|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
mobsman
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Jusso napsal: | | Ahoj , mam gainer uz asi 3 mesiace a ide ovela,ovela tazsie rozmiesat...Je pokazeny ??? |
nie je, to ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jusso

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 2:21 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | Jusso napsal: | | Ahoj , mam gainer uz asi 3 mesiace a ide ovela,ovela tazsie rozmiesat...Je pokazeny ??? |
nie je, to ty. |
Pred tromi mesiacmi isiel rozmiesat uplne v pohode , teraz to ide vazne velmi tazko , tak dufam , ze vies , co rozpravas
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Jusso napsal: | | mobsman napsal: | | Jusso napsal: | | Ahoj , mam gainer uz asi 3 mesiace a ide ovela,ovela tazsie rozmiesat...Je pokazeny ??? |
nie je, to ty. |
Pred tromi mesiacmi isiel rozmiesat uplne v pohode , teraz to ide vazne velmi tazko , tak dufam , ze vies , co rozpravas |
tak zaber ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 2:29 pm Předmět: |
|
|
a mas to dobre zavreny? aby tam nesel vzduch? tobe vydrzi gainer 3 mesice? to mas naky 100 kilovy baleni?
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 2:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | a mas to dobre zavreny? aby tam nesel vzduch? tobe vydrzi gainer 3 mesice? to mas naky 100 kilovy baleni? |
Niee , som dlho necvicil kôli slepaku...Mobsman je akysi prilis aktyvny , asi sa mi snazi nieco povedat ...Dobre Mobsmane mas pravdu thx
|
|
| nahoru |
|
 |
Slipkorn
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 1:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Slipkorn
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 1:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Slipkorn napsal: | | peknej mixer :-)) |
ale kratka snura.
zmazat! _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 9:22 pm Předmět: |
|
|
uz ste niekto mali tento gainer? co nanho hovorite ? Mass Bomb 3500
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 6:26 am Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | | uz ste niekto mali tento gainer? co nanho hovorite ? Mass Bomb 3500 |
Tak uz jen ten nazev zni skutecne famozne, takze bych vubec nevahal
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 6:27 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Draper dne st listopad 28, 2007 9:53 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
thaarm

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 9:51 am Předmět: |
|
|
Mutant Mass - PVL
z tých všetkých reklamných drístov čo sú tam popísané som vybral čo je tak zaujímavé asi:
kombinácia izolátu srvátkových bielkovín (ISO97 a CFM90)
WPC 85 a WPC 80- koncentráty srvátkových bielkovín
Izolát vaječnej bielkoviny zároveň s izolátom bielkoviny zo žĺtka
Kazeinát vápenatý, izolát mliečnej bielkoviny a micelárny kazeín
Nutričná hodnota na 100 g
Bielkoviny 20,0 g
Sacharidy 65,0 g
z toho Cukry 11,0 g
Tuky 7 g
z toho MCT 5 g
celkom sa mi pozdáva - aj keď ja skôr miešam podľa potreby proťák s maltou a glukozou
škoda že nepíšu percentuálne zastúpenie jednotlivych procesov výroby
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 7:44 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem si 3kg gainer od AONE -příchuť banán a musím konstatovat, že chuť opravdu nic moc! _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: so leden 05, 2008 10:41 pm Předmět: |
|
|
Jaké máte zkušenosti s výrobkem MEGA MASS 4000 od Weidera? Vzhledem k tomu, že je to jeden z nejprodávanějších gainerů, tak bude snad dobrý. Jaké příchutě vám nejvíc chutnaly? ..Trochu mě tam ale zaráží dávkování..je uvedeno jako 150g prášku rozpustit v .... 150g mi příjde strašně moc, ale myslím, že nebude vadit, když dám třeba 80g. Děkuji za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|