OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ivo2

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
Vyser se uplne na TRIBULUS odkudkoliv...je to bezcenny.

a dovod??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VelkyBratr

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
Bara napsal:
Bara napsal:
Od pátku najíždím Nitrix BSN abych viděl co to tedy je za věc.potom se podělím průběžně o pocity a dojmy

Takže jak jsem slíbil o Nitrixu.Jsem asi paskvil,ale necítil jsem ani prd.360 kapslí (3x5 denně) je pryč a kde nic tu nic.Chtělo by to asi lepšího modela
To si delas prdel ta sracka stoji takovej ranec a neslape to jo??? tak to by me slehlo.....
Ja jsem koupil Intenzity od ALL STARS a je to v pohode davam ho pred kickboxem i pred cinkama a jen pred treningem ,nezeru to kazdej den a jsem spokojenej......naslaplej-nabuzenej-napumpovanej a dobre se na tom picha,ja nevim cim to je ale nejspis tim okyslicenim......

Intensity je taky super,ale mam osobne lepsi zkusenost s No-Explode,to je prakticky to samy...taky bomba :)
A s tim Nitrixem to je nejaky divny...me dycky slapal uplne suprove :) Rano se clovek probudil a byl nabuseny,jak kdyby prave odesel z posilky :)
ep0x

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2007 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Bara napsal:
Od pátku najíždím Nitrix BSN abych viděl co to tedy je za věc.potom se podělím průběžně o pocity a dojmy

Takže jak jsem slíbil o Nitrixu.Jsem asi paskvil,ale necítil jsem ani prd.360 kapslí (3x5 denně) je pryč a kde nic tu nic.Chtělo by to asi lepšího modela

tak to je skoda, lebo som tiez chcel kupit od BSN ale Cellmass, ale to bude asi taky hovadina
VelkyBratr

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ep0x napsal:
Bara napsal:
Bara napsal:

tak to je skoda, lebo som tiez chcel kupit od BSN ale Cellmass, ale to bude asi taky hovadina

Cellmass i NoExplode jsou opravdu super vyrobky,muzu jen doporucit...i kdyz cenove by vyslo asi lepe objednat radeji velke baleni z ameriky,bo ty velke se k nam jeste nedovazi a male je tu docela drahe...
slug

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Bara napsal:

ne vážně? nic si necítil? tak to ti gratuluju, si normální
ep0x

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja si objednavam z USA ale zatial to tak vyzera ze asi zoberiem Axis Labs Creatine Ethyl Ester 400tab.
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Precetl jsem vsechny vase posty a nejak sem to presne nepobral.

Chtel bych se zeptat jestli HMB funkuje nebo nikoli. Zjistuji to spise kvuli kamaradovi, bo on si to chce koupit a vubec nevi ani co to ma delat ... a tak bych mu chtel diky vasim radam pomoct ...
jestli radsi misto HMB nekoupit CEE nebo kre-alkalyn
dekuji
slug

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Martas napsal:
Precetl jsem vsechny vase posty a nejak sem to presne nepobral.

Chtel bych se zeptat jestli HMB funkuje nebo nikoli.

NE

Lord_Martas napsal:

jestli radsi misto HMB nekoupit CEE

NE

Lord_Martas napsal:

nebo kre-alkalyn
dekuji

nebo levněji kvalitní monohydrát
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2007 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

monohydrat urcite ne ...
uvidime co na to rekne vice lidi, ale i tak dekuji ...
slug

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2007 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Martas napsal:
monohydrat urcite ne ...

proč ne? bojíš se že to bude fungovat?
Peter:::

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2007 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kup si tohle, ale ma to hacek :

Power Horse , od Ultimate Nutrition, 1300,- , tady uz ho nemaji, ale zrejme brzo zase bude...
Ma to asi bejt neco jako Nitrix a dalsi podobny ...jako fachci to teda velmi ok jako, to zadna... aspon na me to tak velmi efektivne pusobi, tak ja nejsem kulturista, nybrz ze sfery martial arts.

Tak ale hlavni problem je ta chut....HUSTY!! Cucat hovno a zapijet proteinem Bolid je kulinarska lahudka proti tomuhle !!!!
SILENY!!!!!!!
Kdyz to rozmichas ve vode, navic se to blbe rozpousti, tak to voni jakz takz, ale jak se toho napijes... ty vole---predstav si hovno co vysral Paroubek a tejden nekde lezelo, chcanek z nadrazniho hajzlu prolozeny smesi zkazenyho sampanskyho (i to tak trosku peni v puse..)
Sileny.

Nevim co do toho davaj teda...ale je to sileny, ta chut.
Zkazeny to urcite neni, jsem psal ty firme co to dela a poslali me obratem vzorek v sacku a je to stejny, cili tady chyba neni...

Normalne to namichas... a 15 minut chodis kolem a pripravujes se na to to vypit....
Jeste je na tom napsano "Fruit Punch" ...to zni teda tragicky po tom co se toho prvne napijes,by se to melo jmenovat prichut "Shit-Urine"

Jedna davka tohohle "chutnyho" Fruit Punch megashitu ma:

Kre-Alkalyn: 1,5 g
Creatine Ethyl Ester: 1,1 g
Tri-Creatine Malate: 1,5 g
Betaine Hydrochloride: 2 g
Taurine (micronized): 2 g
N-Acetyl-L-Glutamine: 1,1 g
NO Power Blend: 4000 mg (Arginine Alpha Ketoglutarate, Arginine Ethyl Ester Dihydrochloride)
HorsePower Blend: 5800 mg (Beta-Alanine, Glycerol Monostearate, Medium Chain Triglycerides, Citrulline Ethyl Ester Malate, L-Norvaline, Guanidinopropionic Acid, Gynostemma Pentaphyllum, Ornithine Alpha Ketoglutarate, Arginine Ketoisocaproate, R-Alpha Lipoic Acid, Rutaecarpine, and Glycocyamine)
Bazzy

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2007 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
hovno co vysral Paroubek a tejden nekde lezelo, chcanek z nadrazniho hajzlu prolozeny smesi zkazenyho sampanskyho (i to tak trosku peni v puse..

hmmm to zni lákavě
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2007 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

slug napsal:
Lord_Martas napsal:
monohydrat urcite ne ...

proč ne? bojíš se že to bude fungovat?
protoze nepotrebuji do sebe natahat zbytecne vodu ... (i kdyz ted mam atleticky objem, ale tak i tak se ten objem nesklada jenom z posilovani, ale i z behani, z odrazu a z mnoho dalsich veci ...)
Petey

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2007 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Monohydrat do teba nataha vodu?a co myslis kreatin v inej forme?ten funguje na akej baze?
keba

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2007 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Monohydrat do teba nataha vodu?a co myslis kreatin v inej forme?ten funguje na akej baze?

CEE ani kre alkalyn vodu netahají co já tak vim.Respektive nezavodňují jako monohydrate
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: