Kolik hodin denne spite?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kolik hodin denne spite?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kolik hodin denne spite?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik hodin denne spite?
8 a vice
40%
 40%  [ 59 ]
7
32%
 32%  [ 47 ]
6
19%
 19%  [ 28 ]
5 a mene
6%
 6%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 144

Autor Zpráva
Zacharo

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm to vam zavidim. Spanek v jedne posteli s pritelkyni je pro mne nocni mura, nevyspim se, nejak na to nejsem staveny. Nastesti moje polovicka je velmi tolerantni a nevadi ji, ze si jen pockam az usne a jdu si lehnout na gauc/jedu domu.

/:

A abych nebyl OT, tak se snazim spat 8+ hodin denne... Rad snim (:
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolem 7...když spím dýl,jsem unavený
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2008 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Phenomenom napsal:
myslel sem to tak,že když někdo bez toho málem ani neusne
jinak ty noční.dá se na to vůbec zvyknout..?
a co třeba 2pivka potom se ti nespí dobře?

No to jo, muj deda bez diazepamu, hypnogenu, stylnoxu atd uz nekolik let nezavre oko a mozna bychom se divili, co mladych lidi uzivaji leky na spani.

Ty nocni jsou uplne na hovno, mne to tak rozhodilo spanek, ze jsem si na to za rok, co to delam jeste nezvykl a to tam muzu obcas spat nebo spis jen tak pospavat.. Nastesti uz to brzy skonci.

Pivko ja nevim, rika se ze ano, ale muj problem neni ani tak vecer usnout, jako to, ze mam k ranu velmi neklidny spanek a strasne brzo se budim a skoro nezavisle na tom, kdy jsu spat. Je normalni byt v sobotu a nedeli v 5 hodin rano po snidani? asi moc ne

Tak ja delam nocni uz 2 rok v kuse...od pondeli do patku..je to o zvyku,ale taky doufam,ze to nebudu delat vecne...ale porad lepsi delat treba jen nocni,nez bejt nekde na tri smennem provozu...to skodi mnohem vice,protoze se telo nemuze dobre adaptovat
Matheus

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2008 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, já spím celkem na p*ču, slušně řečeno.
Běžně se před usnutím válím tři hodiny na posteli a ráno se budím před budíkem, během noci se taky párkrát proberu... v posteli trávím vetšinou kolem 8 až 10 hodin ale spánek z toho zabere max 6 hodin... přes den nespím i když jsem unavený, abych usnul večer. dojeb no, ale za těch pár let co mě to otravuje sem si zvykl. dýl než 8 hodin v kuse jsem nespal snad už 5 let a to je mi 22roků. snad se to časem napraví
YUD

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2008 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pánbůh zaplať, se spánkem nemám problém, padnu do betle a do 5 minut su tuhej. Kdyby vedle mě stříleli, tak mě neprobudí. Ale toho spánku je míň, než bych si představoval
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 4:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Matheus napsal:
no, já spím celkem na p*ču, slušně řečeno.
Běžně se před usnutím válím tři hodiny na posteli a ráno se budím před budíkem, během noci se taky párkrát proberu... v posteli trávím vetšinou kolem 8 až 10 hodin ale spánek z toho zabere max 6 hodin... přes den nespím i když jsem unavený, abych usnul večer. dojeb no, ale za těch pár let co mě to otravuje sem si zvykl. dýl než 8 hodin v kuse jsem nespal snad už 5 let a to je mi 22roků. snad se to časem napraví

to mas porad nebo jen ted?

Mam to podobne, v posteli stravim klidne i 8-9 hodin, ale spankem sotva 6. Ani mne tak ve vetsine pripadu nedela problem usnout, jako spis to, ze k ranu je spanek velmi neklidny a strasne brzy se budim a je fuk v kolik jdu spat. Tohle by mne zajimalo, co to zpusobuje. Nekdo tu psal neco s vylucovanim testosteronu...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 4:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Mam to podobne, v posteli stravim klidne i 8-9 hodin, ale spankem sotva 6. Ani mne tak ve vetsine pripadu nedela problem usnout, jako spis to, ze k ranu je spanek velmi neklidny a strasne brzy se budim a je fuk v kolik jdu spat. Tohle by mne zajimalo, co to zpusobuje. Nekdo tu psal neco s vylucovanim testosteronu...

Psát tady v 5 hodin ráno o spánku je normální provokace .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MOOG

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 5:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Draper napsal:

Psát tady v 5 hodin ráno o spánku je normální provokace .

Marto, ty ses vzorovej priklad totalniho nespavce Ja jsem rad, kdyz urvu 4-5 hodin spanku
Mathaus

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne jsem se ustalil na 6h denne. Ale nstaci to. 6 je malo a 8 moc. 7 nenaspim, protoze tak brzo neusnu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Mathaus

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Hmm to vam zavidim. Spanek v jedne posteli s pritelkyni je pro mne nocni mura, nevyspim se, nejak na to nejsem staveny. Nastesti moje polovicka je velmi tolerantni a nevadi ji, ze si jen pockam az usne a jdu si lehnout na gauc/jedu domu.

/:

A abych nebyl OT, tak se snazim spat 8+ hodin denne... Rad snim (:

No ty budes mit panecku manzelstvi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zhuba 11hodin denně.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Zhuba 11hodin denně.
Slušná dávka. To Draper tolik naspí za týden

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 11:00 am    Předmět: :-)o(-: Odpovědět s citátem

6 hodin. A celkem mi to stačí pokud není náročný den.
Zacharo

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:

to ty budes mit panecku manzelstvi

Hehe, to mi povidej (: Ale nejak jsme experimentovali a vyslovene mi staci, kdyz mam svuj vlastni prostor. Protoze jsem i ve spanku velmi aktivni a v posteli "cestuju", tak staci kdyz mam pro sebe jednu polovinu letiste. Bohuzel spanek v obejmuti ci v nejakem blizsim kontaktu se vylucuje, neusnu a doslova mne "boli" telo, ze se nemuzu pohnout jak chci.

a btw - do manzelstvi nespecham (20 let), to se zenske budou muset jeste hodne snazit (.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
a btw - do manzelstvi nespecham (20 let), to se zenske budou muset jeste hodne snazit (.
Ale ony si tě najdou, nebojím se

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kolik hodin denne spite? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: