KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Petey

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2007 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

just asking :) tiez sa mi to nejak nezdalo...zato reklama funguje - jedina alternativa steroidov,bla bla :))))
Olimpia

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2007 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a kto tu este veri na jeziska?
K!KAN

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2007 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau lidi... mám na vás 1 otázečku a to, zdali máte někdo zkošenosti s Power Creatine od Champion Nutrition

viz.

fitness-eshop.cz/praskovy-kreatin/power-creatine-1

Je mi 20 let a cvičim cca 3 roky.... ale do kreatinu jdu poprvý, tak bych chtěl nějakej kvalitní... myslíte, že tenhle bude dobrej??? Ostatní suplimentaci a stravu mám ok... Díky za rady....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bilescu

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl bych 2 otázky

1. Mam v plánu si koupit creatin od firmy ATP 555g+555g=555kč
Máte s nim někdo zkušenosti? Kvalita/rozpustnost
2. Můžu dávkovat tak že před treninkem dam 5g do 200ml 100% džusu a po treninku 5g do gaineru?
ganxterko

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ATP taky slabsi kreatin, rozpustnost - klasika, nerozpusti sa poriadne, zober lyzicu a daj to do ust a tak zapi vodou, jednoduche
Bilescu

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže má cenu ho kupovat? a může se teda přidat do gaineru po treninku?
ganxterko

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neviem ci to je len moj postreh, ale ATP kreatin mi toho vela nedal, ale vobec si to neber k srdcu, mozno to je len individualne, mozno som nieco vtedy robil zle, bral som ho v casoch ked som o cviceni nevedel velmi vela, skus sa popytat inych ludi ako im zabral ATP
mamnoa

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim,
chtel jsem se zeptat jaky rozdil mezi Kre-Alkinem a Creatinem Ethyl Ester....krome ceny teda je ten Ethyl ester o tolik lepsi jak krea alkkin...? + jake je davkovani...

vim,ze tady neni nasycovaci faze...takze si dam rekneme rano,pred a po treningu... a rekneme 6ti tydenni cyklus? predem dik za info
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mamnoa napsal:
Zdravim,
chtel jsem se zeptat jaky rozdil mezi Kre-Alkinem a Creatinem Ethyl Ester....krome ceny teda je ten Ethyl ester o tolik lepsi jak krea alkkin...? + jake je davkovani...

vim,ze tady neni nasycovaci faze...takze si dam rekneme rano,pred a po treningu... a rekneme 6ti tydenni cyklus? predem dik za info
Je úplně jedno jakej žereš. Sou to jenom reklamní tahy a názvy. Je to prostě jenom kreatin...A papkej to tak jak je na obalu třeba těch 6týdnů...
mamnoa

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no cenove to vychazi jinak...proto jsem premyslel jestli ten C.Ethyl Ester je opravdu v necem extra jinej... jen C.monohydrat jsem vyradil z vyberu ,kvuli nadymani ...

btw:mas zkousel jsi oba dva kreace...?
cupi

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatin asi ako kreatin ale nekupoval by som nejaky Cinsky alebo
taku daku sracku. Radsej nieco Nemecke alebo Ceske. Teda aspon ja.

Do dzusu by som to nedaval to je moc drahe stale chlastat dzus
a stale zhanat krabicky. Dal by som to do hroznoveho cukru da sa
kupit v lekarni do 2dc vody + nejake 4 lyzicky hroznoveho cukru
+ 1 lyzicku kreatinu. Jeden krat rano. A jeden krat pred treningom.
Zda sa mi ze pred cvicenim je to lepsie ako po. Taku pol hodinku pred treningom a pri cviceni budes silnejsi aj psychicky to podpopri ked si "slahnes" pred treningom. Do gajneru by som to nedaval. polovica ti zostane nalepena na sejkry alebo z coho to pijes. Ja som si daval
v den treningu rano a pred treningom a v den ked necvicim len 1x. A celkom to zaslapalo sak len tak "rekreacne" na Olympiu sa nechystam. Ahoj cupi
saty

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

creatin klasiku podla moznosti Creapure mikronizovany daky (weider a sci-tec maju urcite v ponuke za rozumne peniaze celkom). Do dzusu urcite ziadneho kyseleho (rozhodne ne nejaky citrusovi), ale sladkeho ...

radsej daka glukoza+voda iba ...

po nejakom cinskom alebo z berouna alebo od neviem kadial je teoreticky mozne mat dake zaludocne problemy (predsalen sa tam moze vyskytnut 0.5% nejakeho alergenu alebo dacoho) ...

ked slape klasika, tak CEE ani krealkalyn ani nic nebude slapat lepsie ... v pripade ze ne (a nesu tam take dovody ako nafigu stravovanie/trenink/zivotny styl atd) tak mozno skusit nektore z tychto novsich (mne sa viac pozdava CEEcko nez krealkalyn, minimalne kvoli uveritelnejsej reklame) ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:
creatin klasiku podla moznosti Creapure mikronizovany daky (weider a sci-tec maju urcite v ponuke za rozumne peniaze celkom). Do dzusu urcite ziadneho kyseleho (rozhodne ne nejaky citrusovi), ale sladkeho ...

radsej daka glukoza+voda iba ...

po nejakom cinskom alebo z berouna alebo od neviem kadial je teoreticky mozne mat dake zaludocne problemy (predsalen sa tam moze vyskytnut 0.5% nejakeho alergenu alebo dacoho) ...

ked slape klasika, tak CEE ani krealkalyn ani nic nebude slapat lepsie ... v pripade ze ne (a nesu tam take dovody ako nafigu stravovanie/trenink/zivotny styl atd) tak mozno skusit nektore z tychto novsich (mne sa viac pozdava CEEcko nez krealkalyn, minimalne kvoli uveritelnejsej reklame) ...

saty to řekl víc než dobře....mikronizovaný creatin je výborná volba...dobrej džus do kterýho se míchá kreatin je třeba ananasovej nebo hruškovej...prostě žádnej citrus
mamnoa

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diky za ... s kreacem zkusenos nemam...ale z diskuze nejak jsem vycetl ze C.monohydrat je nic noc...

ale kdyz to ted pocitam tak CEE se bere mnohem min na davku nez monohydratu...takze cenove to bude vpodstate nastejno...

ale nechci aby to vypadalo ze koukam na kazdou korunu :) jen jsem se asi nakazil reklamou ze CEE je ,,urcite lepsi ,, :)
saty

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2007 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="mamnoa"]diky za ... s kreacem zkusenos nemam...ale z diskuze nejak jsem vycetl ze C.monohydrat je nic noc...

tak to si zle pochopil ...

mamnoa napsal:
ale kdyz to ted pocitam tak CEE se bere mnohem min na davku nez monohydratu...takze cenove to bude vpodstate nastejno...

nebude

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: