|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
trin
|
Zaslal: út březen 04, 2008 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | | no na gainerovi mam pisane ze mam si dat 150 gramov a rozdelit do dvoch az troch davok, a ja tie dve davky davam po treningu medzi jedlami. Cize ten protein mam davat pred spanim a iba raz? a este pred treningom a pocas treningu si davam do cistej vody maltodextrin,sice to chuti hnusne ale staci to davat ako sacharid pred treningom?? |
ten gainer bych dal po trénálu jednu 100g dávku (nevím jakej máš gainer, ale předpokládám, že ve 100g bude mít kolem 20g bílkovin)...protejn si dej na noc jednu odměrku (většinou má kolem 30g)...jinak jsem zastáncem toho, že při trénálu pít čistou vodu nebo maximálně nějakej ten ionťák...a taky dávám přednost jídlu před koktejlem....takže místo malty bych dal spíš nějaký pomalý sachry jako třeba nějaký celozrný výrobky nebo tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante3000rpm

|
Zaslal: út březen 04, 2008 10:50 pm Předmět: |
|
|
aha,dik,som rad ze si mi pomohol
Este jedna vec, myslis ze iontak je lepsi nez maltodextrin?
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: út březen 04, 2008 10:59 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | aha,dik,som rad ze si mi pomohol
Este jedna vec, myslis ze iontak je lepsi nez maltodextrin? |
no já bych tělo ničím nezatěžoval u trénálu...podle mě je zbytečný pít při trénálu maltu aby ji tělo muselo u cvičení trávit...někteří si ionťák chválí, ale kdoví, jestli tam vůbec jsou nějaký ty vitamíny a minerály co tam píšou ...v dnešní době nikdy nevíš...čistou vodou nic nepokazíš...mě osobně vyhovuje nejvíc...během trénálu vypiju litr a je to ok ...někdy si dám i ionťák, ale to spíš, když mám chuť na sladký pití
ale abych odpověděl...během trénálu na pití určitě raději ionťák než maltu...a úplně nejlíp vodu
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út březen 04, 2008 11:03 pm Předmět: |
|
|
behem delsiho treninku doporucuju popijet vodu s glukozou
pomaly sachry jako jidlo pred treninkem povazuju za naprosto fatalni omyl kterej je ale tak zazitej ze to dela temer kazdej... sachry dve hodiny nebo dokonce hodinu pred treninkem na vykonu nepridaji, spis naopak _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: út březen 04, 2008 11:07 pm Předmět: |
|
|
ja som si tesne pred treningom daval dve hrste piskotov..a musim povedat ze som sa citil vzdy dobre..ale tiez to mohla byt skor psychika
neviem ci su v piskotoch rychle sachry alebo ne _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: út březen 04, 2008 11:13 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | behem delsiho treninku doporucuju popijet vodu s glukozou
pomaly sachry jako jidlo pred treninkem povazuju za naprosto fatalni omyl kterej je ale tak zazitej ze to dela temer kazdej... sachry dve hodiny nebo dokonce hodinu pred treninkem na vykonu nepridaji, spis naopak |
každý tělo reaguje jinak...a musím říct, že mi příjde celkem logický dát před trénálem pomalý sachry a po něm rychlý....pokud myslíš, že to tak není, tak mi prosím napiš proč...nemyslím to zle-jen mě to zajímá...
