KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mava napsal:
Žufan napsal:
Ne,za měsic dej zas a vic a delši kuru jak měsic aspon dva a pul.

to vypadá jako bych ten bílej prášek měl sjíždět skoro permanentně ;-P

Chceš snad svaly a tohle je doplněk kterej funguje tak papej.
Číča

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to Zufan: No,mne je 16
To freimen: Melo tam byt,ze za chvili mi nucena abstinujici pauza konci,takze proto se ptam Ale jiste,tohle te nezajima,promin
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ivo2

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Ivo2 napsal:
to frei: -dik za info

....a aky tribulus si mal myslim kolko mg a aka značka? Po 3/4 roku by som chcel začať trosku viac začať suplementovať , nie len s proteinom ako do teras. A to čo si pisal o testosterone a fuzoch tu o post vyšie je ako keby to bolo na mna. Tiez som začal pomaly zarastať v 19-tich a rovesnici uz 16-tich:)

v tom případě to je pro tebe dobrou volbou - tribullus není jako steroidy, že by to byl testosteron zvenku, on ti jen zvedne tvůj vlastní a až to přestaneš brát, tak to zase klesne d ovýchozích hodnot, tak v pohodě...

Podívej se do eshopu a kup něco zahraničního, mám dobré zkušenosti s německým biotechem a jak jejich Tribullusem, tak ale i Tribusteronem...Nicméně takový Kenny nedá dopstit na Z-force, takže to je možné určitě taky zkusit a nebát se, že je to fake...

To sa mozrejme viem :) ale dik.

A do uvahy pripada Tribulus od Biotechu ako si pisal je tam celkom solidna cena. Tak a posledna question je, davkovanie 500mg-vého tribulusu.
Freimen

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ivo2 napsal:

To sa mozrejme viem :) ale dik.

A do uvahy pripada Tribulus od Biotechu ako si pisal je tam celkom solidna cena. Tak a posledna question je, davkovanie 500mg-vého tribulusu.

Začal bych prvních pár dní na gramu na noc a zvýšil na konečných 3g na noc...

Já bral jen 2tbl na noc, ale ze mě se příklad brát nemůžeš
Phenomenom

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj dávej určitě vyšší dávky než je doporučený dávkování
A nevím co je špatnýho zvyšovat už přirozeně vysokou hladinu tst v mládí na ještě vyšší
Piccolo

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 12:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co v tomdle muze bejt??
sjel sem docela solidne nabidku Kreatinu (monohydrat, CEE, Krealkalyn) ale todle mi dostalo. Co na to rikate?

CEE od Vitalmax 240 kapsli za 599,-
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skôr daj niečo drahšie ale kvalitnejšie jak tu písal Freimen myslím.
Freimen

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já se přiznám, že paradoxně, kdyby to stálo 800, tak bych si to koupil raději

V tomhle bych nešetřil a rozhodl bych se pro ten Axis Labs...
Marcus.Das

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim-ted pisu za znameho ktery ma moznost koupit CEE za dost slusnou cenu ( povidani o kvalite ted pls vypustme)-jedna se o"sypany" CEE a doruci mu ho v sacku ( vsechno pak samozrejme presype do uzavrene krabicky) ale nevi jak dlouha doba uplyne nez dojde k jeho znehodnoceni ( za tu krabicku povazujme treba nadobu od protejnu-teda snad "vzduchutesnou" a bez moznosti pruniku svetla)
poradte mi tedy jak dlouho by takovy kreos v te krabicce mohl vydrzet:)
za kazdy nazor budu rad-dik
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marcus.Das napsal:
zdravim-ted pisu za znameho ktery ma moznost koupit CEE za dost slusnou cenu ( povidani o kvalite ted pls vypustme)-jedna se o"sypany" CEE a doruci mu ho v sacku ( vsechno pak samozrejme presype do uzavrene krabicky) ale nevi jak dlouha doba uplyne nez dojde k jeho znehodnoceni ( za tu krabicku povazujme treba nadobu od protejnu-teda snad "vzduchutesnou" a bez moznosti pruniku svetla)

Jestli de o 4fitness,tak ho klidně vem vole.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marcus.Das napsal:

Vzhledem k tomu, jak extrémně je CEE citlivý na vlhkost, upřímně pochybuji, že to CEE skutečně - v takovéto formě a s tímto způsobem transportu a skladování - bude.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Marcus.Das napsal:

Vzhledem k tomu, jak extrémně je CEE citlivý na vlhkost, upřímně pochybuji, že to CEE skutečně - v takovéto formě a s tímto způsobem transportu a skladování - bude.

Je tam vakum kamo,dukladně vycuclej vzduch a ten saček neni žadna mikrotenova hadra bracho.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

žufane...vy jste s ronniem příbuzní?...to že je tam vakuum znamená prd - pokud to není Al folie, tak všechny folie jsoup prostupné pro vzdušnou vlhkost...kávě nebo masu je to vcelku jedno...jsou to zanedbatelný čísla...ale mě to že někdo napíše na pixlu, že je tam vakuum nechává ledově klidným - takto jsem zničil 4 - nitrofenyl - b - D - mannopyranosid jeden gram za 60 000 kč...taky tam bylo " vakuum"...prostě pro chemikálie je volba barierové folie podstatná věc ( a lepší než "vakuum" je plnit dusíkovou atmosferou )...to jen pro úplnost
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
žufane...vy jste s ronniem příbuzní?...to že je tam vakuum znamená prd - pokud to není Al folie, tak všechny folie jsoup prostupné pro vzdušnou vlhkost...kávě nebo masu je to vcelku jedno...jsou to zanedbatelný čísla...ale mě to že někdo napíše na pixlu, že je tam vakuum nechává ledově klidným - takto jsem zničil 4 - nitrofenyl - b - D - mannopyranosid jeden gram za 60 000 kč...taky tam bylo " vakuum"...prostě pro chemikálie je volba barierové folie podstatná věc ( a lepší než "vakuum" je plnit dusíkovou atmosferou )...to jen pro úplnost

V tom připadě sem byl zaslepen falešnou teorii a přitom praxe je jina,nic podobnyho se mi nestalo,tobě jo tak asi viš očem mluviš.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Přesně tak. Vyznám se sice prd v chemii ale v technice a technologii o něco lépe. Udělat vakuum je totiž tak obtížné, že je to až k nevíře. Příroda se totiž bojí prázdnoty , jak říkal jeden můj moudrý učitel fyziky už na základní škole. Mnohem lepší než bránit reakci s něčím tak, že to odstraním, je to obalit něčím (třeba nějaký ten netečný plyn), co s tím reagovat nebude v žádném případě.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: