|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Roman_best
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: po září 03, 2007 7:56 am Předmět: |
|
|
Rukavice nepoužívám, kdyžtak už jenom u zad ale nějaký tenký abych mohl dobře chytnout činku (jenom v případě že mám utrhnutý mozol). Jinak všechny treninky bez a kdyžtak trocha magnesia.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: po září 03, 2007 8:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 03, 2007 8:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: po září 03, 2007 8:10 am Předmět: |
|
|
tak priste si vem i nove triko... _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: po září 03, 2007 8:12 am Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | Roman_best napsal: | s rukavicema....mám takové s bandážováním zápěstí a kdybych to měl pořád na tlaky nasazovat na tahy sundávat tak mi bude tréning trvat o hodinu dýl....když je zapomenu nedělá mi problém odjed tréning bez nich ale když je mám víc mě to hecuje třeba na bench řeknu si kurva rukavice máš jak profik tak si kurva nalož! |
jo a kolik ti ty rukavice pridaji?? |
Možná tak psychickou podporu. Nemám rád rukavice to si radši vezmu bandáže na zápěstí.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 03, 2007 8:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: po září 03, 2007 11:20 am Předmět: |
|
|
rukavice? rozhodne nie, oslabuje to grip
mozole? zapracuju sa, zhrubne ti koza atd, zvyknes si, bude secko fajn bez bolesti
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po září 03, 2007 11:23 am Předmět: |
|
|
nepoužívam rukavice. nemám potom pevný stisk a necítim kontakt s činkou, mozole mám , stokrát zlúpané
bandáž mám, na zápästia a na hrazdu plátené trhačky _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 03, 2007 11:28 am Předmět: |
|
|
Používám rukavice. Mimo jiné i proto, že nemám rád zmrzlé železo v ruce. Nemám rád pocit prokřehlých prstů. Necítím se jistě a pohodlně. Mám rád pocit jistoty a bezpečí _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 03, 2007 11:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|