|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Petr_67
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | to si piš že má jinak nechápu co ti vadí když ti protein přišel moc sladkej a gainer je o hodně sladší a řikáš že je málo sladkej |
Nepsal jsem, že je málo sladký, ale příliš řídký!!! Sladký je dost. A o tom proteinu, že je příliš sladký, jsem měl na mysli Laktofit, pak mi došel Scitec a ten je chuťově úplně někde jinde! Vůbec nechutná tak uměle a přeslazeně. A ten gainer od Scitecu je chuťově bohužel mnohem horší, ani když dám málo vody nedosahuje tak plné chuti jako protein, je prostě řídký. Možná je to tím, že píšou jedna dávka 100g, ale do kolika vody? Já dávám polovičku, tak možná proto. Ale 100g bych naráz nepozřel
A nepamatuji se, že bych se tu do někoho navážel, jen jsem reagoval na toho frajera, co si myslí, že mu patří svět .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Finger
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:00 pm Předmět: |
|
|
100g gaineru je problém?  běžná dávka je 150g a víc
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr_67
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:20 pm Předmět: |
|
|
| Finger napsal: | 100g gaineru je problém? běžná dávka je 150g a víc |
150g 35% gaineru je imho blbost, pro příliš velké množství proteinu v jedné dávce
Do kolika vody se běžně dává 100g?
|
|
| nahoru |
|
 |
starik
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:26 pm Předmět: re: prilis mnoho vody |
|
|
Nemuzu si pomoct, ale nelezi tvuj problem nekde jinde? Co Alzheimer? Kdyz tvrdis, ze ti proteiny nafukuji svaly, tak ho garantovane mas, ja bych s tim zasel za doktorem, tyhle veci se maji podchytit vcas.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:28 pm Předmět: |
|
|
Petr_67
hele jestli si kupujes doplnky kvuli chuti tak si zajdi na cokoladovej shake do MCDonalds a asi udelas lip...
nebo si proste kup protein a pridej si do nej maltodextrin a glukozu podle potreby tak jak to delaji ty co chteji usetrit za gainer a nevymejslej porad takovy hovadiny _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr_67
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:30 pm Předmět: Re: re: prilis mnoho vody |
|
|
Kde jsem tohleto napsal? Ocituj mi to. A nepiš mimo mísu
Bavíme se trochu o něčem jiném.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr_67
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:36 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | nebo si proste kup protein a pridej si do nej maltodextrin a glukozu podle potreby tak jak to delaji ty co chteji usetrit za gainer a nevymejslej porad takovy hovadiny |
Ale já nepotřebuji šetřit peníze za gainer, těch mám relativně dost. A ničit protein nějakým maltodextrinem? Proč? Když můžu mít oboje? Jen jsem trefil na blbý gainer, toť vše..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Petr_67 napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | nebo si proste kup protein a pridej si do nej maltodextrin a glukozu podle potreby tak jak to delaji ty co chteji usetrit za gainer a nevymejslej porad takovy hovadiny |
Ale já nepotřebuji šetřit peníze za gainer, těch mám relativně dost. A ničit protein nějakým maltodextrinem? Proč? Když můžu mít oboje? Jen jsem trefil na blbý gainer, toť vše.. |
nicit protein maltodextrinem? proboha precti si neco o vyzive nez zacnes resit temata co je lepsi vypit...
jsi silne obezni, jis 2x denne a uz tu tyden resis jak chtna to a jak chutna tamhleto... nezlob se na me ale to mi neprijde uplne normalni _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr_67
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:48 pm Předmět: |
|
|
To Cizopasnik: Protein si opravdu chuťově ničit maltodextrinem nebudu, na to je gainer, na který jsem se dovolil zeptat těch, co už jich nějaký ten hektolitr už vypili  Protože můj první pokus naslepo selhal a výrobek mi prostě nechutná. Měl jsem kdysi gainer od jakési české firmy a byl chuťově lepší než ten Scitec i při zředění.
Nechápu Tvé pobouření nad tím, že si chci jídelníček spestřit těmito přípravky. Hlavní důvod je nahradit 1 tučné normální jídlo gainerem či proteinem a zhubnout! Nebo mi řekneš, že chleba se salámem, tvrdým sýrem a máslem je kaloricky méně vydatný, než gainer? A tudíž lepší a není co řešit?
Naposledy upravil Petr_67 dne so červenec 19, 2008 10:50 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:50 pm Předmět: |
|
|
Petr_67 : procti si ty zaklady, tohle nikam nevede.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:53 pm Předmět: |
|
|
napisu ti to v bodech at si to muzes lepe prebrat:
1/ maltodextrin v proteinu chutove poznat nelze, je totiz prakticky bez chuti :)
2/ gainer se pouziva pro doplneni kalorickeho prijmu pri snaze o zvysovani hmotnosti... coz je jiste pri tve obezite velice vhodne samozrejme :)
3/ gaineru jsem kdysi davno sezral odhadem kolem 20kg za pul roku (3x 7kg baleni mega mass 4000) takze jsem podle tve logiky jiste zcela kompetentni k tomu abych ti radil takze mopje rada zni:
kdyz chces gainer pit kvuli chuti tak si radsi zajdi do meka na koktejl, vyjde to uplne nastejno
pokud se chces zbavit obezity tak si nastuduj vyzivu, zacni se podle toho ridit a zacni se hejbat _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:53 pm Předmět: |
|
|
petr: zvedni ten svuj linej zadek od PC a bez si zabehat.. tim zhubnes a ne ze si koupis vysokokaloricky gainer s rychlyma cukrama.
|
|
| nahoru |
|
 |
starik
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:57 pm Předmět: re: Petr_67 |
|
|
>>protein nafukuje svaly - Kde jsem tohleto napsal?
Sorry, to byl adam128. Jste oba stejni komici, jestli tedy ne ten samej, to uz tady bylo...
Pokud si nechces nechat poradit od Black Dragona nebo Cizopasnika (ten zejma ma svatou trpelivost), tak ti neni pomoci. Pri tvejch zkusenostech a znalostech bych srazil paty a bez premysleni bych je poslouchal, i kdyby ti vnucovali, ze vykrik "Shazam!" zvysuje benchpress o 33% a zeleny ponozky o dalsich 10...
P.S. nesnazim se konstruktivne radit, protoze uz vse bylo poradeno
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr_67
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 11:07 pm Předmět: |
|
|
Ale Black Dragon mi neradí, nýbrž nadává
Cizopasnik: A můžu se Tě zeptat, jak jsi ten gainer ředil? 100g do kolika vody?
Naposledy upravil Petr_67 dne so červenec 19, 2008 11:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|