|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 4:07 pm Předmět: |
|
|
Me to prirovnani proste prislo docela dementni ... ja nejedu s tim pitim podle pocitu... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante3000rpm

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 4:13 pm Předmět: |
|
|
a preco by sa po treningu nemalo pit mlieko? ja totiz po treningu dam gainer s mliekom kedze s vodou chuti
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 4:17 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | a preco by sa po treningu nemalo pit mlieko? ja totiz po treningu dam gainer s mliekom kedze s vodou chuti |
na chuť kašli...dávej ho s vodou
jinak mě teda chutná i ve vodě...záleží na značce...když jsem měl nějaký co měl s vodou blbou chuť, tak jsem do toho mixnul ještě banán nebo tam nasypal pár piškotu a pak mixnul a bylo to dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 4:19 pm Předmět: |
|
|
vsetko treba robit s mierou...kazdy ma hranicu niekde inde...niekto vypije 3dcl vody a staci mu niekto potrebuje 2l..nevim co stale riesite...niesme stroje aby sme mali podla typu rovnake vlastnosti a parametre
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | a preco by sa po treningu nemalo pit mlieko? ja totiz po treningu dam gainer s mliekom kedze s vodou chuti |
ked ti mlieko vyhovuje tak pi s mliekom....pokial ti nerobi porblemy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 7:32 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Mik: Když se zeptám proč pít víc než tělo potřebuje a kolik tak tělo vlastně potřebuje, tak odpovědi můžou být třeba protože cvičím nakoplej jak fredka ve 4 vrstvách a dřu jako prase, ty 4 litry vypotím a předcházím tak dehydrataci. Odpovědi na jiný otázky mi nepomůžou , třeba to že sem nikdy necvičil tvrdě nebo že se potíš víc než já, v tom bych ani soutěži nechtěl . Peace. |
ja jsem se ti uz snazil trosku odpovedet.. ale ty si to bud nectes a nebo to nechces pochopit... reknu to takto.. kdyz mam sucho v puse tak piju.. myslim ze s timto bys mohl souhlasit i ty.. co? a kdyz to tak citim pri trenalu noh kterej trva pres jeden a pul hodky treba tak vypiju klidne i 2,5l kdybych mel pak jeste slapat na kole nebo neco jinyho v tomhle stylu tak by to bylo jeste o neco vic a kdybych byl nabalenej xyz vrstvama tak by to bylo jeste vic... vsechno zalezi na tom co cvicis, jak to cvicis, jak dlouho cvicis, v jakych podminkach..
a jestli je nekdo nakoplej nebo neni, jestli je trochu nemocnej a nebo vcera byl nekde na panaku to je uz proste jen jeden z dalsich faktoru kterej ti to muze ovlivnit a tu vodu zase posune o nejake do dcl nahoru..
tak doufam ze tyhle odpovedi ti uz pomuzou a nebudes se v tom zase rejpat jak debil.. peace.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:16 pm Předmět: |
|
|
Zajímavý.
Mám box 3-4x týdne, tvrdý tréninky - hodka, hodka a půl makání.
Trénuju v mikině, triku, teplákách.
Oblečení po tréninku je tak o 2kg těžší.
Během tréninku nemám skoro vůbec potřebu pít, občas si propláchnu tlamu pár kapkama.
Je to hlavně o tom umět na sebe bejt tvrdej, zatnout zuby a makat a ne bejt sračka. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:20 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | Zajímavý.
Mám box 3-4x týdne, tvrdý tréninky - hodka, hodka a půl makání.
Trénuju v mikině, triku, teplákách.
Oblečení po tréninku je tak o 2kg těžší.
Během tréninku nemám skoro vůbec potřebu pít, občas si propláchnu tlamu pár kapkama.
Je to hlavně o tom umět na sebe bejt tvrdej, zatnout zuby a makat a ne bejt sračka. |
to, ze se napijes, znamena, ze nemakas a jsi sracka..? _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Phenomenom napsal: | V tomhle bych zrovná žádný drsnáctví neviděl dehydratovat zbytečně tělo |
dehydratovanej sem se nikdy necejtil a drsnáctví v tom není.
Jenom poslouchám rady trenéra, kterej podlě mě ví o čem mluví:-) |
a včem to jako zpočívá?dvě hodiny nepít je imho uplně zbytečný trýznění celýho organizmu...samozřejmě aktivního tréningu...já jet v tempu dvě hodiny na kole bez vody tak mám svalovou horečku a kdoví co ještě...neim jak by mi to pomohlo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|