|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 09, 2007 12:21 pm Předmět: |
|
|
| mava napsal: | | Žufan napsal: | | Ne,za měsic dej zas a vic a delši kuru jak měsic aspon dva a pul. |
to vypadá jako bych ten bílej prášek měl sjíždět skoro permanentně ;-P |
Chceš snad svaly a tohle je doplněk kterej funguje tak papej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Číča

|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: út říjen 09, 2007 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Ivo2 napsal: | to frei: -dik za info
....a aky tribulus si mal myslim kolko mg a aka značka? Po 3/4 roku by som chcel začať trosku viac začať suplementovať , nie len s proteinom ako do teras. A to čo si pisal o testosterone a fuzoch tu o post vyšie je ako keby to bolo na mna. Tiez som začal pomaly zarastať v 19-tich a rovesnici uz 16-tich:) |
v tom případě to je pro tebe dobrou volbou - tribullus není jako steroidy, že by to byl testosteron zvenku, on ti jen zvedne tvůj vlastní a až to přestaneš brát, tak to zase klesne d ovýchozích hodnot, tak v pohodě...
Podívej se do eshopu a kup něco zahraničního, mám dobré zkušenosti s německým biotechem a jak jejich Tribullusem, tak ale i Tribusteronem...Nicméně takový Kenny nedá dopstit na Z-force, takže to je možné určitě taky zkusit a nebát se, že je to fake... |
To sa mozrejme viem :) ale dik.
A do uvahy pripada Tribulus od Biotechu ako si pisal je tam celkom solidna cena. Tak a posledna question je, davkovanie 500mg-vého tribulusu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út říjen 09, 2007 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Ivo2 napsal: |
To sa mozrejme viem :) ale dik.
A do uvahy pripada Tribulus od Biotechu ako si pisal je tam celkom solidna cena. Tak a posledna question je, davkovanie 500mg-vého tribulusu. |
Začal bych prvních pár dní na gramu na noc a zvýšil na konečných 3g na noc...
Já bral jen 2tbl na noc, ale ze mě se příklad brát nemůžeš
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: út říjen 09, 2007 10:10 pm Předmět: |
|
|
jj dávej určitě vyšší dávky než je doporučený dávkování
A nevím co je špatnýho zvyšovat už přirozeně vysokou hladinu tst v mládí na ještě vyšší
|
|
| nahoru |
|
 |
Piccolo

|
Zaslal: st říjen 10, 2007 12:12 am Předmět: |
|
|
co v tomdle muze bejt??
sjel sem docela solidne nabidku Kreatinu (monohydrat, CEE, Krealkalyn) ale todle mi dostalo. Co na to rikate?
CEE od Vitalmax 240 kapsli za 599,-
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: st říjen 10, 2007 2:08 pm Předmět: |
|
|
Skôr daj niečo drahšie ale kvalitnejšie jak tu písal Freimen myslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st říjen 10, 2007 6:22 pm Předmět: |
|
|
já se přiznám, že paradoxně, kdyby to stálo 800, tak bych si to koupil raději
V tomhle bych nešetřil a rozhodl bych se pro ten Axis Labs...
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 9:32 pm Předmět: |
|
|
zdravim-ted pisu za znameho ktery ma moznost koupit CEE za dost slusnou cenu ( povidani o kvalite ted pls vypustme)-jedna se o"sypany" CEE a doruci mu ho v sacku ( vsechno pak samozrejme presype do uzavrene krabicky) ale nevi jak dlouha doba uplyne nez dojde k jeho znehodnoceni ( za tu krabicku povazujme treba nadobu od protejnu-teda snad "vzduchutesnou" a bez moznosti pruniku svetla)
poradte mi tedy jak dlouho by takovy kreos v te krabicce mohl vydrzet:)
za kazdy nazor budu rad-dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Marcus.Das napsal: | zdravim-ted pisu za znameho ktery ma moznost koupit CEE za dost slusnou cenu ( povidani o kvalite ted pls vypustme)-jedna se o"sypany" CEE a doruci mu ho v sacku ( vsechno pak samozrejme presype do uzavrene krabicky) ale nevi jak dlouha doba uplyne nez dojde k jeho znehodnoceni ( za tu krabicku povazujme treba nadobu od protejnu-teda snad "vzduchutesnou" a bez moznosti pruniku svetla)
za kazdy nazor budu rad-dik |
Jestli de o 4fitness,tak ho klidně vem vole.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st říjen 10, 2007 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Marcus.Das napsal: | zdravim-ted pisu za znameho ktery ma moznost koupit CEE za dost slusnou cenu ( povidani o kvalite ted pls vypustme)-jedna se o"sypany" CEE a doruci mu ho v sacku ( vsechno pak samozrejme presype do uzavrene krabicky) ale nevi jak dlouha doba uplyne nez dojde k jeho znehodnoceni ( za tu krabicku povazujme treba nadobu od protejnu-teda snad "vzduchutesnou" a bez moznosti pruniku svetla)
Vzhledem k tomu, jak extrémně je CEE citlivý na vlhkost, upřímně pochybuji, že to CEE skutečně - v takovéto formě a s tímto způsobem transportu a skladování - bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 7:48 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Marcus.Das napsal: | zdravim-ted pisu za znameho ktery ma moznost koupit CEE za dost slusnou cenu ( povidani o kvalite ted pls vypustme)-jedna se o"sypany" CEE a doruci mu ho v sacku ( vsechno pak samozrejme presype do uzavrene krabicky) ale nevi jak dlouha doba uplyne nez dojde k jeho znehodnoceni ( za tu krabicku povazujme treba nadobu od protejnu-teda snad "vzduchutesnou" a bez moznosti pruniku svetla)
Vzhledem k tomu, jak extrémně je CEE citlivý na vlhkost, upřímně pochybuji, že to CEE skutečně - v takovéto formě a s tímto způsobem transportu a skladování - bude. |
Je tam vakum kamo,dukladně vycuclej vzduch a ten saček neni žadna mikrotenova hadra bracho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 8:05 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | žufane...vy jste s ronniem příbuzní?...to že je tam vakuum znamená prd - pokud to není Al folie, tak všechny folie jsoup prostupné pro vzdušnou vlhkost...kávě nebo masu je to vcelku jedno...jsou to zanedbatelný čísla...ale mě to že někdo napíše na pixlu, že je tam vakuum nechává ledově klidným - takto jsem zničil 4 - nitrofenyl - b - D - mannopyranosid jeden gram za 60 000 kč...taky tam bylo " vakuum"...prostě pro chemikálie je volba barierové folie podstatná věc ( a lepší než "vakuum" je plnit dusíkovou atmosferou )...to jen pro úplnost |
V tom připadě sem byl zaslepen falešnou teorii a přitom praxe je jina,nic podobnyho se mi nestalo,tobě jo tak asi viš očem mluviš.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|