PTN

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PTN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PTN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crazy

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2007 3:08 pm    Předmět: PTN Odpovědět s citátem

Cau,
prochazel jsem topic od topicu a hledal jsem jak ma vypadat potreninkovej napoj ale nikde jsem to nenasel. Poradi mi pls nekdo kolik mam davat ceho do toho napoje? Doma mam glukopur a professional whey protein 50%... Je potreba jeste neco? A mam pit i nejakej napoj pred treninkem?-vyplati se to? Prip. kdy a proc. Diky moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
esprit

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2007 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blackmoon

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2007 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obojí má rozhodně význam, ale ten protein 50%, co píšeš, že máš, bych vyměnil za nějakou stovku.
Freimen

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2007 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blackmoon napsal:
Obojí má rozhodně význam, ale ten protein 50%, co píšeš, že máš, bych vyměnil za nějakou stovku.

prosímtě a proč
henno

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2007 6:32 pm    Předmět: Re: PTN Odpovědět s citátem

Crazy napsal:
Cau,
prochazel jsem topic od topicu a hledal jsem jak ma vypadat potreninkovej napoj ale nikde jsem to nenasel. Poradi mi pls nekdo kolik mam davat ceho do toho napoje? Doma mam glukopur a professional whey protein 50%... Je potreba jeste neco? A mam pit i nejakej napoj pred treninkem?-vyplati se to? Prip. kdy a proc. Diky moc

pred treninkem nejaky proteinovo-sacharidovy napoj
po treninku dej nejaky rychly protein nejlepe srvatkovy + maltu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Crazy

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2007 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a mohl by mi prosim nekdo poradit kolik g tech proteinu a kolik tech sacharidu na mou vahu ktera je 65-70 kg...? Skoro vsude je to psany na hmotnost svalovou hmotu a to bohuzel netusim kolik mam.
esprit

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2007 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemusi to byt na gram presne..
Freimen

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2007 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crazy napsal:
a mohl by mi prosim nekdo poradit kolik g tech proteinu a kolik tech sacharidu na mou vahu ktera je 65-70 kg...? Skoro vsude je to psany na hmotnost svalovou hmotu a to bohuzel netusim kolik mam.

safra

myslíš, že bude rozdíl, jestli dáš 23 nebo 27g proteinu a 38 či 41 g maltodextrinu???

Hoď tam jednu odměrku proteinu a 2 odměrky malty a neřeš to
Loolan

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2007 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A klidně to ěbni do mlíka (pokud ti samo o sobě nedělá zle).
Freimen

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2007 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:

to není jako PTN dobrá volba, zpomaluje to resorbci a velké části lidí to navíc udělá špatně...Na noc OK, ale rozhodně ne PTN
Loolan

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2007 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Loolan napsal:

to není jako PTN dobrá volba, zpomaluje to resorbci a velké části lidí to navíc udělá špatně...Na noc OK, ale rozhodně ne PTN

A myslíš, že to bude takové zhoršení vstřebatelnosti, že to stojí za pozornost? Pokud ano, nastiň zhruba o kolik si myslíš, že se to zhorší.
matejkorvin

PříspěvekZaslal: so srpen 18, 2007 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Loolan napsal:

pokial to bude nizkotucne mlieko tak nema co pokazit
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 18, 2007 5:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protein do mleka je ok, ale po treninku bych si to i pres nektere nove studie stejne rozmyslel a radeji dal do vody.
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 18, 2007 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
Freimen napsal:
Loolan napsal:

A myslíš, že to bude takové zhoršení vstřebatelnosti, že to stojí za pozornost? Pokud ano, nastiň zhruba o kolik si myslíš, že se to zhorší.

říkal to i Peter Tatarka, že protein do mléka zpomaluje vstřebávání toho syrovátkového koncentrátu ze střeva - % ti neřeknu, ale selským rozumem mi přijde, že se přes žaludek do střeva dostane rychleji voda než mléko, které se v žaludku musí chymosinem srazit na globule a teprve pak to pokračuje do střeva...
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 18, 2007 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

matejkorvin napsal:
Freimen napsal:
Loolan napsal:

pokial to bude nizkotucne mlieko tak nema co pokazit

ale tam zdaleka nejde jen o tuky, ale právě o proteiny
mléka, které zpomalí vstřebávání - navíc mi přijde zvěrstvo kupovat drahé proteinové koncentráty, izoláty apod. získané složitými metodami z mléka, aby se z něj oddělilo to nejlepší a využilo se jejich vlastností (nejrychlejší vstřebatelnost, nejvyšší biologická hodnta apod.) a pak se to rozmýchává v mléku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PTN Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: