|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | mam jednu takovou otázku která mě napadla například 400g monohydrátu od champion nutrition stojí 900kč a např od aminostaru stojí 500g 500 kč ale obě firmy mají napsáno stejné složení a to čistý farmaceuticky testovaný creatin monohydrát to se platí jen za značku nebo může bejt i nějakej rozdíl?? ptam se jen ze zvědavosti o kreatinu zatim ani neuvažuju |
za značku se platí všude
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SCHWACA

|
Zaslal: út červenec 08, 2008 2:25 pm Předmět: |
|
|
až o něm budeš uvažovat, tak běž raději do weidera
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 5:56 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | až o něm budeš uvažovat, tak běž raději do weidera |
toho ted uzivam...chtel jsem bud Weidera a nebo ten od Smartlabu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | mam jednu takovou otázku která mě napadla například 400g monohydrátu od champion nutrition stojí 900kč a např od aminostaru stojí 500g 500 kč ale obě firmy mají napsáno stejné složení a to čistý farmaceuticky testovaný creatin monohydrát to se platí jen za značku nebo může bejt i nějakej rozdíl?? ptam se jen ze zvědavosti o kreatinu zatim ani neuvažuju |
kvalita staci mnoho uzivatelum,pokud chces fakt spicku hledej na obale oznaceni CREAPURE...nekdo bude tvrdit,ze je to blbost,ale ja si kreatin vybral prave podle toho
|
|
| nahoru |
|
 |
Einherjar

|
Zaslal: út červenec 08, 2008 10:47 pm Předmět: jaký creatin |
|
|
Ahoj, chci se jen zeptat, jestli nevíte jaký je momentálně na našem trhu nejlevnější Creatin s označením "CREAPURE"... weider za 550,- mi při dnešní konkurenci připadá už docela drahý... díky. _________________ "To be the best, you've got to train to beat the best" - Jonnie O. Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 11:09 pm Předmět: Re: jaký creatin |
|
|
| Einherjar napsal: | | Ahoj, chci se jen zeptat, jestli nevíte jaký je momentálně na našem trhu nejlevnější Creatin s označením "CREAPURE"... weider za 550,- mi při dnešní konkurenci připadá už docela drahý... díky. |
Zadarmo ti ho asi nikdo nedá ...navíc, asi nebude moc rozdílů mezi 90% necreapur kreatinů a těch creapur. Já mám absolutně no-name monohydrát za 400 kč 500 gr a šlape. Kdybych žral nějakej creapure za 800 tak bude šlapat stejně.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út červenec 08, 2008 11:15 pm Předmět: |
|
|
Já si taky vystačím s monohydrátem.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 11:19 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Já si taky vystačím s monohydrátem. |
Jen to chce se nebát dávkování
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út červenec 08, 2008 11:48 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | s.sman napsal: | | Já si taky vystačím s monohydrátem. |
Jen to chce se nebát dávkování |
Přesně tak, řídit se dávkováním na etiketě, tak ještě teď jím svou první pikslu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 5:19 am Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | supporter napsal: | | s.sman napsal: | | Já si taky vystačím s monohydrátem. |
Jen to chce se nebát dávkování |
Přesně tak, řídit se dávkováním na etiketě, tak ještě teď jím svou první pikslu |
ja jsem bral prvni tyden polovicni davky a sila sla nahoru velmi dobre,nemyslim,ze precpavani se neceho mi dopomuze k lepsim vysledkum
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 5:27 am Předmět: Re: jaký creatin |
|
|
| supporter napsal: | | Einherjar napsal: | | Ahoj, chci se jen zeptat, jestli nevíte jaký je momentálně na našem trhu nejlevnější Creatin s označením "CREAPURE"... weider za 550,- mi při dnešní konkurenci připadá už docela drahý... díky. |
Zadarmo ti ho asi nikdo nedá ...navíc, asi nebude moc rozdílů mezi 90% necreapur kreatinů a těch creapur. Já mám absolutně no-name monohydrát za 400 kč 500 gr a šlape. Kdybych žral nějakej creapure za 800 tak bude šlapat stejně. |
ano,slapat bude taky,ale rozdil tam je...Creapure je vynálezem německých laboratoří AlzChem Trostberg GmbH. Pouze tento kreatin neobsahuje žádné množství kontaminujících látek (nebyly vůbec detekovány). Dalším garantem kvality je certifikát GMP (Good Manufacturing Practice), který je udělován pouze laboratořím s nejlepšímy výsledky a technologiemi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Einherjar

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 7:01 am Předmět: Re: jaký creatin |
|
|
| Einherjar napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | supporter napsal: | | Einherjar napsal: | | Ahoj, chci se jen zeptat, jestli nevíte jaký je momentálně na našem trhu nejlevnější Creatin s označením "CREAPURE"... weider za 550,- mi při dnešní konkurenci připadá už docela drahý... díky. |
Zadarmo ti ho asi nikdo nedá ...navíc, asi nebude moc rozdílů mezi 90% necreapur kreatinů a těch creapur. Já mám absolutně no-name monohydrát za 400 kč 500 gr a šlape. Kdybych žral nějakej creapure za 800 tak bude šlapat stejně. |
ano,slapat bude taky,ale rozdil tam je...Creapure je vynálezem německých laboratoří AlzChem Trostberg GmbH. Pouze tento kreatin neobsahuje žádné množství kontaminujících látek (nebyly vůbec detekovány). Dalším garantem kvality je certifikát GMP (Good Manufacturing Practice), který je udělován pouze laboratořím s nejlepšímy výsledky a technologiemi. |
Takže odpověď zní? |
Weider ....mas jistotu kvality
|
|
| nahoru |
|
 |
Finger
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 9:11 am Předmět: |
|
|
ono jakoukoliv dobrou značkou nešlápneš vedle. Naposled jsem měl creatin od scitec a dymatize (dívej se po těch micronized) a supr. Weider nechci nějak pomlouvat, ale myslím že jsou lepší značky v poměru ceny a kvality. Ale rozhodně je to dobrá značka.
Jinak Irone, to jsi jako bral 2,5g denně nebo jak?
Já mám nejlepší zkušenosti na 6 týdnů s začátem na 15g, který jsem každej týden zvyšoval až na 25g a poslední 3týdny držel 15g
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: st červenec 09, 2008 9:15 am Předmět: |
|
|
Mě se osvědčilo první dva týdny 20-25g po 5g dávkách a další týdny pak 10-15g. Ale od doby oc je CEE beru jen ten a v kapsulích. Efekt super, spokojenost maximální. Nemusím nic nikde míchat, hodím do pusy zapiju. Paráda.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|