a já to beru podle sebe...jsem zvyklej jíst cca po 2 hodinách a kdybych se tak hoďku před cvičením nenajedl tak bych měl hlad jako prase
samozřejmě se nenacpu k prasknutí, jen tak abych do sebe něco dostal
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út březen 04, 2008 11:17 pm Předmět: |
|
|
pokud das komplexni sacharidy hodinu-dve pred treninkem tak opravdu neni sance ze je za chvili vyuzijes ve forme glykogenu
udelej si experiment, dej v netreninkovej den tak 600-700g komplexnich sacharidu a druhej den jez az do treninku temer cisty bilkoviny (krom trochy sacharidu k snidani a svacine, dohromady jich muze byt ani ne 100g)... uvidis co to udela na treninku _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: út březen 04, 2008 11:32 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | pokud das komplexni sacharidy hodinu-dve pred treninkem tak opravdu neni sance ze je za chvili vyuzijes ve forme glykogenu
udelej si experiment, dej v netreninkovej den tak 600-700g komplexnich sacharidu a druhej den jez az do treninku temer cisty bilkoviny (krom trochy sacharidu k snidani a svacine, dohromady jich muze byt ani ne 100g)... uvidis co to udela na treninku |
takže v podstatě je jedno jestli dám v jídle před trénálem rychlý nebo pomalý sachry? já totiž fakt musím jest pořád, jinak mě bolí žaludek...už jsem si zvykl často jíst a nepřichází pro mě v úvahu, že bych jedl třeba 2-3 h před cvičením....pak hodinu nebo něco málo přes hodinu trénál....no, to bych umřel hlady ...
takže mi jde jen o to, jestli je teda jedno jestli pomalý nebo rychlý sachry...
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
Zaslal: út březen 18, 2008 5:03 pm Předmět: |
|
|
ked mi gainer stál 2mesiace uzatvoreny ale nie v originalnom baleni, mohlo sa s tym daco stat? nevystavoval som to vlhkosti ani slnku..
inak co robíte ak vam gainer nechutí?
a este posledná question: ked chcem pribrat (dávam si 40g pred a 40g po treningu) aky cas pred treningom mam gainer vypit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: st duben 09, 2008 5:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: pá duben 11, 2008 10:33 pm Předmět: |
|
|
mate niekto skusenosti s firmou ATP Nutrition?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so duben 12, 2008 9:08 am Předmět: |
|
|
využívám gainer mass up 3600 : Složení:
Dextróza
Syrovátka
Aspartam
Přírodně identické aroma
100g přípravku obsahuje:
Sacharidy 73,0g
Tuky 1,5g
Bílkoviny 12,0g
Energetická hodnota:
1 490kJ (335KCAL) /100g
je to jediný suplement co používám myslíte že je pro mě jako pro začátečníka vhodný? a myslíte že bych k tomu měl ještě užívat nějaký proteinový nápoj (snažím se nabrat) na druhou stranu se proteiňáků trochu bojím je mi 14 a slyšel jsem že se po nějakých přestává růst
|
|
| nahoru |
|
 |
ololo
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 11:05 am Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat těch, kteří už vyzkoušeli PVL MUTANT MASS, jakou má chuť, rozpustnost a učinnost? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 11:57 am Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | využívám gainer mass up 3600 : Složení:
Dextróza
Syrovátka
Aspartam
Přírodně identické aroma
100g přípravku obsahuje:
Sacharidy 73,0g
Tuky 1,5g
Bílkoviny 12,0g
Energetická hodnota:
1 490kJ (335KCAL) /100g
|
aspartam akozto umele sladilo, s nejakymi neziaducimi vedlajsimi ucinkami pri *predavkovani*, by som do seba urcite nedaval _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne květen 04, 2008 12:58 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | využívám gainer mass up 3600 : Složení:
Dextróza
Syrovátka
Aspartam
Přírodně identické aroma
100g přípravku obsahuje:
Sacharidy 73,0g
Tuky 1,5g
Bílkoviny 12,0g
Energetická hodnota:
1 490kJ (335KCAL) /100g
je to jediný suplement co používám myslíte že je pro mě jako pro začátečníka vhodný? a myslíte že bych k tomu měl ještě užívat nějaký proteinový nápoj (snažím se nabrat) na druhou stranu se proteiňáků trochu bojím je mi 14 a slyšel jsem že se po nějakých přestává růst |
chces dobrej gejnr? zajdi si do kauflandu koupit Glukopur a kup si nakej kvalitni syrovatkovej protein a do toho se dle libost orzmixuj trreba jeste par vajecnejch bilku a banan, jahody, piskoty ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|