To není špatnej nápad. Ty ramena jsou přece jen z bench docela načatý a takhle jim nemůžu dát pořádnej kotel...
Do víc cviků v jakým smyslu? Myslíš tím ty záda, nebo obecně?
To není špatnej nápad. Ty ramena jsou přece jen z bench docela načatý a takhle jim nemůžu dát pořádnej kotel...
Do víc cviků v jakým smyslu? Myslíš tím ty záda, nebo obecně?
myslim to obecne.. aspon pro me je lepsi dat 12 serii treba do 3 cviku nez do 2 a ten drhej cvik mit jen 2 serie..
_________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
Tak jsem zkusil i kombinaci kozy+tricáky+záda den první a nohy+ramena+bicák den druhej a můžu říct, že je to totálně naprd!! Teda ten první trénink. S tím jak dlouho mi vždycky jeden trénink trvá bych musel v posilovně dřepět půl dne a to bych už nedal. Do dvou hodin nemám problém. Každopádně: kozy vždycky jedu první, tam problém nebyl. Jenže pak tricák a ruce jsou přece jen trochu unavený. No a pak záda, to bylo moc... Mrtvoly jsem dal taktak, a navíc poněkud menší váhy. Pocit:
Na druhou stranu den druhej jsem odjel dneska a naprostá labuž. Začínám ty dřepy mát rád.
Bohužel nekompatibilní s první částí - pocitově. Bleh!
Od pondělka se vrátím k osvědčenýmu kozy+ramena+tricák+nohy (noo... lehounce ošizený! budu víc běhat) a záda+bicák (případně zbytek nohou, když první den nebudu stíhat/zvládat)
záměrně neuvádám břicho, protože ho jedu jako "mezisérie" a ve volnejch chvílich doma.
Zaslal: pá prosinec 26, 2008 11:33 am Předmět: Pomoc
Zdravím,
je mi 20, jsem z Prahy, mám 182 cm a 83kg.Najde se tu někdo, kdo je ochotnej se mě ujmout a začne se mnou naštěvovat posilovnu, aby mi ukázal co a jak..?
Díky za odpověď
Tobě je 20 a píšeš to do takového topicu ?Naposledy tady někdo postnul na konci srpna a tohle je topic pro začátečníky aby si to přečetli a nezakládali zbytečné topicy (i) ?
Na tohle je seznamka na hlavní stránce nebo na jiných portálech jako líbimseti.cz nebo lidé.cz je taky a tam se můžeš zeptat. Ty jsi z Prahy a neznáš nikoho, kdo by s tebou chodil do posilky ?Vždyť tam je přes milion obyvatel...
_________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
Proč bys nemohl být, každý jednou začínal. Prostě se podívej na seznamku, která je na hlavní straně webu a na jiné portály !!! Do tohohle topicu se nepíší takové posty, kde je předmětem seznamka. I kdyby jsi si založil topic, tak ti ho myslím stejně smáznou.
A ty hledáš sparinga (trenéra, který ti ty cviky ukáže, napíše trénink a bude se tebou chodit do posilky, samozřejmě za peníze) a nebo jenom kamaráda, kamarádku ?
_________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
Je zajimavé, že dost podobný trénink jako je ten první, je v posledním čísle muscle fitness (04/2009) doporučovaný jako návod pro začatečníky. Pak se není co divit jak to v posilovnách vypadá.
Jakožto začátečník jsem si poctivě pročetl článek i reakce na něj. Není mi však jasná jedna věc. V tom zatracovaném prvním způsobu je zhruba stejně cviků, jako v doporučeném a správném. Jak se tedy liší? Chodím 3x týdně (út + čt + ne) a střídám "kozy + ramena" se "záda + biceps + triceps." Jeden zcela samostatný den jdu na nohy. Protože můj sparing je odmítá cvičit. Břicho při každé návštěvě alespoň trochu, ale čím víc, tím líp. A teď nerozumím, co dělám špatně. Chápu, že se ty dva způsoby liší. Nemám ale dost zkušeností, abych poznal jak : (
Jakožto začátečník jsem si poctivě pročetl článek i reakce na něj. Není mi však jasná jedna věc. V tom zatracovaném prvním způsobu je zhruba stejně cviků, jako v doporučeném a správném. Jak se tedy liší? Chodím 3x týdně (út + čt + ne) a střídám "kozy + ramena" se "záda + biceps + triceps." Jeden zcela samostatný den jdu na nohy. Protože můj sparing je odmítá cvičit. Břicho při každé návštěvě alespoň trochu, ale čím víc, tím líp. A teď nerozumím, co dělám špatně. Chápu, že se ty dva způsoby liší. Nemám ale dost zkušeností, abych poznal jak : (
no asi tak, ze v prvom sposobe je precvicena kazda partia 1x tyzdenne a v druhom sposobe je precvicene cele telo 3x tyzdenne...
Mam dotaz ohledně treninku na objem. Četl jsem, že méně opakování s většími váhami. To je 8? 10? 12? A jaké mít přestávky mezi seriemi? Kolik s?
moc vseobecny dotaz...zalezi jaky trening jedes....tech opakovani v objemu 5-6... kolik serii to je individualni, na vetsi partie cca 8-10 na male 4-6.....pauzy pri vetsich svalech cca 2-3 min, pri mensich cca 1-2 min
_________________ kdyz nemuzes, tak si pridej :-))
Mam dotaz ohledně treninku na objem. Četl jsem, že méně opakování s většími váhami. To je 8? 10? 12? A jaké mít přestávky mezi seriemi? Kolik s?
moc vseobecny dotaz...zalezi jaky trening jedes....tech opakovani v objemu 5-6... kolik serii to je individualni, na vetsi partie cca 8-10 na male 4-6.....pauzy pri vetsich svalech cca 2-3 min, pri mensich cca 1-2 min
dost diskutabilna otazka tie opakovania a myslim ze lepsie je to nejak striedat alebo co....proste aby boli svaly v soku, daco take..sak v bearovi co je cista objemovka je len 5op ale zasa napr v GVT co je tiez trening na objem mas 10x10...a obidva funguju
Zaslal: po listopad 02, 2009 5:14 pm Předmět: dotaz
Chtěl bych poradit jestli můžu nějakým cvikem nahradit veslování (popř. jakým), jestli můžu místo legpress dát normální dřepy a jestli si můžu tu středu s pátkem přehodit ? :) díky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru