trening zo stredy, isiel som cvicit tak okolo obeda co neznasam rovnako ako ranny trening. Energie moc nebolo ale odcvicil som to. Drep strasne tuhy, az posledne 2 serie isli pekne, benche fajn ale trvalo to strasne dlho. Jedine mrtvole ma celkom potesili, islo to celkom svizne. Skusim v piatok alebo v pondelok natocit DL.
dnes najlepsi trening od zaciatku korteho, vsetko lahucke. Drep konecne uspokojiva technika uz od prvej serie, co sa tyka benchu tak plan plnim - do dvoch tyzdnov 125kg ako 80% bude urcite. Mrtvole krasa, konecne to zacina vypadat nadejne. Ja debil som to tahaval cez kvady, teraz krasne cez hamsy a prdel, lockout ucebnicovo - ziadne zaklananie jak dilino. Chcel som to natocit ale mrzne telefon, snad od pondelka bude novy tak to natocim. Keby ne tak par postrehov napisem sem:
- ritou treba zacinat vyssie a pri zaciatku liftu ju treba posunut nielen hore ale aj dozadu
- Ramena na urovni cinky - lepsie centimeter za cinkou. Toto je velky problem si neako samo-odmerat-samo-nastelovat kedze na ramena si clovek nevidi, resp na ich vztah k cinke. Da sa to ale urobit podla laktov, ktore by mali byt na urovni kolien alebo este lepsie kusok za nimi. Vzdy som lakte mal pred cinkou a tym padom aj ramena co malo za nasledok velky predklon a zlu paku.
Chvilku trva si na to zvyknut ale uz po 2-3 treningoch sa clovek vie do toho dostat, vie to byt dost vycerpavajuce sa to preucit. Trvalo mi to pekne dlho na to prist teda a to este neni na sto pro iste ci to je dobre, kedze som sa nevidel .
no tak som pekne nachladol. Sobotu som bol na jednej povinnej party, kde som sa celkom slusne rozobral.. na druhy den totalna unava a v pondelok som uz soplil, klasika :). Dnes sa citim celkom fajn, uvidim ako mi bude zajtra, mozno dam aj neake tahy a drepy (polovicny objem). Tento tyzden necham vahy nezmenene a od buduceho pridavam. Mimochodom celkom som sa rozozral a priberam, teraz som 2 dni moc nezral a vaha ukazuje 105 aj neake drobne, co je o 2 kila viac ako 2 tyzne dozadu. Snad tych 110kg uz konecne padne.
11.07.2008
23. trening
korte & bench sheiko
1. drep
8x20kg
6x70kg
5x110kg
5x155kg (som to zle nalozil)
4x5r 145kg
2. bench
5x75kg
4x90kg
3x 105kg
4x3r 120kg
3. mrtvola
5x90kg
5x5r 145kg
4. bench
3x90kg
4x3r 112.5kg
5. trochu brucho + strecing spodneho chrbata
dnes celkom fajn na to ze som bol chory a nezral som poriadne.... na drep som si prvu pracovnu zle nalozil, namiesto 145 som dal o 10kilo viac. Ani mi to neprislo a keby ma sparing neupozorni tak to s tym odcvicim cele :).
Benche ok, od pondelka 122.5...
mrtvola uplna krasa, lahoda, popici - uz davno som nemal taku radost z mrtvol. Od spodu to lieta jak nic, uz sa tesim na vacsie vahy ze co do bude robit.
dnes som sa citil dobre, drepy idu coraz lepsie a lepsie, na bench stale pridavam a stale to vazi rovnako, mrtvola tiez pocitovo lahko - skusal som jednu seriu nadhmatom, udrzat to udrzim ale viac sa sustredim na ten uchop ako na samotny tah takze mi to moc nevyhovuje a ostanem pri striedavom.
dnes teda nic moc trening, mal som strasne unaveny spodny chrbat - to sa mi uz davno nestalo... cely som bol neaky stuhnuty. No neni kazdy den nedele. Aspno ze vaha ide furt hore.
skoda dneska, prisiel som neskoro na trening tak som nepostihal neake tie serie a jeden blok benchu. Benche isli uplne paradne, som tlacil tu 130kg tak ze som ani nevedel ze to mam v rukach, uplne som bol z toho ze prekvapeny. Drep aj DL v pohode, na drepe je uz citit ze to je posledny tyzden korteho a unava sa kumuluje. Dnes som tie serie trochu osekal kedze som mal malo casu, ale nakoniec uvazujem ze aj tak dobre lebo asi na posledny tyzden uberem z objemu nech mozem plynulejsie prejst na fomina dalsi tyzden.
To video jak dřepuješ je docela legrační. Ty se tam dřeš jako kokot a ty dva borci vzadu si mávaj jednoručkama před zrcadýlkem jako motýlci.
Sorry za OT, ale fakt mě to pobavilo.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru