|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik času průměrně trávíte v posilovně. |
| max 60 minut |
|
17% |
[ 28 ] |
| max 90 minut |
|
50% |
[ 82 ] |
| max 120 minut |
|
24% |
[ 39 ] |
| max 150 minut |
|
8% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 162 |
|
| Autor |
Zpráva |
Iron Lung Power

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 6:23 pm Předmět: |
|
|
60-70 minút bez rozcvičky a zahriatia na začiatku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
s.sman

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 6:55 pm Předmět: |
|
|
Ted jsou moje tréninky v posilovně dlouhé průměrně jednu hodinu. Když jsem se cvičením začínal blížily se dvěma hodinám. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: so srpen 16, 2008 7:00 pm Předmět: |
|
|
skoro vzdy se vlezu do hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so srpen 16, 2008 7:20 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Ted jsou moje tréninky v posilovně dlouhé průměrně jednu hodinu. Když jsem se cvičením začínal blížily se dvěma hodinám. |
Tak tak. Hodne lidi si plete silovy trening s maratonem a delaji klasickou chybu ze kdyz je hodina dobra tak dve musi byt dvakrat lepsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 7:31 pm Předmět: |
|
|
Snazím se vlézt do hodiny... mno ale někdy to ulítne _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 7:43 pm Předmět: |
|
|
Vlezem sa do hodiny,uz mam trening tak aj rozvrhnuty _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 7:43 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | s.sman napsal: | | Ted jsou moje tréninky v posilovně dlouhé průměrně jednu hodinu. Když jsem se cvičením začínal blížily se dvěma hodinám. |
Tak tak. Hodne lidi si plete silovy trening s maratonem a delaji klasickou chybu ze kdyz je hodina dobra tak dve musi byt dvakrat lepsi. |
tygre jsou silovky kde se pod 2h nevlezes ani omylem... kdyz jedu opravdu tezkej silovej trenink tak to mam na 2-2,5h... pri lehcim nebo kondicnim treninku se vlezu i do ty hodiny - hodiny a pul _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so srpen 16, 2008 7:51 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | s.sman napsal: | | Ted jsou moje tréninky v posilovně dlouhé průměrně jednu hodinu. Když jsem se cvičením začínal blížily se dvěma hodinám. |
Tak tak. Hodne lidi si plete silovy trening s maratonem a delaji klasickou chybu ze kdyz je hodina dobra tak dve musi byt dvakrat lepsi. |
tygre jsou silovky kde se pod 2h nevlezes ani omylem... kdyz jedu opravdu tezkej silovej trenink tak to mam na 2-2,5h... pri lehcim nebo kondicnim treninku se vlezu i do ty hodiny - hodiny a pul |
Jiste ze jsou takove styly, hlavne west side barbell. Jsem ale presvedceny ze jsou pro normalniho smrtelnika neprinosne, protoze to proste neodjede naplno a nezregeneruje.
EDIT: taky jsem to tak par mesicu zkousel
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 8:12 pm Předmět: |
|
|
1.5-3h - 3x do tyzna sa to da uplne v pohode uregenerovat a kto vravi ze nie tak je pekny chcipacek
ked davam pri drepoch aj bandaze tak pod hodinu nejdem nikdy a v stredu mi hodinu trva len bench
Dost to ale zalezi od toho v akej faze treningoveho cyklu sa nachadzam. Prvy mesiac je to vacsinou 1.5-2h, no a neskor to je 2+
MalajskyTygr: tam nejde o "cas" ale o pracovny objem. Klasicka chyba je mysliet si ze objem co mi stacil prve 2 roky cvicenia mi bude stacit aj po dalsich 5-10 rokov...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
Já mám standartní trénink kolem těch 2h, to není nic, co by se nedalo uregenerovat. Tygře, vem si, že pokud jedeš nějaké technicky/silově náročné cviky, tak za hoďku se tak akorát rozcvičíš a odjedeš 1 cvik  .
Třeba u takového sheika nemusí být výjimkou ani trénink kolem 3h, jasně, je to náročné a vyčerpávající, ale má to také své výsledky
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
Zaslal: so srpen 16, 2008 8:31 pm Předmět: |
|
|
když jsem trenovala ráno před prací a večer po práci, tak byly treninky kolem hodiny s tím, že už jsme se rozcvičili předem a doplňky jako břicho apod. se do treninku nepočítaly. takže 2 hodiny ráno a večer.
Teď trenink kolem 3 hodin a to občas nestihnu všechno, protože musím běžet na bus. Vždycky si koupím velkého sheika nebo ledovou kávu v McDonaldu abych to doklepala dokonce.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 8:38 pm Předmět: |
|
|
Opravdu jen velmi výjimečně mám tréninky pod dvě hodiny... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|