|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Crazy
|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 3:08 pm Předmět: PTN |
|
|
Cau,
prochazel jsem topic od topicu a hledal jsem jak ma vypadat potreninkovej napoj ale nikde jsem to nenasel. Poradi mi pls nekdo kolik mam davat ceho do toho napoje? Doma mam glukopur a professional whey protein 50%... Je potreba jeste neco? A mam pit i nejakej napoj pred treninkem?-vyplati se to? Prip. kdy a proc. Diky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
esprit
|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 3:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 5:45 pm Předmět: |
|
|
Obojí má rozhodně význam, ale ten protein 50%, co píšeš, že máš, bych vyměnil za nějakou stovku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Blackmoon napsal: | | Obojí má rozhodně význam, ale ten protein 50%, co píšeš, že máš, bych vyměnil za nějakou stovku. |
prosímtě a proč
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 6:32 pm Předmět: Re: PTN |
|
|
| Crazy napsal: | Cau,
prochazel jsem topic od topicu a hledal jsem jak ma vypadat potreninkovej napoj ale nikde jsem to nenasel. Poradi mi pls nekdo kolik mam davat ceho do toho napoje? Doma mam glukopur a professional whey protein 50%... Je potreba jeste neco? A mam pit i nejakej napoj pred treninkem?-vyplati se to? Prip. kdy a proc. Diky moc |
pred treninkem nejaky proteinovo-sacharidovy napoj
po treninku dej nejaky rychly protein nejlepe srvatkovy + maltu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Crazy
|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 8:53 pm Předmět: |
|
|
a mohl by mi prosim nekdo poradit kolik g tech proteinu a kolik tech sacharidu na mou vahu ktera je 65-70 kg...? Skoro vsude je to psany na hmotnost svalovou hmotu a to bohuzel netusim kolik mam.
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 9:09 pm Předmět: |
|
|
nemusi to byt na gram presne..
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Crazy napsal: | | a mohl by mi prosim nekdo poradit kolik g tech proteinu a kolik tech sacharidu na mou vahu ktera je 65-70 kg...? Skoro vsude je to psany na hmotnost svalovou hmotu a to bohuzel netusim kolik mam. |
safra
myslíš, že bude rozdíl, jestli dáš 23 nebo 27g proteinu a 38 či 41 g maltodextrinu???
Hoď tam jednu odměrku proteinu a 2 odměrky malty a neřeš to
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
A klidně to ěbni do mlíka (pokud ti samo o sobě nedělá zle).
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | A klidně to ěbni do mlíka (pokud ti samo o sobě nedělá zle). |
to není jako PTN dobrá volba, zpomaluje to resorbci a velké části lidí to navíc udělá špatně...Na noc OK, ale rozhodně ne PTN
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 11:30 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Loolan napsal: | | A klidně to ěbni do mlíka (pokud ti samo o sobě nedělá zle). |
to není jako PTN dobrá volba, zpomaluje to resorbci a velké části lidí to navíc udělá špatně...Na noc OK, ale rozhodně ne PTN |
A myslíš, že to bude takové zhoršení vstřebatelnosti, že to stojí za pozornost? Pokud ano, nastiň zhruba o kolik si myslíš, že se to zhorší.
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: so srpen 18, 2007 12:54 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Loolan napsal: | | A klidně to ěbni do mlíka (pokud ti samo o sobě nedělá zle). |
to není jako PTN dobrá volba, zpomaluje to resorbci a velké části lidí to navíc udělá špatně...Na noc OK, ale rozhodně ne PTN |
pokial to bude nizkotucne mlieko tak nema co pokazit _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 18, 2007 5:38 am Předmět: |
|
|
Protein do mleka je ok, ale po treninku bych si to i pres nektere nove studie stejne rozmyslel a radeji dal do vody.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so srpen 18, 2007 6:59 am Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | Freimen napsal: | | Loolan napsal: | | A klidně to ěbni do mlíka (pokud ti samo o sobě nedělá zle). |
A myslíš, že to bude takové zhoršení vstřebatelnosti, že to stojí za pozornost? Pokud ano, nastiň zhruba o kolik si myslíš, že se to zhorší. |
říkal to i Peter Tatarka, že protein do mléka zpomaluje vstřebávání toho syrovátkového koncentrátu ze střeva - % ti neřeknu, ale selským rozumem mi přijde, že se přes žaludek do střeva dostane rychleji voda než mléko, které se v žaludku musí chymosinem srazit na globule a teprve pak to pokračuje do střeva...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so srpen 18, 2007 7:02 am Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | | Freimen napsal: | | Loolan napsal: | | A klidně to ěbni do mlíka (pokud ti samo o sobě nedělá zle). |
pokial to bude nizkotucne mlieko tak nema co pokazit |
ale tam zdaleka nejde jen o tuky, ale právě o proteiny mléka, které zpomalí vstřebávání - navíc mi přijde zvěrstvo kupovat drahé proteinové koncentráty, izoláty apod. získané složitými metodami z mléka, aby se z něj oddělilo to nejlepší a využilo se jejich vlastností (nejrychlejší vstřebatelnost, nejvyšší biologická hodnta apod.) a pak se to rozmýchává v mléku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|