|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
adam128

|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 7:33 pm Předmět: |
|
|
no ja neviem.. mam pred tym urcity odstup, chcel by som si vypocut viacero nazorov
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Juice2
|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 7:36 pm Předmět: |
|
|
No, dobre, ze premyslis nad tim, co zeres, ale tady opravdu neni duvod k panice. Na mainwebu je nejaky clanek na podobne tema, myslim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Finger
|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 7:44 pm Předmět: |
|
|
Adame, měl bys tu víc číst...nejdřív si tu přečti co a jak funguje (sacharidy a proteiny) a pak teprve se ptej. Pak si uvědomíš, co za kraviny tu píšeš.
Sachariďáčku, nemyslíš že to byla sranda?
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 7:51 pm Předmět: |
|
|
zbezne ale velmi zbezne som to uz cital.. no precitam si to poriadne, daky gainer ale vybrat musim, z vahou potrebujem ist hore
|
|
| nahoru |
|
 |
Finger
|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 7:56 pm Předmět: |
|
|
Když budeš správně jíst a trenovat, tak přibereš jak nic...cvičíš chvíli, takže porosteš před očima  Hlavně se neboj proteinu, až to všechno nastuduješ, zjistíš, že to není nic jinýho, než mlíko, popř. vejce atd
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 8:15 pm Předmět: |
|
|
no dufam, ze mi to nejako pomoze, mam dost rychly metabolizmus a geny kulturistu zrovna nemam xD, normalne priberam len velmi pomaly, preto ten doplnok nejaky.. protein zatial uzivat nechcem, na to je velmi skoro podla mojho nazoru, mozno za rok... a asi vitaz je u mna mega mass, co poviete?
|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
Ja tedy nemam na poli suplementu buhvijaky prehled, ale sacharidak podle me neni zadna veda, v kazdem je nejaky ten maltodextrin, glukoza... Na tom se snad neda nic zkazit...
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
mne ide hlavne o to, aby tam boli tie zlozite (komplexne, ci jak sa to vola) sacharidy, nie dake jednoduche, ktore mam v podstate vsade.. potrebujem proste osvedcenu kvalitu
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 8:36 pm Předmět: |
|
|
| adam128 napsal: | | mne ide hlavne o to, aby tam boli tie zlozite (komplexne, ci jak sa to vola) sacharidy, nie dake jednoduche, ktore mam v podstate vsade.. potrebujem proste osvedcenu kvalitu |
tak to te asi zklamu ale komplexni sacharidy v gaineru nenajdes :)
zkus ovesny vlocky, rejzi, testoviny, celozrnny pecivo... tam bys mohl nejaky ty komplexni sacharidy najit _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 8:37 pm Předmět: |
|
|
V gainerech mas hlavne rychle cukry, protoze se obvykle davaji po treninku jako alternativa k proteinu s glukozou.
EDIT: Sry, nevsim jsem si, ze uz tady mas na to odpoved.
|
|
| nahoru |
|
 |
Finger
|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
ty v gaineru nenajdeš, tam je to jen jednoduchý...to co hledáš dělá allstar, bere to z vloček a ovsa myslím, teď jsem měl dva..
Ale ty hledáš to co je v - rýže, těstoviny, celozrnej chleba, brambory atd atd
Edit: Taky sory, byl jsem nějakej pomalej.
Naposledy upravil Finger dne pá červenec 04, 2008 7:31 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 8:49 pm Předmět: |
|
|
ja jem skor viac a na menej krat.. no a logicky (neviem ci spravne  ) mi z toho vychadza, ze ked nepriberam alebo priberam len velmi malo chybaju mi sacharidy, takze tomu chcem trosku dopomoct
a davajte typy na gainery
|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 8:52 pm Předmět: |
|
|
No a nebo ti chybi kvalitni tuky, spravny trenink ci regenerace  Moznosti je vicero :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|