Maximálka na mrtvý tah bez cvičení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení  Úvodní stránka -> Trénink -> Maximálka na mrtvý tah bez cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT?
méně než 50kg
11%
 11%  [ 32 ]
50 - 75kg
26%
 26%  [ 75 ]
75 - 100kg
28%
 28%  [ 79 ]
100 - 125kg
12%
 12%  [ 34 ]
125 - 150kg
8%
 8%  [ 25 ]
150 - 175kg
3%
 3%  [ 10 ]
175 - 200kg
1%
 1%  [ 5 ]
200 - 250kg
1%
 1%  [ 4 ]
250 - 300kg
1%
 1%  [ 3 ]
více než 300kg
3%
 3%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 278

Autor Zpráva
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ptaak napsal:
Black Dragon napsal:
eee, ja nevim ... treba proto, co tady ze sebe vypousti ...
protoze pak muze prijit nejakej mladej kluk, treba jako ty, kterej si precte vyplody jeho chore mysli a vezme je za sve a bude se tim ridit, protoze to proste nekdo tady napsal, tak to bude asi pravda...

no tak jako ja si z nej nic neberu, me rikali i jiny,ze cvicit MT v 15 je picus, pater neni dovyvinuta.a jeste ji namahat nekolikrat tydne v posilovne..........sorry ale v tomhle smeru myslim ze ma pravdu docela

ja komentoval jeho dementni nazory s tim, ze mrtvola je totalne nahovno a nic z toho neroste, akorat se tim kurvis v jakymkoliv veku...
ptaak

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
ptaak napsal:
Black Dragon napsal:
eee, ja nevim ... treba proto, co tady ze sebe vypousti ...
protoze pak muze prijit nejakej mladej kluk, treba jako ty, kterej si precte vyplody jeho chore mysli a vezme je za sve a bude se tim ridit, protoze to proste nekdo tady napsal, tak to bude asi pravda...

no tak jako ja si z nej nic neberu, me rikali i jiny,ze cvicit MT v 15 je picus, pater neni dovyvinuta.a jeste ji namahat nekolikrat tydne v posilovne..........sorry ale v tomhle smeru myslim ze ma pravdu docela

ja komentoval jeho dementni nazory s tim, ze mrtvola je totalne nahovno a nic z toho neroste, akorat se tim kurvis v jakymkoliv veku...

jj,ze nic neroste prej jako kurvis ji min kdyz uz si dospelej, a telo je komplet vyvinuty
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hanis

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kurvit si ji muzes v kazdem veku dost, kdyz ji budes cvicit blbe, spravna technika +mensi vaha ti jenom pomuze s drzenim tela a s celkovym zpevnenim korzetu. v 15-ti jsem mel krivou pater jak svina, musel jsem chodit na rehabky, v posilce jsem v 16-ti zaradil lehke mrtvoly s durazem na precizni provedeni, v 19-ti letech doktor nechapal, jak se mi tak mohla narovnat.Mel jsem ochable zadove svalstvo, mrtvoly jenom pomohly tomu, ze nemusim ted nekde litat po doktorech a na rehabky.....
ptaak

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hanis napsal:
kurvit si ji muzes v kazdem veku dost, kdyz ji budes cvicit blbe, spravna technika +mensi vaha ti jenom pomuze s drzenim tela a s celkovym zpevnenim korzetu. v 15-ti jsem mel krivou pater jak svina, musel jsem chodit na rehabky, v posilce jsem v 16-ti zaradil lehke mrtvoly s durazem na precizni provedeni, v 19-ti letech doktor nechapal, jak se mi tak mohla narovnat.Mel jsem ochable zadove svalstvo, mrtvoly jenom pomohly tomu, ze nemusim ted nekde litat po doktorech a na rehabky.....

je fakt ze ja taky musel chodit na rehabky, ale radsi to riskovat nebudu jako ty
CIZO

