Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2007 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Andrew napsal:
Cizo: mluvime tu o stejnem cviku, tric. extenze s JR nad hlavou v sede s tim, ze si to podam ze sedu na hrudnik sam a nad hlavu pak? pokud das takhle 70 kg, tak mi to hlava nebere

jo, mluvime... podat si to je pro me hracka, hodim to na koleno a pak na rameno a pak si to chytim a cvicim... popravde v nejlepsi forme byla i ta 70tka docela lehka a zvladl bych asi i 80tku to uz by byl asi zbytecnej zahul na klouby

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
keba

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2007 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
keba napsal:
dneska 2x350kg převrácení gumy
a 1x153kg dřep jen s páskem

urcite 350? nechci v zadnym pripade rict ze o tom pochybuju ale 350tku jsem daval na jare pri mrtvole cca 270 a drepu 250 (jen pasek a bandaze) a stejne jsem s tim mel co delat

No je to sedmíkovo guma.Má tam i 450 a 800 ale já to fakt nemůžu posoudit nikdy sem gumy nezvedal.Bylo mi řečeno že je to nejlehčí co tam má a že má 350kg od jeho sparinga.Taky jsem u toho málem umřel a ty sis s tim celkem házel ne?Fakt nevim asi to bylo míň
wescoast

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2007 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
CIZOPASNIK napsal:
keba napsal:
dneska 2x350kg převrácení gumy
a 1x153kg dřep jen s páskem

urcite 350? nechci v zadnym pripade rict ze o tom pochybuju ale 350tku jsem daval na jare pri mrtvole cca 270 a drepu 250 (jen pasek a bandaze) a stejne jsem s tim mel co delat

No je to sedmíkovo guma.Má tam i 450 a 800 ale já to fakt nemůžu posoudit nikdy sem gumy nezvedal.Bylo mi řečeno že je to nejlehčí co tam má a že má 350kg od jeho sparinga.Taky jsem u toho málem umřel a ty sis s tim celkem házel ne?Fakt nevim asi to bylo míň

Já myslim, že sedmík říkal něco o 15kg, že tam má zimní gumy na auto, že si je musí nechat přezout.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
keba

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2007 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty tam měl taky tak sem si to možná splet

Ještě pro úplnost jsem zkoušel kufry - každej 125kg a nadzvedl jsem je po vypětí všech sil a ušel asi 1 a půl kroku atlas stones sem ani nezkoušel - nejlehčí má 130kg
CIZO

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2007 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba:

no ze bych si s ni hazel se rict neda 125kg kufry uz je celkem sada... 130kg atlas stone neni zlej ale pokud jedes bez vosku na rukach tak potrebujes extremne silny bicepsy bez kterejch se u strongmanu neobejdes

Derek Poundstone
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2007 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cizo jak se daří...už je to lepší?
CIZO

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2007 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
cizo jak se daří...už je to lepší?

bohuzel... ale stale doufam v lepsi zitrky

Derek Poundstone
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2007 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

příjdou.
keba

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2007 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo: já si to jen tak zkoušel a zatim bych se nechtěl timhle směrem zaobírat.Bicepsy jsou moje slabina hned po tricepsech kvůli zlomený ruce a nemožnosti cvičení.
jobekr

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2007 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba: už můžeš zas cvičit naplno? a jsi dobrej, že jsi to dal...my jsme to taky zkoušeli a ani hovno, ve dvou se stibim jsme ji dali

a přidám další osobáček...mrtvolka 160, na to jak jsem slabej, jsem spokojenej
flame1
(ban)

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cizpasníku, natoč nějaký videa a hoď to na youtube
Andrew

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo: tys dal ten 130 kg sutrak? kolik je tak priblizne ekvivalent v MT?
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
Andrew

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo: no jo ja ty extenze jezdim vsede bez opory zad a nikdy me nenapadlo to tam dat pres rameno a dycky sem to sel pres hlavu a obcas mi ta jednorucka skoncila nahore na hlave, kdyz sem si ji tam nechtene musel odlozit
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
great

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes maly osobacik, drep 2x260kg
CIZO

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Andrew napsal:
Cizo: tys dal ten 130 kg sutrak? kolik je tak priblizne ekvivalent v MT?

to se vubec neda srovnat, daval jsem na treninku 125 a 135kg atlas stone a pomalu se chystal na vetsi... technika je tam od tahu uplne odlisna, musis to zvedat s kulatejma zadama ve velkym predklomu (ono to totiz ani jinak nejde) a potrebujes silny vzprimovace, stred zad, bicepsy... no je to pakarna, vzdycky jsem odjel par zdvihu a druhej den jsem byl uplne nasracku

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: