|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JPS
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | Teda stahovat si piratsky Diablo. To je poruseni 11 prikazani!
11. Nebudu si stahovat zadnou hru od Blizzardu zadarmo
Prima cesta do pekla :-) |
Tak mojí jediný orig hry co jsem si kdy koupil byly Diablo 2,Starcraft a Warcraft 3:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Tyrael napsal: | Teda stahovat si piratsky Diablo. To je poruseni 11 prikazani!
Tak mojí jediný orig hry co jsem si kdy koupil byly Diablo 2,Starcraft a Warcraft 3:) |
Moje hry co mám orig je cod2 a 4 ... co jsem si stáhl... mno kdybych začal jmenovat , tak to píšu hodně dlouho. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 3:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Poman napsal: | | Tyrael napsal: | Teda stahovat si piratsky Diablo. To je poruseni 11 prikazani!
Tak mojí jediný orig hry co jsem si kdy koupil byly Diablo 2,Starcraft a Warcraft 3:) |
Moje jedina originalni hra , co sem si koupil byla Horke leto |
Ja mel Agenta Mlicnaka
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 3:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
Zaslal: so červenec 12, 2008 1:26 pm Předmět: |
|
|
3 roky hraju DotA allstars. Poslední dobou se hrám moc nevěnuju a upadá to
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červenec 15, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:39 am Předmět: |
|
|
Docela shit no...spíš střílečka ze světa falloutu, než starej dobrej fallout _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dawe7
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 1:01 pm Předmět: |
|
|
jediný co hraju je Football Manager 08
|
|
| nahoru |
|
 |
nerv
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 2:09 pm Předmět: |
|
|
ale i tak se na ten fallout tesim jako maly jarda.....videa vypadaji dobre :) hold stary znamy fallout uz nebude co byval.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 2:15 pm Předmět: |
|
|
ja uz se moc tesim, vypada to paradne _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: út září 16, 2008 3:56 pm Předmět: |
|
|
Cez vikend som si kupil The Orange Box, Portal je spickova hra! _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
Naposledy upravil PAVUK dne út září 16, 2008 4:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út září 16, 2008 4:23 pm Předmět: |
|
|
Sem si po dlouhé době zahrál Roller Coaster Tycoon 2 a parádně mě to chytlo. To je tak super, jak mi tam všichni lidi po parku blijou  Skvělá hra _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|