|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
mata8808

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Roland SteelRaven

|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 9:41 am Předmět: |
|
|
bracha si myslel ze mu z creatinu narastu velke svaly (hoc CR-Xy neobsahuju zadne bielkovini)... a svaly mu ani nenarastli
teda sval mu narastol, jeden velky... jeho meno je "pivoceps" _________________ How many friends can you trust with your life?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 6:22 pm Předmět: |
|
|
hallo este jeden maly dotaz v '' nabijacej faze '' ked beriem 20g monohydratu netreba kazdy den cvicit , ci ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 6:24 pm Předmět: |
|
|
ehm? jako ze bys jel system 7+0? _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Jusso napsal: | | hallo este jeden maly dotaz v '' nabijacej faze '' ked beriem 20g monohydratu netreba kazdy den cvicit , ci ? |
jo a jeste nejlepe 3 fazove...
Co te vede k tomu, ze bys mel v nasycovaci fazi cvicit kazdy den? Kreatin neni zas takovej zazrak a treba ho ani nejak vyrazne neucitis, tak necekej, ze se z tebe diky nemu behem tydne stane stroj....
|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
Zaslal: so srpen 25, 2007 11:01 am Předmět: |
|
|
| henno napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | henno napsal: | | pokud davam uz jenom jednu davku denne, tak ji davam pred treninkem |
kdyz uz jednu davku denne tak po treninku s cukrama |
po treninku davam PTN a spolu s kreatinem mi to nedela dobre....tak ja radsi pred...
myslim ze jsem nekde videl ze kreatin spolu s mlikem, nebo proteinovym napojem neni moc vhodne kombinovat | Je to pravda s tym mliekom ??? Mlieko davam kazdy den
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so srpen 25, 2007 11:19 am Předmět: |
|
|
Není. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 11:50 am Předmět: |
|
|
Chtěl bych začít brát kreatin a rozhodl jsem se pro čistý..takže kreatin monohydrát. V Ronnieho obchodě jsem si vybral Pure Creatin od Weidera a chtěl bych se zeptat, jestli je to dobrý produkt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 11:51 am Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | | Chtěl bych začít brát kreatin a rozhodl jsem se pro čistý..takže kreatin monohydrát. V Ronnieho obchodě jsem si vybral Pure Creatin od Weidera a chtěl bych se zeptat, jestli je to dobrý produkt. |
tak zrovna tehle je moooc dobrej..di do něj
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 12:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 2:12 pm Předmět: |
|
|
Počítal jsem, že když budu brát zhruba 5 g denně, tak na desetitýdenní kreatinový cyklus spotřebuji asi 140 g (1.-4. týden-5g denně, 5.-10. týden 0g). Chci se ještě zeptat, zda vzít spíše 250g balení, nebo rovnou půlkilové, protože mám strach, že mi větší balení tak dlouho ,,nezreagované s vlhkostí,, nevydrží...nebo vydrží? Měl bych to ve tmě a v suchu, takže by snad mohlo..ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 2:23 pm Předmět: |
|
|
Vydrží ,to se nemusíš bát.  Raději ber půl kila,vyjde to levněji ,než kdybys měl koupit 2x po250g.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | | Počítal jsem, že když budu brát zhruba 5 g denně, tak na desetitýdenní kreatinový cyklus spotřebuji asi 140 g (1.-4. týden-5g denně, 5.-10. týden 0g). Chci se ještě zeptat, zda vzít spíše 250g balení, nebo rovnou půlkilové, protože mám strach, že mi větší balení tak dlouho ,,nezreagované s vlhkostí,, nevydrží...nebo vydrží? Měl bych to ve tmě a v suchu, takže by snad mohlo..ne? |
tak ve tmě je to už v té pixli ,ale když to budeš pořádně zavírat tak se tomu nic nestane...žádná vlhkost nic..mě takhle kreoš vydržel asi rok..asi se postupem času bude snižovat účinost,ale na to peču..sem obyč cvičenec
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 4:27 pm Předmět: |
|
|
Ked vazis 50kg,tak ti bude stacit aj tych 5g.
ked 100kg,tak kludne davaj 10g
Ale to je len jedna z veci.
Najdolezitejsie je moc nad tym nerozmyslat a ist zlatym stredom. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|