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v

hele, ja jsem myslim hodne klidnej a vyrovnanej clovek ale upozornuju te ze jestli budes neustale plnit forum nesmyslnejma blabolama, ktery vedou akorat k nekolikastrankovym flame tak ti ty tvoje zblepty budu na ferovku bez varovani mazat

vypadas jak reklama na hlad, jediny co umis cvicit jsou polobence ze kterejch te boli rameno protoze mas naprosto prisernou techniku a budes tady radit o mrtvym tahu kdyz jsi ten cvik ani v zivote nevidel? venco ja te varuju, cvic si to svoje a klidne posilej videa polobencu kazdej den ale nejaky tvoje duchaplny uvahy o cvicich ktery znas jen z obrazku uz tu nechci videt

Derek Poundstone
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

venco.v pro tebe hraje jen to, že ten benchpress ti fakt jde. Protože jinak by tě poslali do háje asi úplně všichni, takhle je tu ještě pár lemráků, kteří to neudělali (třeba já).

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Daniel-James

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Klucka hlavne bacha na fake techniku!!!
Kdyztak se ptejte Tomi99ho
Lear

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak k te zakladni otazce: myslim, ze spousta lidi tady je poznamenana tim, ze chodi cvicit do lifterskych nebo hardcore-kulturistickych posiloven a od toho se odviji i jejich meritka.. ja jsem ted parkrat byl v jednom snobackym gymu tady v Praglu a i presto, ze nejsem rozhodne nijak silnej zvedam vyrazne vetsi vahy nez kdokoli jiny tam, vcetne treneru. MT tam navic necvici skoro nikdo a kdyz (treneri), tak to je s 60 kg rehab-stylem. o 150 kg mrtvole si tam mohou nechat vsichni kolektivne jen zdat.
pecina

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
venca.v

hele, ja jsem myslim hodne klidnej a vyrovnanej clovek ale upozornuju te ze jestli budes neustale plnit forum nesmyslnejma blabolama, ktery vedou akorat k nekolikastrankovym flame tak ti ty tvoje zblepty budu na ferovku bez varovani mazat

vypadas jak reklama na hlad, jediny co umis cvicit jsou polobence ze kterejch te boli rameno protoze mas naprosto prisernou techniku a budes tady radit o mrtvym tahu kdyz jsi ten cvik ani v zivote nevidel? venco ja te varuju, cvic si to svoje a klidne posilej videa polobencu kazdej den ale nejaky tvoje duchaplny uvahy o cvicich ktery znas jen z obrazku uz tu nechci videt

Jinak já sem začínal s něakejma 80kg v seriich
venca.v

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poldi napsal:
venca.v napsal:

No ja cvicim jenom ve skole a tam je fakt ze moc lidi neni, ale chodili tam i takovy co vzpirali 100kg v seriichpo x opakovanich, drepy na MP s 150, Hackeny 200 a , biceps s EZ se 70 a tak, ale ja je moc nesledoval, jenom kolik zvedaj a to neni tim prostredim kde cvicim, ale vsichni tyhle mt necvicili, protoze z toho proste neroste skoro nic, jenom se namaha pater, a nemyslim si ze ty si zrovna z tech kdo mi muze nejak extra moc radit , protoze ja si necham poradit jenom od tech co jsou silnejsi, je to kravina, ale je to tak, sem se ptal segry kluka kolik zvedne na bench a prej ze 160, tak se ho chytnu a uvidi se jak to dopadne, a ten je jako ja 2x zvetsenej s namakanyma nohama , tak ten mozna i presvedci cvicit nohy, jo, tak kdybych jednou vypadal

blbecku blbecku..ja poznam ludi co su dvakrat silnejsi ako ty..a aj ti si obcas nechaju odo mna poradit..a inak ja som ti nechcel radit,lebo ty si aj tak strateny pripad..
ale som rad ze sem chodis a pises lebo co post to perla a proste ked to citam tak sa aspon zasmejem..

