|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik času průměrně trávíte v posilovně. |
| max 60 minut |
|
17% |
[ 28 ] |
| max 90 minut |
|
50% |
[ 82 ] |
| max 120 minut |
|
24% |
[ 39 ] |
| max 150 minut |
|
8% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 162 |
|
| Autor |
Zpráva |
maria

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 6:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 8:11 am Předmět: Re: Jak dlouho trénujete? |
|
|
| eschaia napsal: | Tohle mě hodně zajímá... když jdu do posilovny tak jsem schopen cvičit i přes 2 hodiny. Když koukám na logy tak je mě jasný, že nemůžete stíhat odcvičit např. za hodinu, na druhé straně sem četl, ze není dobrý trénovat delší dobu - hodina a pul+ ?
Vyjádřete se pls. |
Jsem fakt rád, že tohle čtu. Už jsem si začínal připadat jako totální exot :D
Mám trénink rozdělenej do dvou dnů a dřív než za hodinu a půl to prostě nestíhám. Většinou je průměr ty dvě hodiny. X lidí mi říká, že podle X a Y to musím dělat tak nebo onak... Ale mám dojem, že to je individuální a řeči, že něco roste tak a tak jen při způsobu Z jsou nesmysl.. Roste to, váhy jdou nahoru, je to už i trochu vidět, takže neřeším :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 8:18 am Předmět: Re: Jak dlouho trénujete? |
|
|
| Octopuss napsal: | | eschaia napsal: | Tohle mě hodně zajímá... když jdu do posilovny tak jsem schopen cvičit i přes 2 hodiny. Když koukám na logy tak je mě jasný, že nemůžete stíhat odcvičit např. za hodinu, na druhé straně sem četl, ze není dobrý trénovat delší dobu - hodina a pul+ ?
Vyjádřete se pls. |
Jsem fakt rád, že tohle čtu. Už jsem si začínal připadat jako totální exot :D
Mám trénink rozdělenej do dvou dnů a dřív než za hodinu a půl to prostě nestíhám. Většinou je průměr ty dvě hodiny. X lidí mi říká, že podle X a Y to musím dělat tak nebo onak... Ale mám dojem, že to je individuální a řeči, že něco roste tak a tak jen při způsobu Z jsou nesmysl.. Roste to, váhy jdou nahoru, je to už i trochu vidět, takže neřeším :) |
Na zacatku to roste i kdyz budes na cinky jenom myslet a zrat jen hlinu s piskem. Za chvilku ale narazis a budes to muset nejak "resit"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so srpen 23, 2008 8:20 am Předmět: |
|
|
box ... hodina a půl až dvě
posilovna ... většinou do hodiny
běhání ... 30-45 minut
Octoppus: Samozřejmě, že je to individuální, každej cvičí jinak já cvičim jnak než ty, ty než třeba nějakej trojbojař nebo atlet, čas musíš uzpůsobit náročnosti tréninku a sobě. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 8:25 am Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | box ... hodina a půl až dvě
posilovna ... většinou do hodiny
běhání ... 30-45 minut
Octoppus: Samozřejmě, že je to individuální, každej cvičí jinak já cvičim jnak než ty, ty než třeba nějakej trojbojař nebo atlet, čas musíš uzpůsobit náročnosti tréninku a sobě. |
Na totálně amatérský resp. "rekreační" úrovni je to fakt jedno.
Kdyby se tomu člověk chtěl věnovat nějak "pořádně", pak souhlasím, časem se na ten strop narazí a roli hraje každá drobnost. O tom žádná.
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: so srpen 23, 2008 9:40 am Předmět: |
|
|
Je to trénink od tréninku jiný. Ale vesměs těch 90min. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Akvaman

|
|
| nahoru |
|
 |
wertyz
|
Zaslal: st září 24, 2008 7:04 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil wertyz dne so leden 26, 2013 9:13 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: st září 24, 2008 8:36 pm Předmět: |
|
|
| DavidS napsal: | Jak muzes jet po tom vsem jeste MT Nebylo by lepsi dat MT na zacatek jako normalni plnohodnotnej cvik a vyhazet naky ty kladky? A hned tam budes o pul hodky min |
Nevidim v tom zadny problem. Taky si obvykle MT nechavam az na konec treninku. Pokud si odvaris spodni zada, tak se uz moc dobre necvici.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st září 24, 2008 9:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st září 24, 2008 10:48 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | 90 minut idealni... |
to je moc...pro me ani ne 60 minut,udelat nejrychleji co musim a pak uz jen odpocivat a jist
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st září 24, 2008 10:52 pm Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | | JPS napsal: | | eschaia : jak tam muzes byt 2 hodiny? u zad+pazi..... |
horni klladka za hlavu, veslovani, horni kladka na hrudnik, pritahy velke cinky, potom an peck decku tahy (jak prsa, jen se ty paky roztahujou).
ruce - scotova lavka - j.c. 10kg 12x, 11kg 10x, 12kg 8x, 13kg 6x, 14kg 6x, 15 kg 6x, 16kg 4x.
EZ 4 serie, EZ 4 serie nadhmatem, 4 serie kladiv. biceps na lanech.
triceps - horni kladka (provazy)4 serie, tahy j.c. za hlavou 5 serii, horni kladka 4 serie. Bricho 15minut cca - zkracovacky, zdviho nohou ve visu a rotace s osou. Nekdy mrtvola 5 serii se zvysovanim vahy..
No a tak to vyjde na min 2 hodky. Pauzy mezi seriema cca 1minuta.
Jo, jeste jsem zapomnel, na zacatku treninku delam shyby.. to zabere tak 10minut. | na zada si klidne vystacim se dvouma cvikama..a to se shybama a pritahy velke cinky a nebo veslovani..vse odcviceno intenzivne a na jeden cvik tak 10 serii...a zada jsou dostatecne stimulovana
|
|
| nahoru |
|
 |
Pernee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|