neboj, na tie benche mam uz celkom odhad (dufam ze to nezakriknem :) ), este tak 5kg hore na pracovne serie a mozem po case peakovat na 170
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
neboj, na tie benche mam uz celkom odhad (dufam ze to nezakriknem :) ), este tak 5kg hore na pracovne serie a mozem po case peakovat na 170
stejne je to divny, asi jsem nikdy nepeakoval spravne, ty bencujes v seriich 130 po trojkach nejvic a pak z toho vyladis maxko +30kg a ja jsem vzdycky vyladil z vahy co jsem daval po trojkach tak stezi 10 kilo
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
tak ja by som dal trojku aj so 140 teraz, ale na co
pondelok skusim natocit 80-85% serie
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
chlapi, ja ked idem 80% tak to znamena ze tam mam 80%, - to je 20% od maxka . Ale nepredbiehajme, ked to nedam budem za vola a to moc nechcem . Ale naposledy ked som peakoval na 150kg bench, tak som isiel z 122.5kg ako 80% a vyslo z toho 155kg maxko.
chlapi, ja ked idem 80% tak to znamena ze tam mam 80%, - to je 20% od maxka . Ale nepredbiehajme, ked to nedam budem za vola a to moc nechcem . Ale naposledy ked som peakoval na 150kg bench, tak som isiel z 122.5kg ako 80% a vyslo z toho 155kg maxko.
Klasickej ten Sheikův peak?
ne
kludne ak mi to zaisti progress, slecna 2.123456kg PR
cas 90minut , dnes rychlovka. Su neake problems s dopravou tak preto nestiham teraz moc treningov, ale coskoro sa to dufam zlepsi.
dnes to bol pekny maraton, sila bola na vsetkom a stale, akurat tie posledne bence boli dost heavy lebo som ich odfical asi za 5 minut.
Bench bol taky standart, ale prekvapili ma dost drepy, som myslel ze budem muset opasok brat na 180 ale vobec, setko total raw bez bandazi a opasku a krasne to islo. Az na ten casovy tlak to bolo dnes gut.
dnes dost dobry trening, benche mi prisli lahke co je prekvapenie kedze som ocakaval aspon miernu stuhnutost po pondelku. Dost ma potesila mrtvola, tak nielen ze dnes tie serie boli technicky dost obstojne a dokazal som sa do pozadovanej techniky dostat dost rychlo, ale este som si spravil aj rekord na nadhmat. :) Konecne sa zacina darit aj na tej mrtvole a vahy pridu lahke. Buduci tyzden trosku menim trening a prihadzujem 5%. No a musim popracovat na hamsoch, moja velka slabina...
edit: este taka poznamka k mrtvole. Som sa vzdy snazil mat holene kolmo na zem, teraz som to ale robil trochu inak. Pri starte som kolena dal mierne dopredu a o dost lepsie sa mi to odlepovalo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru