Rukavice - ANO/NE?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rukavice - ANO/NE?  Úvodní stránka -> Trénink -> Rukavice - ANO/NE?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
maria

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
maria napsal:
mala som rukavice, vždy vydržali veľmi krátko a hlavne neskutočne smrdeli , vo vnútri

Chce to mít takový ty pletený a ne uzavřený... Když se někdo přiblíží ke kámošovým rukavkám na 30 cm, tak ho ten smrad zabije. Mě třeba nesmrdí...

mala som pletené, kožené...všetky smrdeli, ruky sa v tom potili
je to asi vec koľko sa potíme a čo potíme, ja sa pri cvičení musím aj prezliecť, a keď idem domov tak tiež suché tričko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me se zda, ze rukavice, jako takova zeslabuje ruce, proste, pote nemam cit v rukach.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze by ruce zeslabili nwm..... ale muze pouzivani omotavek na zapesti ovlivnit neco?
maria

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Ze by ruce zeslabili nwm..... ale muze pouzivani omotavek na zapesti ovlivnit neco?

ja používam na zápästia omotávky , na hrazdu trhačky
je to osobná vec, tak ako rukavice
mne sa tým zápästia chránia, hlavne pri cvikoch s jednoručkami
Diana

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2008 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
mala som rukavice, vždy vydržali veľmi krátko a hlavne neskutočne smrdeli , vo vnútri

Některé se dají prát, jiné prostě vyhodím a koupím si nové.
Vlastně jsem zvyklá dělat jakoukoliv práci jen v rukavicích. Ať se jedná o úklid, o zahradu, nebo o těžší práci. Pochopitelně myslím rukavice k tomu určené.
lucynqa

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2008 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

brrr.kdyz ctu jak je fuj chytat oslizlou cinku, tak jsem rada ze mam na JC a pod. rukavice.Radeji vlastni oslizly pot vsaknuty v rukavicich
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2008 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to CZEBLADE:

Jizlivost neni na miste. Proste v ruakvicich mas mensi cit, v cemkoliv delas, i kdyz hazis lopatou a mas ruakvice nemas prsote takovej cit, jako kdyz to chytnes rukama.

Omotavka zapesti me pomuze na jediny, neohne se me nyni ruka v zapesti a nevypadne me cinka, jestli narazis na toto.
Zacharo

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jiz delsi dobu pouzivam kvalitni rukavice s bandazi na zapesti, nemuzu si stezovat... Zapesti drzi rovne a dost mi to pomaha pri spravnem technickem provedeni. Samozrejme, obcas jsou na obtiz a v tom pripade prejdu na trhacky. Na hrazde a pritazich vseho druhu jsou k nezaplaceni...

Ale dost souhlasim s nazorem, ze je to individualni problem. Znam osoby, ktere nikdy nemely problem jezdit cokoliv bez, zadne klouzani, zadne mozoly, ale znam i jine, kteri na to naprosto trpi... Dost zalezi, jak se vam poti dlane.
Kazdemu dle chuti a rikat, ze je gay, protoze nosi fitness rukavice, mi pripada barbarske...
Adamci

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jasne je to hlavne o tom ako to komu vyhovuje mne sa napriklad ruky potia a pokial cvicim napr bic s jednoruckami tak to bez rukavic nemozem lebo sa mi zacne klzat cinka v ruke a akurat som z toho nervozny lebo sa musim susrtedit na to aby som ju hlavne udrzal....trhacky napriklad nepouzivam snazim sa setko udrzat v rukach aj ked mi dakedy otvara ruky ale aspon trochu zosilnie predlaktie...
Akvaman

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2008 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi před půl rokem sem si do posilky koupil rukavice na kolo za 200 kč . Až už jsou skoro na sračku a to jsem s nima moc neposiloval.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2008 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam tedka taky znicene rukavice, ale vydrzely strasne moc. Pujdu do nich zas... Harbinger Pro WW
YUD

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2008 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Akvaman napsal:
Asi před půl rokem sem si do posilky koupil rukavice na kolo za 200 kč . Až už jsou skoro na sračku a to jsem s nima moc neposiloval.

A divíš se, když sis koupil CYKLISTICKÉ rukavice do posilovny...?
adam128

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2008 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

j to tiez nechapem, clovek nemoze cakat vysoku kvalitu za malo penazi..
kupi to lacno a potom sa divi, ze mu skoro nic nevydrzia xD
ja som kupil rukavice Polednik (tak je na nich napisane :D) asi za 350sk, ta firma sa zaobera vyrobou rukavic asi 15rokov, zatial som s nimi spokojny aj ked s nimi cvicim len kratko a cvicim povacsine s rukavicami len tazsie vahy ako mrtvoly, bench, pritahy, stahovanie kladky alebo tlaky s jc na prsia..
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2008 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tak.... ja zas za 600, coz je hodne, ale kvalita aspon. Ty rukavice jsou na kolo, to mluvi za vse.
Azmodan

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2008 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rukavice jsou na hovínko-smrděj, slábne úchop a je to semeniště plísní a humusu ...viděli jste snad nějakýho kulturistu nebo nedej bože liftera (kromě nějakých promo fotek) cvičit s rukavicema? Stačí o ty ruce náležitě pečovat a pak ani nejsou tolik mozoly apod.
Trhačky Power Straps | Power System
Kvalitní trhačky pro zvýšení síly Vašeho úchopu.
199 Kč
Rukavice Power Grip | Power System
Velmi kvalitní rukavice s omotávkou pro zpevnění zápěstí.
341 Kč
Rukavice No Compromise (bílo-černé) | Power System
Velmi kvalitní rukavice s omotávkou pro zpevnění zápěstí.
299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rukavice - ANO/NE? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: