| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
WildOrchid

|
Zaslal: út červen 12, 2007 9:55 pm Předmět: |
|
|
ja rukavice nenosim a ani nechci. nemam rada omezeni dalsiho smyslu. staci ze blbe slysim, a do posilky chodim bez brejli takze i hur vidim.. jeste necitit. to tak.
zatim jsem jeste nemela problemy. Maximalne tak u trhu a obcas u mrtvoly se mi udela nakej puchejr, ale brzo se to zahoji. ruce si mazu takze zas tak drsny je nemam :)
maserskej kurz mam, obcas masiruju, a zatim si nikdo nestezoval _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: út červen 12, 2007 10:17 pm Předmět: |
|
|
| STAKOCMA napsal: | | Tlakové cviky s rukavicema ,tahové bez nich. |
Naprostý souhlas, taky jsem na to tak nějak sám přišel, že mt a přítahy se mi jedou líp bez rukavic... _________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: út červen 12, 2007 10:19 pm Předmět: |
|
|
| oakus napsal: | | STAKOCMA napsal: | | Tlakové cviky s rukavicema ,tahové bez nich. |
Naprostý souhlas, taky jsem na to tak nějak sám přišel, že mt a přítahy se mi jedou líp bez rukavic... |
No thak to musim skusit ja idem vsetko s rukavicami a nemam problem
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út červen 12, 2007 11:13 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | kedysi sem cvicil s rukavicama a totalne sem ich znicil...vcil jedu bez rukavic a ta ruka vydrzi vicej |
A když se rozbije, koupíš novou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 13, 2007 3:47 am Předmět: |
|
|
Radeji bez rukavic, alespon mam mozoly a je videt ze neco delam :) Obcas si je dam pro zpestreni treninku (prece jen je to trochu neco jineho) ale pak jedu zase bez nich.
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: st červen 13, 2007 7:01 am Předmět: |
|
|
| rzl napsal: | | pouzivam na shyby bo MT... |
prave pri tychto cvikoch mi tie rukavice skor uberali _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: st červen 13, 2007 9:33 am Předmět: |
|
|
Já teda všechno s rukavkama.Potom ty odraný ruce na házené, kde se používá lepidlo (štěpařskej vosk) nic moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červen 13, 2007 9:36 am Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | Já teda všechno s rukavkama.Potom ty odraný ruce na házené, kde se používá lepidlo (štěpařskej vosk) nic moc. |
Ty hraješ házenou? Já ji hrála taky...v bráně...a vůni štěpařského vosku a tělocvičky nikdy nezapomenu!
Rukavice používám. Neklouže to pak tolik. Navíc tak nesahám upocenýma rukama na nářadí.
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: st červen 13, 2007 10:11 am Předmět: |
|
|
[quote="Diana]
Ty hraješ házenou? Já ji hrála taky...v bráně...a vůni štěpařského vosku a tělocvičky nikdy nezapomenu!
.[/quote]
no už asi 20 let.Rozehrávka a v poslední době prává spojka, jsem levák.Spíš teda hážu levou, píšu pravou.
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: st červen 13, 2007 10:15 am Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | Já teda všechno s rukavkama.Potom ty odraný ruce na házené, kde se používá lepidlo (štěpařskej vosk) nic moc. |
Naco je ten vosk? A co si s nim natierate?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červen 13, 2007 10:16 am Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | | jewix napsal: | | Já teda všechno s rukavkama.Potom ty odraný ruce na házené, kde se používá lepidlo (štěpařskej vosk) nic moc. |
Naco je ten vosk? A co si s nim natierate? |
Lepí se s ním konečky prstů, aby ti neklouzal míč.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |