|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| trénuji krk: |
| samozřejmě (každý týden) |
|
8% |
[ 9 ] |
| občas |
|
3% |
[ 4 ] |
| nemusím |
|
14% |
[ 15 ] |
| čo ti jebe?! |
|
72% |
[ 74 ] |
|
| Celkem hlasů : 102 |
|
| Autor |
Zpráva |
mava
|
Zaslal: st květen 09, 2007 10:40 am Předmět: krk |
|
|
trénujete někdo extra krk? jestli jo, tak jak?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ChickenEater

|
Zaslal: st květen 09, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
v plzni jsem ted zacal chodit do KWK, nestacil jsem se divit,co vsechno tam je za sileny stroje..
krome snad 10 ruznejch variant peckdecku a 20 stroju na posileni brisnich svalu jsem tam nasel i zvlastni vynalez na posileni svalu na krku.. clovek si tam zapre hlavu a dela ruzny uklony, zaklony ..atd.. proti odporu, ale rikam si,ze to je dobry tak akorat na zniceni krcni patere..
v prizemi tam je neco jako cinkarna-15kg osy dimenzovany jen do 150kg, jednorucky do 45kg :- ( Zaplatil jsem si tam jeden mesic za 300,- Na rehabilitacni trenink po pauze mi to staci, az se dostanu do formy,tak se budu muset presunout.. ale oteviraci doba 24 hod denne je fakt skvela vyhoda.. _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 09, 2007 11:51 am Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: | v plzni jsem ted zacal chodit do KWK, nestacil jsem se divit,co vsechno tam je za sileny stroje..
krome snad 10 ruznejch variant peckdecku a 20 stroju na posileni brisnich svalu jsem tam nasel i zvlastni vynalez na posileni svalu na krku.. clovek si tam zapre hlavu a dela ruzny uklony, zaklony ..atd.. proti odporu, ale rikam si,ze to je dobry tak akorat na zniceni krcni patere..
v prizemi tam je neco jako cinkarna-15kg osy dimenzovany jen do 150kg, jednorucky do 45kg :- ( Zaplatil jsem si tam jeden mesic za 300,- Na rehabilitacni trenink po pauze mi to staci, az se dostanu do formy,tak se budu muset presunout.. ale oteviraci doba 24 hod denne je fakt skvela vyhoda.. |
Připomněl jsi mi moji kategorizaci posiloven
fitness centrum - navoněné stroje, většinou leskle bílé, činky do 24kg, milion strojů a jestli ti spadne činka na zem, tak tě tam už recepční přístě nepustí.
posilka - menší prostory, více činek, základní i složitější stroje, ale podstatně méně. Hraje tam tvrdší muzika. Zem je mírně špinavá a mají tam i 50kg jednoručky.
činkárna - špinavé, upocené a smradlavé sklepní prostory. Hudba téměr nehraje, ozývá se jen sténání a hluboké zvonivé cinkání a dunivé zvuky. Nechybí klec na dřepy, jednoručky snad do nekonečna a atmosféra, která by se dala krájet.
...pardon za OT... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 09, 2007 11:55 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: |
...pardon za OT... |
Krk necvičím, MT mi dává dost. Cvičím v posilce, ale mým cílem je samozřejmě najít činkárnu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 09, 2007 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Kdybych vedel jak jinak cvicit krk nez krcenim ramen a mrtvolama pripadne jinymi cviky kde se zapojuje jako sekundarni sval, tak ho cvicim mnohem vic, protoze je to jeden z mych nejoblibenejsich svalu | ...jak ho cvičí boxeři...v mostu....jeto tak o zmrzačení
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 09, 2007 12:47 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | ..jak ho cvičí boxeři...v mostu....jeto tak o zmrzačení |
Takze posilovanie krku v moste je ee?
Este sa da posilovat aj pomocou sparinga, ktory rukou kladie hlave odpor, dalej pomocou specialnej pomocky, kde sa da zavesit zavazie (na hlavu).... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 09, 2007 12:49 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | ..jak ho cvičí boxeři...v mostu....jeto tak o zmrzačení |
Takze posilovanie krku v moste je ee?
Este sa da posilovat aj pomocou sparinga, ktory rukou kladie hlave odpor, dalej pomocou specialnej pomocky, kde sa da zavesit zavazie (na hlavu).... | není to ee...myslím, že je to úžasnej cvik....POKUD HO ZVLÁDNEŠ! ...což u mě nehrozí
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 09, 2007 12:55 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | Draper napsal: | Kdybych vedel jak jinak cvicit krk nez krcenim ramen a mrtvolama pripadne jinymi cviky kde se zapojuje jako sekundarni sval, tak ho cvicim mnohem vic, protoze je to jeden z mych nejoblibenejsich svalu |
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=97 |
Dekuji. A to sem myslel, ze znam vsechny clanky z bimagu nazpamet ale tenhle sem v zivote nevidel
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st květen 09, 2007 1:35 pm Předmět: |
|
|
Jde o to, jestli chceš mít silný krk nebo trapézy jak golem.....to jsou dvě věci, které s sebou kupodivu prakticky nijak nesouvisí.
Mostování...je dobré.....ale musí se začínat pomalu a rozumně....pokud nejsi zvyklý...a když se budete někdo nudit a omrzí vás zdraví  , tak dvě švédské bedny, na jednu paty, na druhou zátylek.....
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st květen 09, 2007 2:14 pm Předmět: Re: krk |
|
|
| mava napsal: | | trénujete někdo extra krk? jestli jo, tak jak? | Na sambu děláme mosty na krk, teda né ty brutal bez rukou ale s rukama. Nicméně je to stejně dobrej cvik. Ale nechodit na sambo tak ho necvičim...
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
Zaslal: st květen 09, 2007 3:34 pm Předmět: |
|
|
na co cvicit krk? mi nejak nikdy neslo do hlavy....
|
|
| nahoru |
|
 |
BigJay

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|