Tak jdu po trech dnech odpovidat. Ja si stojim proste za tim nazorem, ze kdyz chces nekoho presvedcit jak ma co delat, tak si radsi necham poradit od nakyho zkusenyho, co ma hodne dobry vysledky a je to na nem videt, nerikam ze nevis o posilovani nic, to nevim ja, protoze me teorie nezajima, ale vim uz za tech par let co je pro me dobry, co z ceho roste a tak. A mrtvej tah mi je jenom na skodu, a i s malou vahou je to obrovskej tlak na pater, i kdyz tam mam 20 nebo 50kg, a v mojim veku se to proste cvicit nema. tecka.
Freimen

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:

Tak jdu po trech dnech odpovidat. Ja si stojim proste za tim nazorem, ze kdyz chces nekoho presvedcit jak ma co delat, tak si radsi necham poradit od nakyho zkusenyho, co ma hodne dobry vysledky a je to na nem videt, nerikam ze nevis o posilovani nic, to nevim ja, protoze me teorie nezajima, ale vim uz za tech par let co je pro me dobry, co z ceho roste a tak. A mrtvej tah mi je jenom na skodu, a i s malou vahou je to obrovskej tlak na pater, i kdyz tam mam 20 nebo 50kg, a v mojim veku se to proste cvicit nema. tecka.

tak to bude hustý večer dneska

Ty jsi naprosto mimo
venca.v

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hanis napsal:

Naprosta blbost, kamos mel taky ochably svalstvo a neco z obratlema nebo co a taky krivou pater, a cvicit mrtvej tah nesmel ani nahodou, ze se pater srovna s dospivanim je uplne normalni, ja mel docela silnou skolijozu (nebo jak se to pise ) a ted uz je to o hodne lepsi a bez cviceni MT, myslim si ze MT s tim nemel vubec nic spolecnyho, ale nevim, muze to bejt pravda, ale moc tomu neverim
poldi

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
poldi napsal:
venca.v napsal:

No ja cvicim jenom ve skole a tam je fakt ze moc lidi neni, ale chodili tam i takovy co vzpirali 100kg v seriichpo x opakovanich, drepy na MP s 150, Hackeny 200 a , biceps s EZ se 70 a tak, ale ja je moc nesledoval, jenom kolik zvedaj a to neni tim prostredim kde cvicim, ale vsichni tyhle mt necvicili, protoze z toho proste neroste skoro nic, jenom se namaha pater, a nemyslim si ze ty si zrovna z tech kdo mi muze nejak extra moc radit , protoze ja si necham poradit jenom od tech co jsou silnejsi, je to kravina, ale je to tak, sem se ptal segry kluka kolik zvedne na bench a prej ze 160, tak se ho chytnu a uvidi se jak to dopadne, a ten je jako ja 2x zvetsenej s namakanyma nohama , tak ten mozna i presvedci cvicit nohy, jo, tak kdybych jednou vypadal

blbecku blbecku..ja poznam ludi co su dvakrat silnejsi ako ty..a aj ti si obcas nechaju odo mna poradit..a inak ja som ti nechcel radit,lebo ty si aj tak strateny pripad..
ale som rad ze sem chodis a pises lebo co post to perla a proste ked to citam tak sa aspon zasmejem..

no jako neviem..som po operacii a par pobytoch v nemocnici..kde som schudol 10kg..a cvicim teraz 2mesiace a som velmi chudy ale myslim ze je to na mne viac videt ako na tebe po neviem akej dobe co cvicis
venca.v

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
venca.v napsal:

tak to bude hustý večer dneska

Ty jsi naprosto mimo

Vis treba jekej je tlak na pater kdyz zvedas bednu piva z kufru auta?, ja tomu taky neveril, ale je to 160kg, a kolik to si bude pri zvedani cinky az od zeme, treba i s hodne malou vahou
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 10:39 pm    Předmět: demenca Odpovědět s citátem

Freimen : nice ty ....

Venca ( budu tiriakt "Demenca" ) : tohle proste nikam nevede ,demenco ty jsi ztracenej pripad...s odstupem casu si to vsechno snad jednou uvedomis a vzpomenes si na tenhle topic ,na svoje vykony tady ,a na to co jsi tady predvadel a mozna se tomu i zasmejes jako my vsichni tady ....thX

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: