces bejt velkej a udelas pro to hodne a nebo ne, nemas motivaci, tak se na to vyser cvci si jen tak a bud prumernej kluk se striema:)
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po duben 30, 2007 6:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po duben 30, 2007 6:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po duben 30, 2007 7:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: po duben 30, 2007 7:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po duben 30, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TroSZka
(ban)
|
Zaslal: po duben 30, 2007 8:12 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | TroSZka:proboha ty hlidat na dvere?? tos je hlidal aby je nekdo neukradl ne? |
hehe polib si prdel vtipnej curaku hahaha
mojich 107kg budi respekt na rozdil od tebe, nebo me chces ukazat tvoji fotecku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po duben 30, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
| TroSZka napsal: | | m4l napsal: | TroSZka:proboha ty hlidat na dvere?? tos je hlidal aby je nekdo neukradl ne? |
mojich 107kg budi respekt na rozdil od tebe, nebo me chces ukazat tvoji fotecku? |
lol
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 30, 2007 8:25 pm Předmět: |
|
|
| TroSZka napsal: | | m4l napsal: | TroSZka:proboha ty hlidat na dvere?? tos je hlidal aby je nekdo neukradl ne? |
mojich 107kg budi respekt na rozdil od tebe, nebo me chces ukazat tvoji fotecku? |
Haha, 170kg.
To na sobě máš určitě víc svalů než Dorian ve vrcholný formě.
A že v galerii máš u fotky z března 105kg... Čoveče, 65 kilo za měsíc, to seš teda eskamotér.
Naposledy upravil Anonymní dne po duben 30, 2007 8:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po duben 30, 2007 8:25 pm Předmět: |
|
|
ja repekt vzbuzovat nepotrebuju jedu na Fight nejsem kultik jako ty a jak rika muj trener svaly sou na picu....
ale ze si to ty buznicko ...
*edit: a nechci slyset ze sem zprasenej-- to sem ale umim to priznat a taky planuju to rysnout...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|