krk

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

trénuji krk:
samozřejmě (každý týden)
8%
 8%  [ 9 ]
občas
3%
 3%  [ 4 ]
nemusím
14%
 14%  [ 15 ]
čo ti jebe?!
72%
 72%  [ 74 ]
Celkem hlasů : 102

Autor Zpráva
YUD

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já bych řekl, že roli dost hraje genetika. Trapézy sem necvičil ani nepamatuju a sou dost velký (až moc, v porovnání s ramenama) a krk taky, ani nevim z čeho Posilování krku extra mi připadne smysluplný snad pro bojový sporty a pro závodníky (to mi připomnělo, jak Schumacher jednou vyprávěl, že na začátku kariéry musel vzdát jeden závod, protože mu prostě "spadla" hlava-měl slabej krk, kterej nevydržel přetížení )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WildOrchid

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 4:30 pm    Předmět: Re: krk Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
mava napsal:
trénujete někdo extra krk? jestli jo, tak jak?
Na sambu děláme mosty na krk, teda né ty brutal bez rukou ale s rukama. Nicméně je to stejně dobrej cvik. Ale nechodit na sambo tak ho necvičim...

to tema mostama myslite takovy to
stoj na spickach a na hlave, ruce za zady, obehnout nohama kolem dokola a hlavu mit porad na miste...?
to jsme na sambu (kdyz jsem jeste chodila) delali, a jeste tyden me z toho bolelo za krkem. Tak jsem to odmitla cvicit. Prislo mi to uplne uhozeny, a netusim k cemu to ma byt ten cvik.
No, meli jsme nakou divnou trenerku, tak jsem prestala chodit uplne. Vratim se k judu, to mi prirostlo k srdci :)
Drago

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

orchid: to je kdyz s tebou nekdy svihne z 2metrou na zem a spadnes na hlavu aby ti to nezlomilo vaz . nebo taky kdyz dostavas udery do hlavy tak ti ta hlava tak nelita.

viz tohle, Fedor cvici hodne krk

Merhule

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja sem krk jednou cvicil a docela me to bavilo, ikdyz se na me kazdej dival jak na trotla.

TO Schwaca: ty nemas zapotrebi cvicit krk

TO daymoon: mam stejny rozdeleni, a ted jsem si nasel neco mezi cinkarnou a posilovnou. Proste stary stroje, ale udrzovny, ikdyz sou tam nektery osy lehce zvohnuty, bohuzel nedostatek jednorucek-akutni a k poslechu hraje Evropa2 a ja si do toho vesele hazim s cinkou o zem. Toto udelat v Daunu, tak na me prileti borec, co si to vubec dovoluju.
jobekr

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2007 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to daymoon: s tim rozdelenim posiloven: souhlasim, ale ta nase je asi teda hodne velka vyjimka...je to tam furt nalesteny, chodi tam samponi to jo, ale behem odpoledne, kdy je tam plno tam jde krik slyset hodne, s cinkama tam hazi kde kdo, jednorucky snad do 60 kg, obsluha i poradi, proste asi vyjimka, ale supr..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
agnez

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2007 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave sem se na to chtle ptat.Ja osobne krk cvicit musim,dalo by se to spravit trapezama,tam se taky zapoji krk,ale mam uzsi ramena,a nemuzu mit k tomu mega trapezy,pac bych vypadal jako kuzel.Takze cvciim krk,pze ho mam od prirody tenky,lehnu na lavciku,na rucnik dam 5kg kotouc a jedu na kazdou stranu,pak jsi lehnu na zda,hlava trci pres lavku,a drzim ji v rovine s lavickou,a mam na cele zavazi,peken u toho tuhne krcek
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2007 8:32 pm    Předmět: Re: krk Odpovědět s citátem

WildOrchid napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
mava napsal:
trénujete někdo extra krk? jestli jo, tak jak?
Na sambu děláme mosty na krk, teda né ty brutal bez rukou ale s rukama. Nicméně je to stejně dobrej cvik. Ale nechodit na sambo tak ho necvičim...

to tema mostama myslite takovy to
stoj na spickach a na hlave, ruce za zady, obehnout nohama kolem dokola a hlavu mit porad na miste...?
to jsme na sambu (kdyz jsem jeste chodila) delali, a jeste tyden me z toho bolelo za krkem. Tak jsem to odmitla cvicit. Prislo mi to uplne uhozeny, a netusim k cemu to ma byt ten cvik.
No, meli jsme nakou divnou trenerku, tak jsem prestala chodit uplne. Vratim se k judu, to mi prirostlo k srdci :)
jojo skoro jenom stojim na špičkách mám hlavu položenou ale i ruce, samozřejmě drsňáci to dělaj bez rukou ale to bych asi nesvedl...
Topděfka

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2007 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja se v tom nekdy jeste houpu (naklanim hlavu),ale u mam u toho ruce pripraveny u usi,abych si nezlamal krk treba
ygg

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2007 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To WO...kdybys to sambo opravdu dělala..o zápase ani nemluvím, tak bys pochopila, k čemu to je. To je snad první věc co nás kdysi v žácích učili:-)))))))))
ygg

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2007 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Lopan..ale svedl...to je jen otázka času...sranda je, když jsi v mostě a někdo na tobě sedí..jeden je v pohodě, dva...budiž...a klika je,že víc jak 3 lidi se tam nevejdou.-))))
BUFU

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2007 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To Lopan..ale svedl...to je jen otázka času...sranda je, když jsi v mostě a někdo na tobě sedí..jeden je v pohodě, dva...budiž...a klika je,že víc jak 3 lidi se tam nevejdou.-))))

by mě zajímalo jak takovýhle cvičení se 2 člověkama na zádech vypadá (z člověky nebit )
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2007 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU: Tak ked si v moste, na zada ti sadne niekto asi tazko

secret78

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2007 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co takto obvod krku??? ja naposledy ece minuly rok v decembri ked sem si kupoval na stuzkovu koselu tak sem nameral 46cm..
BUFU

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2007 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
BUFU: Tak ked si v moste, na zada ti sadne niekto asi tazko

Aspon to bude pro něj lehčí pokud si mu sednou na záda
Ne no,ale asi to zkusím chvílu posilovat krk, teda jako nějaký min drstický cviky jako je tady ten most. Jen tak z lehka, by mě to normálně ani nenapadlo
ygg

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2007 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA právě jasně ukázal, že ne nadarmo byly Košice jednou z bašt československého volného štýlu.... ......

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - krk Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: