chut na sladke

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - chut na sladke  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> chut na sladke
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 5:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana:uvědomil jsem to když jsem postl slovo Lucy....ale jsem lemra línán to opravit...snad obě dámy prominou ...jinak chápu kulíška - a snad jí i něco pošlu....vzpěračce jedné inteligentní ( ideální spojení síla a přírodní vědy:o))))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diana

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic se neděje. Ale už se to stává častěji a Lucy pak nevychází z úžasu, co se to tu o ní píše
anjelik

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2008 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tie dlhe sacharidy mne teda poriadne pomohly uz nemam chut na sladke vobec resp. teraz uz nemam chut na ziadne jedlo cokoladu som nejedol uz asi 9 dni ani nic sladke uplne ma z toho prestalo bavit jest teraz to vyzera tak ze o 8 si dam kavu o 13 instantnu polievku o 17 instantnu polievku a o 20 caj. to je cely denny prijem jedla aj tekutin a vobec nie som hladny ani smedny uz takto idem asi 7 den a schudol som uz asi 8kg a to som este nemal trening. super dietka
jakuzza

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2008 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no neviem ci je to zrovna super, ale ked ti to takto vyhovuje nejest...
Dome-V

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2008 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po cca asi tak 4rokoch stravenych v cukrarni, sladke nechcem ani vidiet , len obcas treba zdegustovat kvalitu a kvantitu
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2008 6:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

anjelik napsal:
no tie dlhe sacharidy mne teda poriadne pomohly uz nemam chut na sladke vobec resp. teraz uz nemam chut na ziadne jedlo cokoladu som nejedol uz asi 9 dni ani nic sladke uplne ma z toho prestalo bavit jest teraz to vyzera tak ze o 8 si dam kavu o 13 instantnu polievku o 17 instantnu polievku a o 20 caj. to je cely denny prijem jedla aj tekutin a vobec nie som hladny ani smedny uz takto idem asi 7 den a schudol som uz asi 8kg a to som este nemal trening. super dietka

ja ti zavidim, u me je to porad stejne mozna i horsi. Nechapu to, nikdy me sladke nelakalo, ani jsem na ne nepomyslel a dnes to v sobe nemuzu absolutne potlacit. Leda ze by to bylo tim, ze to telu dlouha leta chybelo a ted si o to rika nebo nevim A nejhorsi je, ze s mnozstvim roste chut...
Martini

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
anjelik napsal:

ja ti zavidim, u me je to porad stejne mozna i horsi. Nechapu to, nikdy me sladke nelakalo, ani jsem na ne nepomyslel a dnes to v sobe nemuzu absolutne potlacit. Leda ze by to bylo tim, ze to telu dlouha leta chybelo a ted si o to rika nebo nevim A nejhorsi je, ze s mnozstvim roste chut...

Nevim, ale co jsem tak procital, tak zatracovany Chrom by s timhle mohl pomoci. Nekde jsem cetl, ze to pomaha.
Osobne to vyzkousim tak za mesic:->
-pj-

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
On takový kousek černé 70% čokolády s chilli nebo s bílým pepřem není vůbec špatný.

Můžu jen potvrdit :-) 75% + Chilli ( ) je výborný a stačí tak čtvereček, maximálně dva a je vystaráno na chvíli.
jakuzza

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skus 99% a to ta prejde na cokoladu chut hned
lucynqa

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2008 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak je i modni prohlidka se sladkym kusem na sobe

www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/foto-modelky-suce-na-oblizanie
Wygh

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2008 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když mám chuť na sladké, tak si vybírám, litr karamelového nanukáče, to je moje

Jesse Marunde
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jedine ked mam chut na sladke si dam v objeme max 1-3musli tycinky a 1 puding denne bez cukru! Toto drzim tak celý tyýžden drzim aj stravu a na vikend si dam co mi hrdlo raci vacsinou je to jedno jedlo v podobe kolaca alebo palaciniek ! Ale sak som v objeme kedy ked nie teraz potom v diete budem trieskat hlavu o stenu ze preco som to nejedol ked som mohol:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Duro

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co mas furt s tym pudingom

ja taketo problemy nemam,sladke ako tycinky,cokolada atp ma vobec nelaka
skor take musli by som furt jedol,alebo nejake tmave pecivo treba s ovocnym cottage

Naposledy upravil Duro dne po listopad 24, 2008 3:38 pm, celkově upraveno 1 krát
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neak moc mi zachutil neviem :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
maria

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bodybuilder4 napsal:
Neak moc mi zachutil neviem :D

koľko máš v objeme sacharidov? a aké?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - chut na sladke Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: