KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
jakuzza

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokial viem tak kreatin je jeden z najprestudovanejsich suplementov vobec...je o tom dost relevantnych studii...a nie su to vymysli...mozno tebe nezabral (zle davkovanie, zla strava, malo tekutin atd.) tak hned zatracujes...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
eh, trine, mozna by bylo dobre uvest z jakych zdroju cerpas a tak

tak myslel jsem, že dávkování před a po trénálu je snad všem co berou kreatin jasné...a v necvičící dny se dávky snižují na jednu dávku....ale pokud chcete, tak se podívám na netu a nějaký odkazy sem hodím...tak chvíli vydržte
CIZO

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trin napsal:
CIZOPASNIK napsal:
eh, trine, mozna by bylo dobre uvest z jakych zdroju cerpas a tak

tak myslel jsem, že dávkování před a po trénálu je snad všem co berou kreatin jasné...a v necvičící dny se dávky snižují na jednu dávku....ale pokud chcete, tak se podívám na netu a nějaký odkazy sem hodím...tak chvíli vydržte

tak nevim co je obecne znamy ale treba ja absolutne nerozlisuju treninkovej a netreninkovej den a kreatin jsem daval denne v konstatnich davkach 10-20g/den

davkovani po treninku ma duvod v tom ze obvykle prijimas velky mnozstvi jednoduchejch cukru (gainer, protein s glukozou atd.) ale treba davkovani pred treninkem zadni zvlastni oduvodneni nema a je uplne jedno jestli je to hodinu nebo tri hodiny pred... mnohem dulezitejsi bych videl to jestli davas vsechny davky s nejakyma jednoduchyma cukrama a dodrzujes pitnej rezim protoze proces tvorby ATP urcite nebude otazkou 30ti minut pred treninkem

Derek Poundstone
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trin napsal:

tak myslel jsem, že dávkování před a po trénálu je snad všem co berou kreatin jasné...

Len škoda že tebe je jasných dosť málo vecí.
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trin

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron Lung Power napsal:
trin napsal:

tak myslel jsem, že dávkování před a po trénálu je snad všem co berou kreatin jasné...

Len škoda že tebe je jasných dosť málo vecí.

no, hlavně mě pobavilo tvoje dávkování-"někdy po obědě"
CIZO

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trin napsal:
http://www.ikulturistika.cz/clanek_6.html
http://www.mujweb.cz/Spolecnost/ldivis/kulturistika/otazky.html

mám hledat dál?

trine takovejch par veticek si muze napsat kdokoliv, navic ty zdroje... no nebudu to nejak sahodlouze rozepisovat, proste maji stejnou hodnotu jako kdyz kdokoliv odtud napise presny opak

Derek Poundstone
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZO: když jsem kreatin monohydrát bral dřív, tak taky v tak vysokých dávkách jako ty...ale je to opravdu zbytečný a navíc se pak objevují i zažívací problémy a nadýmání...nehodlám se tady dohadovat a už vůbec ne kvůli takovýmu zázraku jako je kreatin...takže nějaký články jsem našel a poslal a jinak zkuste pohledat jiný a uvidíte....ale nejlepší je to asi stejně vyzkoušet na sobě...
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trin: Hej, také dávkovanie môže byť že "niekedy poobede". Lepšie ako tvrdiť, že monohydrát nefunguje, lebo tí, ktorí po "kúre" s ním nabrali svalstvo aj silu, to nabrali z jedla. Vieš, aj keď človek sype tak nenaberie z tých napr. 1000 mg testosterónu týždenne, ale z jedla ktoré počas toho týždňa zjedol. To si treba uvedomiť.
EDIT: Ty si fakt maniak teda
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Iron Lung Power"] Vieš, aj keď človek sype tak nenaberie z tých napr. 1000 mg testosterónu týždenne, ale z jedla ktoré počas toho týždňa zjedol. To si treba uvedomiť.
quote]

teda chlape...ty mi dáváš
CIZO

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trin napsal:
CIZO: když jsem kreatin monohydrát bral dřív, tak taky v tak vysokých dávkách jako ty...ale je to opravdu zbytečný a navíc se pak objevují i zažívací problémy a nadýmání...nehodlám se tady dohadovat a už vůbec ne kvůli takovýmu zázraku jako je kreatin...takže nějaký články jsem našel a poslal a jinak zkuste pohledat jiný a uvidíte....ale nejlepší je to asi stejně vyzkoušet na sobě...

ja jsem nezaznamenal jediny problem se zazivanim takze tohle treba ja osobne tezko muzu potvrdit

Derek Poundstone
mmks

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a ještě jeden dotaz. O víkendu jsem něco chytnul a vypadá to, že tento týden budu muset dát pauzu. Mám přerušit dávkování (alkalyn) a začít zase až v době pravidelného cvičení, nebo mám pokračovat a užívat v tyto dny jak v dny kdy mám běžnou pauzu (teda 2 tabelty ráno)?
Děkuju
trin

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mmks napsal:
a ještě jeden dotaz. O víkendu jsem něco chytnul a vypadá to, že tento týden budu muset dát pauzu. Mám přerušit dávkování (alkalyn) a začít zase až v době pravidelného cvičení, nebo mám pokračovat a užívat v tyto dny jak v dny kdy mám běžnou pauzu (teda 2 tabelty ráno)?
Děkuju

pokud jsi nemocnej, tak asi stejně budeš brát nějaký léky, ne? tak bych to být tebou vysadil...ale pokud jsi nemocnej, tak asi stejně nebudeš schopnej už za týden zase do posilky...nechej tělo ať se vklidu vzpamatuje, budeš mít po nemoci oslabenou imunitu a cvičení by ti jen uškodilo...a je zbytečný brát třeba 10-14 dní krealkalyn zbytečně...navíc těžko říct, jak to reaguje třeba na nějaký léky atd...
možná se tady zase do mě všichni pustí, ale být tebou, tak to přeruším a začnu to brát zase až ti bude fakt dobře a budeš moct cvičit...
venca.v

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ctel bych se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s timhle kreatinem?
https://obchod.ronnie.cz/s-8-creatin-monohydrate-100-g.html
Dante3000rpm

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a kolko cca litrov vody by som mal denne vypit ak beriem monohydrat?
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: