KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
jednou jsem zkousel Kre-Alkalyn od Aminostar, ale od nich teda hovno :D CEE je asi fakt ten z nejlepsich. Ale to davkovani neni nikde no pic...e

jako ze od Aminostaru ti nefakci,tak od ostatnich firem bude....kdyz odebiraji od toho sameho vyrobce?????......
clanek z Biomag.sk

"Normálny" kreatín monohydrát

Takýto kreatín monohydrát je snáď najznámejší kreatín a aj doteraz predstavuje väčšinu ponúkaného kreatínu u nás. "Normálny" kreatín monohydrát sa môže líšiť spôsobom/postupom výroby, od čoho závisí aj obsah nečistôt v ňom. Kreatín monohydrát v Európe vyrábajú dve veľké spoločnosti - značka CREAPURE (CREAPURE je registrovaná ochranná značka svojho výrobcu) pochádza od firmy Degussa BioActives, presnejšie z bývalej samostatnej firmy a teraz dcérskej spoločnosti SKW Trostberg. Práve tento kreatín je považovaný za kreatín bez "nečistôt" (firma Degussa má patentovaný postup výroby, pri ktorom prakticky dochádza k výrobe kreatín monohydrátu bez nečistôt). Druhým výrobcom kreatín monohydrátu v Európe je DSM Fine Chemicals Austria, ktorá istý čas vyrábala kreatín monohydrát v dvoch druhoch čistoty - ultrapure a regular. Kreatín "ultrapure" bol podľa špecifikácie "čistejší" ako kreatín monohydrát CREAPURE. V súčasnosti podľa mojich znalostí sa vyrába len kreatín monohydrát s úrovňou čistoty regular. Ďalší veľký výrobca kreatínu je v USA (Pfanstiehl) a sú aj výrobcovia z Ázie. Väčšina kreatínu na našom trhu je "regular" kreatín monohydrát firmy DSM Fine Chemicals Austria.

Ako už bolo spomenuté, prevažná väčšina kreatín monohydrátu na našom trhu je od výrobcu DSM Fine Chemicals Austria, takže akési bavenie sa o tom, že "Nutrend má lepší kreatín ako IVI" nie je na mieste, nakoľko majú obe spoločnosti kreatín rovnakého pôvodu - DSM. Napriek tomu, že kreatín ázijského pôvodu je o polovicu lacnejší ako "regular" kreatín DSM, chce sa mi veriť, že ho u nás asi nenájdeme (o značkách ATP, MegaPro a Biotech to neviem tvrdiť s istotou), aj keď niektoré značky v zahraničí ho používajú. Medzi kreatíny DSM patria napríklad značky Nutrend a IVI. "Normálny" CREAPURE predáva firma Kompava a rovnako Scitec Nutrition Creapure (Scitec Nutrition 100% Pure je však pôvodom z Číny). Mikronizovaný CREAPURE by mal byť zdrojom v kreatíne Weider Pure Creatine, Micro-Fine, balenie 500g. Mám dojem, že Aminostar donedávna ponúkal kreatín firmy DSM a teraz zahrnul do ponuky aj mikronizovaný kreatín čínsko-kanadského pôvodu. Ako však vidíte, kreatín na našom trhu pochádza v podstate z dvoch dobrých zdrojov a je smiešne sa baviť o značkách a viesť diskusie o tom, ktorá "značka" lepšie "zaberá". Ak si nie ste napriek tomu istí, hľadajte na obale pôvod kreatínu, či už v ochrannej snámke CREAPURE, alebo priamo referenciu na výrobcov - Degussa alebo DSM. Výrobcovia používajúci tieto kreatíny sa tým radi pochvália.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
total-magor

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
muzou na to jit jak chcou 1000000x ucinejsi jako monohydrat super turbo 4x4 narust ciste svalove hmoty do 2O vterin od polknuti tablety

ja nevim me prijdou tyhle baleni po 100 tabletach dost smesny, pri nasycovaci fazi u monohydratu se bere rekneme 20g denne, to ze je to 10x ucinejsi jak monohydrat je blbost aspon z mych skusenosti takze treba ja bych davkoval 25 tablet denne to je 25x0,85 = nejakych 21gramu kreatinu... 120 baleni deleno 25 rovna se 4,8 dnu

asi jsem idiot ale tohle je muj nazor plynouci z mych zkusenosti s temato suplementama, pokud nekomu slape 1gram krealkalynu jako 10g monohydratu - gratuluju

Naprostý souhlas. Stačí kvalitní produkt a na hrstě, potom jsem fakt viděl změnu, v síle, na váze a nebylo to tím že jsem současně začal držet jídelňák.

