| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
Netro
|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 8:19 pm Předmět: CEE |
|
|
Nazdiš tak čo viete o Creatine Ethyl Ester tam pišu že len raz za den 2-4 tablety pred treningom 30-60 min a v den ked neni trening tak pred spanim. Ale pred spanim si davam ešte 30g kazeinu.
No tak neni to malo raz za den? A ked mam napr 95kg:P tak si možem davat aj vjac raz za den? napr 5 tablet raz denne? alebo napr 3 tablety dvakrat denne?
Jake mate suksenosti? ja to mam od Aminostaru:P
dikkyyy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 9:22 pm Předmět: |
|
|
Aminostar asi nie je dobrá voľba podľa toho, čo tak čítam.
Záleží na obsahu tablety. Ja som dával v tréningový i netréningový rovnako, po 1.6g CEE (2 tablety). Prvá dávka ráno, druhá po tréningu alebo poobede.
|
|
| nahoru |
|
 |
Netro
|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 10:31 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | Aminostar asi nie je dobrá voľba podľa toho, čo tak čítam.
Záleží na obsahu tablety. Ja som dával v tréningový i netréningový rovnako, po 1.6g CEE (2 tablety). Prvá dávka ráno, druhá po tréningu alebo poobede. |
no ja mam 750mg jednu tabletu. A aminostar nie je dobra volba prečo? Si čital njake članky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 11:17 pm Předmět: |
|
|
Články nie, ale ohlasy tu na fóre nie sú práve optimistické. Skús prehľadať nejaké topiky.
|
|
| nahoru |
|
 |
dinos
|
Zaslal: po listopad 03, 2008 8:06 am Předmět: Aminostrar |
|
|
Tak já mám přesně opačnou zkušenost.Měl sem od Aminostaru Kre-alkalyn a maximální spokojenost. Je to asi jak u koho.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanucek1
|
Zaslal: st listopad 05, 2008 11:30 pm Předmět: |
|
|
Ahoj chtěl bych se optat co si myslíte o tomhle výrobku Creatin HMB Synergy od Vitalmaxu. Je i na ronnie obchodě Už dříve jsme bral crea monohydrate. Ale tento se mi velice líbí. Jen nevím jesli je i nějaká nasycovací fáze nebo prostě každej den nabušit tři kapsle... Máte s tímto produktem nějakou zkušenost? Díky za odpověď
Naposledy upravil nanucek1 dne pá listopad 07, 2008 5:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
nanucek1
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 5:05 pm Předmět: |
|
|
Nějaká odpověd by nebyla?
|
|
| nahoru |
|
 |
Miki222
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 5:36 pm Předmět: |
|
|
| nanucek1 napsal: | | Nějaká odpověd by nebyla? |
mal by si mat davkovanie na obale ... nemas ? _________________ viim ja viim som kokt vim ja vim jedine mama stale veri ze sa napravim
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 9:56 pm Předmět: |
|
|
Mám tedka první kreatin a to od Weideru CreaPure a zatím jsem ho mněl 2 krát a 2 krát sem mněl řidkou... Mám ho radši vynechat..? a jít do CEE ? _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út listopad 11, 2008 10:31 pm Předmět: |
|
|
| Č174 napsal: | | Mám tedka první kreatin a to od Weideru CreaPure a zatím jsem ho mněl 2 krát a 2 krát sem mněl řidkou... Mám ho radši vynechat..? a jít do CEE ? |
Weider je kvalita vyrobena v Nemecku...vynikajici kreatin..vyrabi ho firma AlzChem Trostberg GmbH
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 9:51 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Č174 napsal: | | Mám tedka první kreatin a to od Weideru CreaPure a zatím jsem ho mněl 2 krát a 2 krát sem mněl řidkou... Mám ho radši vynechat..? a jít do CEE ? |
Weider je kvalita vyrobena v Nemecku...vynikajici kreatin..vyrabi ho firma AlzChem Trostberg GmbH |
Ano...,ale pořád je to jednoduchá forma kreatinu,která každému nevyhovuje... _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 4:20 pm Předmět: . |
|
|
Já mám nejlepší výsledky na Weiderovi, 20g load a tak 15g udržovačka.
S cukry jsem to zbytečně nehrotil..
Jinak jsem měl i CEE a KreAlkyn a nic.
Na mne působí jen spousta monohydrátu a klidně i 2 měsíce ON.
Takže nevím jestli sugesce, ale nyní jdu jen Weider anebo Pure tm kreatin :)
V KreAlkalinu je jen monohydrát + jedlá soda ne?
CEE je možná někde jinde, ale mi fakt funguje jen pár věcí a na kýble :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 4:29 pm Předmět: Re: . |
|
|
| total-magor napsal: | Já mám nejlepší výsledky na Weiderovi, 20g load a tak 15g udržovačka.
S cukry jsem to zbytečně nehrotil..
Jinak jsem měl i CEE a KreAlkyn a nic.
Na mne působí jen spousta monohydrátu a klidně i 2 měsíce ON.
Takže nevím jestli sugesce, ale nyní jdu jen Weider anebo Pure tm kreatin :)
V KreAlkalinu je jen monohydrát + jedlá soda ne?
CEE je možná někde jinde, ale mi fakt funguje jen pár věcí a na kýble :) |
Já ho dávkuji asi 30 minut před trenálem 5g s džusem + eště pomalé sacharidy... třeba Graham plátky a ihned po tréninku 5g s gainerem potom 45 minut protein... a ve dnech volna asi 5 g ráno se sacharidy.. Nemám třeba ubrat množství...? Nevim čim by to mohlo být.. _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st listopad 12, 2008 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Č174 napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Č174 napsal: | | Mám tedka první kreatin a to od Weideru CreaPure a zatím jsem ho mněl 2 krát a 2 krát sem mněl řidkou... Mám ho radši vynechat..? a jít do CEE ? |
Weider je kvalita vyrobena v Nemecku...vynikajici kreatin..vyrabi ho firma AlzChem Trostberg GmbH |
Ano...,ale pořád je to jednoduchá forma kreatinu,která každému nevyhovuje... |
troufam si rict,ze na 90 procent lidi funguje,zbytek at zkusi CEE..pokavad ani to nezabere,tak kreac nebrat,ale tu se to uz nekolikrat rozebiralo
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |