|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
jakuzza

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
pokial viem tak kreatin je jeden z najprestudovanejsich suplementov vobec...je o tom dost relevantnych studii...a nie su to vymysli...mozno tebe nezabral (zle davkovanie, zla strava, malo tekutin atd.) tak hned zatracujes... _________________ [url=http://forum.ironmuscle.sk/][img:0a71a68e96]http://img388.imageshack.us/img388/245/wwwironmuscleskqy2.jpg[/img:0a71a68e96][/url]
[url=http://fitexpres.sk/fitprofil/index.php?obsah=profil_user&identif=1205148558]FitProfil[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
trin
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 6:28 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | eh, trine, mozna by bylo dobre uvest z jakych zdroju cerpas a tak |
tak myslel jsem, že dávkování před a po trénálu je snad všem co berou kreatin jasné...a v necvičící dny se dávky snižují na jednu dávku....ale pokud chcete, tak se podívám na netu a nějaký odkazy sem hodím...tak chvíli vydržte
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 6:37 pm Předmět: |
|
|
| trin napsal: |
tak myslel jsem, že dávkování před a po trénálu je snad všem co berou kreatin jasné... |
Len škoda že tebe je jasných dosť málo vecí.
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 6:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | trin napsal: |
tak myslel jsem, že dávkování před a po trénálu je snad všem co berou kreatin jasné... |
Len škoda že tebe je jasných dosť málo vecí. |
no, hlavně mě pobavilo tvoje dávkování-"někdy po obědě"
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 6:46 pm Předmět: |
|
|
trine takovejch par veticek si muze napsat kdokoliv, navic ty zdroje... no nebudu to nejak sahodlouze rozepisovat, proste maji stejnou hodnotu jako kdyz kdokoliv odtud napise presny opak _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 6:48 pm Předmět: |
|
|
CIZO: když jsem kreatin monohydrát bral dřív, tak taky v tak vysokých dávkách jako ty...ale je to opravdu zbytečný a navíc se pak objevují i zažívací problémy a nadýmání...nehodlám se tady dohadovat a už vůbec ne kvůli takovýmu zázraku jako je kreatin...takže nějaký články jsem našel a poslal a jinak zkuste pohledat jiný a uvidíte....ale nejlepší je to asi stejně vyzkoušet na sobě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 6:52 pm Předmět: |
|
|
trin: Hej, také dávkovanie môže byť že "niekedy poobede". Lepšie ako tvrdiť, že monohydrát nefunguje, lebo tí, ktorí po "kúre" s ním nabrali svalstvo aj silu, to nabrali z jedla. Vieš, aj keď človek sype tak nenaberie z tých napr. 1000 mg testosterónu týždenne, ale z jedla ktoré počas toho týždňa zjedol. To si treba uvedomiť.
EDIT: Ty si fakt maniak teda
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
mmks
|
Zaslal: po březen 03, 2008 1:04 pm Předmět: |
|
|
a ještě jeden dotaz. O víkendu jsem něco chytnul a vypadá to, že tento týden budu muset dát pauzu. Mám přerušit dávkování (alkalyn) a začít zase až v době pravidelného cvičení, nebo mám pokračovat a užívat v tyto dny jak v dny kdy mám běžnou pauzu (teda 2 tabelty ráno)?
Děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: po březen 03, 2008 9:10 pm Předmět: |
|
|
| mmks napsal: | a ještě jeden dotaz. O víkendu jsem něco chytnul a vypadá to, že tento týden budu muset dát pauzu. Mám přerušit dávkování (alkalyn) a začít zase až v době pravidelného cvičení, nebo mám pokračovat a užívat v tyto dny jak v dny kdy mám běžnou pauzu (teda 2 tabelty ráno)?
Děkuju |
pokud jsi nemocnej, tak asi stejně budeš brát nějaký léky, ne? tak bych to být tebou vysadil...ale pokud jsi nemocnej, tak asi stejně nebudeš schopnej už za týden zase do posilky...nechej tělo ať se vklidu vzpamatuje, budeš mít po nemoci oslabenou imunitu a cvičení by ti jen uškodilo...a je zbytečný brát třeba 10-14 dní krealkalyn zbytečně...navíc těžko říct, jak to reaguje třeba na nějaký léky atd...
možná se tady zase do mě všichni pustí, ale být tebou, tak to přeruším a začnu to brát zase až ti bude fakt dobře a budeš moct cvičit...
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: st březen 05, 2008 4:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 6:45 pm Předmět: |
|
|
a kolko cca litrov vody by som mal denne vypit ak beriem monohydrat?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|