Naposledy upravil total-magor dne čt listopad 13, 2008 9:23 pm, celkově upraveno 2 krát
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping

dobry ....myslis, ze bys poznal kreatin a ne placebo? Asi je to i o psychice
total-magor

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 9:32 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Iron.Pumping

Placebo mi neudělá +4kg za 2 týdny na váze.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 10:07 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

total-magor napsal:
CZEBLADE napsal:
Iron.Pumping

mozna, ale nejaky efekt by to melo
total-magor

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 10:09 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
total-magor napsal:
CZEBLADE napsal:
Iron.Pumping

Tak psychika na procítění cviků, to taky udělá svoje.
YUD

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 10:17 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
total-magor napsal:
CZEBLADE napsal:
Iron.Pumping

Czeblade, měls někdy kreatin, správnou stravu a trénink?
Dneska nějak nemáš den
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 YUD :
jo nez jsem si dal na pul roku pauzu, tak jsem to vse mel a moc dobre. jjj nekdy jsou blbe a unavene dny
Bazzy

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 10:51 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

total-magor napsal:
CZEBLADE napsal:
Iron.Pumping

Coregonus

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

najlepsie skusenosti mam s kreatinom pump-fx od scitecu.Je sice drahsi, ale lepsie ako vyhodene peniaze za aminostar, ktory na mna takmer vobec neucinkoval.
Drago

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja kdyz creatine tak kvalitni monohydrat a davkovani 15-20gr denne. To je myslim pro chlapy kolem 100kg co cvici dyl idealni. Nasycovaci a udrzovaci faze je zbytecna, z me zkusenosti ideal 15gramu denne a hotovo.

Znacky jsem mel ATP, aminostar, weider, scitec a plutino. Subjektivne nejslabsi me prisel weider, aminostar napr. spokojenost docela dost.

Krealkalyn apod jsou mozna pro nekoho dobry na napumpovani, ale klasicky kreatin minimalne usetri penize. No a klasicky creatin v kapslich to je o nicem.
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 11:38 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

total-magor napsal:
CZEBLADE napsal:
Iron.Pumping

já zapíjim řízky sádlem a mám to samý
total-magor

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 11:43 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

supporter napsal:
total-magor napsal:
CZEBLADE napsal:
Iron.Pumping

já zapíjim řízky sádlem a mám to samý

Tak každý máme své metody no a jsi díky tomu v ketóze neustále takže vysekaný ne?
ale fakt je že když si dám 500g steak + nějaké bonusy tak dokážu udělat i 3kg za den-na den.

Naposledy upravil total-magor dne čt listopad 13, 2008 11:49 pm, celkově upraveno 2 krát
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Ja kdyz creatine tak kvalitni monohydrat a davkovani 15-20gr denne. To je myslim pro chlapy kolem 100kg co cvici dyl idealni. Nasycovaci a udrzovaci faze je zbytecna, z me zkusenosti ideal 15gramu denne a hotovo.

Znacky jsem mel ATP, aminostar, weider, scitec a plutino. Subjektivne nejslabsi me prisel weider, aminostar napr. spokojenost docela dost.

Krealkalyn apod jsou mozna pro nekoho dobry na napumpovani, ale klasicky kreatin minimalne usetri penize. No a klasicky creatin v kapslich to je o nicem.

heh..prvni clovek co ctu,ze nejel nasycovaci fazi ..ja ji taky nejel..... prvni dva tydny 5 g pred a 5 g po...pouze v treninkovy den,v netreninkovy 5 g ...po 2 tydnech pouze 5 g po cviceni..celkove 4 tydny z toho sem pribral skoro 5 kilo z cehoz pulka odtekla nutno dodat,ze sem byl pekne oteklej coz by me nevadilo,kdyby zrovna nebylo leto ale hlavne se na monohydratu krasne cvici,vse napumpovane a vahy jedou pekne nahoru...ikdybych po kreatinu nepribral ani kilo,tak ten pocit pri treninku je fakt super...kaslat na nitrixy.
total-magor

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Drago napsal:

heh..prvni clovek co ctu,ze nejel nasycovaci fazi ..ja ji taky nejel..... prvni dva tydny 5 g pred a 5 g po...pouze v treninkovy den,v netreninkovy 5 g ...po 2 tydnech pouze 5 g po cviceni..celkove 4 tydny z toho sem pribral skoro 5 kilo z cehoz pulka odtekla nutno dodat,ze sem byl pekne oteklej coz by me nevadilo,kdyby zrovna nebylo leto ale hlavne se na monohydratu krasne cvici,vse napumpovane a vahy jedou pekne nahoru...ikdybych po kreatinu nepribral ani kilo,tak ten pocit pri treninku je fakt super...kaslat na nitrixy.

Tak když na kreošu zvedneš větší váhu tak stačí přidat jídlo-bílkoviny a narůst to musí ne? Možná hraji roli i počty opáček no kdoví ...
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: