|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: so září 06, 2008 1:30 pm Předmět: |
|
|
| anjelik napsal: | v bile to je o nicom v kauflande maju cokolady za 8 korun moooc druhov a su to potom si clovek moze dovolit nechat tisicku kazdy tyzden v obchode a ma zato 120 cokolad a to na tyzden vystaci aj mne |
A ty si myslíš, že za 8Kč si kupuješ opravdu čokoládu? Za takovou cenu je to směs tuku a karabového prášku. Ve výrobně takových "čokolád" mají kakaový bob možná jen ve firemním logu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: so září 06, 2008 1:32 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | lucynqa napsal: | | kulíšek napsal: | Tak tohle je téma pro mě... Až někdo přijdete na to, jak zahnat chut na sladké, tak pište ... Mě když to chytne, nechám v cukrárně půlku výplaty a ještě se cestou dom zastavím v Bille alespon po pár čokoládiček na potom... Kdo byl na žracím masakru ví o čem mluvím... |
asi nejakou hypnozu, kde nam vsugeruji, ze sladke je fuj. to by mohlo zabrat. |
Vy si z toho děláte prdel, ale u mě je to fakt docela vážné... kdybych tolik necvičila, jsem jak koule... je to normální závislost... |
ted nevim jestli je rec o cokolade nebo o perniku... _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so září 06, 2008 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | anjelik napsal: | v bile to je o nicom v kauflande maju cokolady za 8 korun moooc druhov a su to potom si clovek moze dovolit nechat tisicku kazdy tyzden v obchode a ma zato 120 cokolad a to na tyzden vystaci aj mne |
A ty si myslíš, že za 8Kč si kupuješ opravdu čokoládu? Za takovou cenu je to směs tuku a karabového prášku. Ve výrobně takových "čokolád" mají kakaový bob možná jen ve firemním logu... |
jak se to rika? nejsme tak bohati abychom si kupovali levne veci?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: so září 06, 2008 1:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: so září 06, 2008 1:35 pm Předmět: |
|
|
Já to vůbec nechápu. Čokoláda mi moc nechutná a když už, dám si jeden kousek 70% černé čokolády a zbytek si schovám.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: so září 06, 2008 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Já to vůbec nechápu. Čokoláda mi moc nechutná a když už, dám si jeden kousek 70% černé čokolády a zbytek si schovám. |
ja si to radsi ani nekupuju.. protoze kdyz si to uz koupim jednou za rok tak to sezeru hned.. a pak jsem nasranej.. :-DD _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
anjelik

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: so září 06, 2008 2:58 pm Předmět: |
|
|
Když ti nevadí, že nejíš čokoládu ale tuk, tak to neřeš. Hlavně že ti to chutná.
Za mých dětských let se takovým výrobkům říkalo "čokoládová pochoutka". Jmenovalo se to myslím ZORA a bylo tu buď nugátové nebo s burskými oříšky.
Za sebe mohu říct, že se chutě během života mění . Takže je klidně možné, že vás tyhle šílené žrací orgie přejdou.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
anjelik

|
Zaslal: so září 06, 2008 4:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: so září 06, 2008 11:31 pm Předmět: |
|
|
| anjelik napsal: | tak som skusil ze budem jest dlhe sachry a v piatok doobedu som si uvaril ryzovy nakyp z 2kg ryze, 4l mlieka a 15 bielok a uz z neho neni nic dufam ze tych 5kg musli mi vyzdrzi aspon do piatku |
Bílá rýže má vysoký GI, takže se za dlouhý cukry zrovna moc považovat nedá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne září 07, 2008 7:39 am Předmět: |
|
|
zkus den jen s masem a zeleninou...stabilizuje se Ti hladina krevního cukru a přejde chuť na sladké.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|