|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Koroze
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 9:38 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Koroze napsal: | | V sobotu benč 24 x 225 liber (102 Kg) |
Hezký! To už byl ten test do týmu, nebo jen zkouška na něj? |
To už byl ten test, ale čeká mě další.. Musí být vidět progres
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
venca.v

|
Zaslal: st říjen 22, 2008 1:32 pm Předmět: |
|
|
Tlaky s jc na sikme hlavou nahoru: 40kg x 12 v posledni serii, vic sem zatim nikdy nedal
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st říjen 22, 2008 5:47 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska jsem překonal hned několik rekordů
Trenink začal nenápadně několika lehčíma seriema pozvedu...
Pak jsem přidal (což zapřínilo mé rekordy) na 8, 10 a 12x160kg,nějak se mi podařilo vše uklidit aby si nějaký soudruh mohl kvalitně zadřepovat s tyčí,odplazit se na předkopy tam dát 3 serky s 40 kilama a pak se pokusit dostat na zachod. (kde jsem byl vemlii dlouho).
Dnešní PR:1)Nejkratší trenink
2)Nejdelší doba na hajzlu
3)Bylo mi nejhůř po treninku
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 5:54 pm Předmět: |
|
|
Zdar, tak jsem si před tejdnem udělal trošku radost, že jsem se za vrátil k tou co jsem měl- MT- 181 kilo. a bench nedávno- asi před 2 měsícema 139 kilo. Ted to s tim cvičením doted nebylo nejlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 9:49 am Předmět: |
|
|
Místní "strongmans" s tím asi neohromim, ale 3 série po 10 opakovácních se 40 kg jednoručkama na nakloněné lavici hlavou nahoru mi fakt udělali radost vzhledem k tomu, že jsem to zařadil jen tak pro zpestření. _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 12:21 pm Předmět: |
|
|
Dnes se mi podařilo po několika letech ve fitku překonat jeden z cílů, na který jsem se v 15ti díval jako na nemožný (:
Konečně jsem mohl v poctivých seriích na bench použít 100kg. (3x6x100kg) _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 10:26 am Předmět: |
|
|
Ahoj, tak jsem si včera udělal radost novým osobákem na bench, dal jsem 142 kilo. Zkoušel jsem pak ještě 147, ale... nenene... to už nešlo. Je mi 20 a měřím 180 cm s váhou 83 kilo
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 10:57 am Předmět: |
|
|
zadny extra vykon, ale s takovou vahou jsem nejel, teda moc jsem tento cvik nikdy nejel... tricepsove extenze za hlavou s 1RUC 35 kg jeste s rezervou, ale dalsi cinka je 45 kg  . 17 let a cca 183/88
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 11:03 am Předmět: |
|
|
| Jarin23 napsal: | | Ahoj, tak jsem si včera udělal radost novým osobákem na bench, dal jsem 142 kilo. Zkoušel jsem pak ještě 147, ale... nenene... to už nešlo. Je mi 20 a měřím 180 cm s váhou 83 kilo |
Moc pekny vykon v pomeru k vaze. Gratulace
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
vcera mensi rekord co sa tyka uchopu - 3x180kg mrtvola nadhmatom _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 10:03 pm Předmět: |
|
|
dik  , ale cizopasek spravil tusim okolo 200  (musim ho dohnat) _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 10:08 pm Předmět: |
|
|
nadhmatem pres 220, nadhmatem bezpalcove 2x3x180 :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|