Jak dlouho trénujete?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak dlouho trénujete?  Úvodní stránka -> Trénink -> Jak dlouho trénujete?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik času průměrně trávíte v posilovně.
max 60 minut
17%
 17%  [ 28 ]
max 90 minut
50%
 50%  [ 82 ]
max 120 minut
24%
 24%  [ 39 ]
max 150 minut
8%
 8%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 162

Autor Zpráva
maria

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
maria napsal:
trénujem 7 rokov

Ale otázka byla myšlená jinak
citace:
"Kolik času průměrně trávíte v posilovně?"

ja len , kto sa nachytá
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 8:11 am    Předmět: Re: Jak dlouho trénujete? Odpovědět s citátem

eschaia napsal:
Tohle mě hodně zajímá... když jdu do posilovny tak jsem schopen cvičit i přes 2 hodiny. Když koukám na logy tak je mě jasný, že nemůžete stíhat odcvičit např. za hodinu, na druhé straně sem četl, ze není dobrý trénovat delší dobu - hodina a pul+ ?
Vyjádřete se pls.

Jsem fakt rád, že tohle čtu. Už jsem si začínal připadat jako totální exot :D
Mám trénink rozdělenej do dvou dnů a dřív než za hodinu a půl to prostě nestíhám. Většinou je průměr ty dvě hodiny. X lidí mi říká, že podle X a Y to musím dělat tak nebo onak... Ale mám dojem, že to je individuální a řeči, že něco roste tak a tak jen při způsobu Z jsou nesmysl.. Roste to, váhy jdou nahoru, je to už i trochu vidět, takže neřeším :)
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 8:18 am    Předmět: Re: Jak dlouho trénujete? Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
eschaia napsal:
Tohle mě hodně zajímá... když jdu do posilovny tak jsem schopen cvičit i přes 2 hodiny. Když koukám na logy tak je mě jasný, že nemůžete stíhat odcvičit např. za hodinu, na druhé straně sem četl, ze není dobrý trénovat delší dobu - hodina a pul+ ?
Vyjádřete se pls.

Jsem fakt rád, že tohle čtu. Už jsem si začínal připadat jako totální exot :D
Mám trénink rozdělenej do dvou dnů a dřív než za hodinu a půl to prostě nestíhám. Většinou je průměr ty dvě hodiny. X lidí mi říká, že podle X a Y to musím dělat tak nebo onak... Ale mám dojem, že to je individuální a řeči, že něco roste tak a tak jen při způsobu Z jsou nesmysl.. Roste to, váhy jdou nahoru, je to už i trochu vidět, takže neřeším :)

Na zacatku to roste i kdyz budes na cinky jenom myslet a zrat jen hlinu s piskem. Za chvilku ale narazis a budes to muset nejak "resit"
Hefaistos

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

box ... hodina a půl až dvě

posilovna ... většinou do hodiny

běhání ... 30-45 minut

Octoppus: Samozřejmě, že je to individuální, každej cvičí jinak já cvičim jnak než ty, ty než třeba nějakej trojbojař nebo atlet, čas musíš uzpůsobit náročnosti tréninku a sobě.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
box ... hodina a půl až dvě

posilovna ... většinou do hodiny

běhání ... 30-45 minut

Octoppus: Samozřejmě, že je to individuální, každej cvičí jinak já cvičim jnak než ty, ty než třeba nějakej trojbojař nebo atlet, čas musíš uzpůsobit náročnosti tréninku a sobě.

Na totálně amatérský resp. "rekreační" úrovni je to fakt jedno.
Kdyby se tomu člověk chtěl věnovat nějak "pořádně", pak souhlasím, časem se na ten strop narazí a roli hraje každá drobnost. O tom žádná.
švadla

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to trénink od tréninku jiný. Ale vesměs těch 90min.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

beztak tam v te ankete chybi.. jsem maratonec, nekdy i pres 3 hodiny .. kdysi jsem jel 4
Akvaman

PříspěvekZaslal: st září 24, 2008 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já trénuju okolo 75 minut. To je pro mě nejlepší...
wertyz

PříspěvekZaslal: st září 24, 2008 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil wertyz dne so leden 26, 2013 9:13 am, celkově upraveno 1 krát
DrLift

PříspěvekZaslal: st září 24, 2008 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DavidS napsal:
Jak muzes jet po tom vsem jeste MT Nebylo by lepsi dat MT na zacatek jako normalni plnohodnotnej cvik a vyhazet naky ty kladky? A hned tam budes o pul hodky min

Nevidim v tom zadny problem. Taky si obvykle MT nechavam az na konec treninku. Pokud si odvaris spodni zada, tak se uz moc dobre necvici.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Rall_

PříspěvekZaslal: st září 24, 2008 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska mi trénink vyšel na cca 2:45 hod., a to začínám teď lehkým týdnem . Ale aspoň bude legrace
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 24, 2008 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

90 minut idealni...
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 24, 2008 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
90 minut idealni...

to je moc...pro me ani ne 60 minut,udelat nejrychleji co musim a pak uz jen odpocivat a jist
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 24, 2008 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eschaia napsal:
JPS napsal:
eschaia : jak tam muzes byt 2 hodiny? u zad+pazi.....

horni klladka za hlavu, veslovani, horni kladka na hrudnik, pritahy velke cinky, potom an peck decku tahy (jak prsa, jen se ty paky roztahujou).

ruce - scotova lavka - j.c. 10kg 12x, 11kg 10x, 12kg 8x, 13kg 6x, 14kg 6x, 15 kg 6x, 16kg 4x.
EZ 4 serie, EZ 4 serie nadhmatem, 4 serie kladiv. biceps na lanech.
triceps - horni kladka (provazy)4 serie, tahy j.c. za hlavou 5 serii, horni kladka 4 serie. Bricho 15minut cca - zkracovacky, zdviho nohou ve visu a rotace s osou. Nekdy mrtvola 5 serii se zvysovanim vahy..

No a tak to vyjde na min 2 hodky. Pauzy mezi seriema cca 1minuta.

Jo, jeste jsem zapomnel, na zacatku treninku delam shyby.. to zabere tak 10minut.
na zada si klidne vystacim se dvouma cvikama..a to se shybama a pritahy velke cinky a nebo veslovani..vse odcviceno intenzivne a na jeden cvik tak 10 serii...a zada jsou dostatecne stimulovana
Pernee

PříspěvekZaslal: st září 24, 2008 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No když chodim o školního fitka, tak 45 minut max.... jenom někdy když tam dem po škole tak klidně hodku nebo hodku a půl

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak dlouho trénujete? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: