|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
BerryDeMey

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 3:10 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Glukóza, jednoduchý monosaccharide cukr, je jeden z nejdůležitějších uhlohydrátů a je používán jako zdroj energie u lidí, zvířat a rostlin. Přirozená forma (D-glukóza) se označuje jako dextróza, obzvláště v potravinářském průmyslu. |
Tak asi tak
Zdroj - http://en.wikipedia.org/wiki/Glucose
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron Lung Power

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | může mi jenom někdo něco objasnit dextrosa=glukosa a = glukopor? nebo je glukopor něco jinýho? |
Glukop u r, áno je to to isté.
|
|
| nahoru |
|
 |
beastmaster
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 12:21 pm Předmět: |
|
|
Zdravim.
Dostavam do sebe malo sacharidu, tak jsem se chtel zeptat, jestli mi k necemu bude, kdyz si do prace vezmu treba dve petky vody s rozpustenym glukopurem a postupne to upijet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 1:43 pm Předmět: |
|
|
| beastmaster napsal: | Zdravim.
Dostavam do sebe malo sacharidu, tak jsem se chtel zeptat, jestli mi k necemu bude, kdyz si do prace vezmu treba dve petky vody s rozpustenym glukopurem a postupne to upijet. |
A proc si treba nevezmes balik piskotu, racia, ovoce, musli tycinky, pripadne pecivo atd ?Jde o cas?
Pit glukopur s vodou, jen abys nahonil sachry, je imho blbost a takto bych to resil az v krajnim pripade. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 11:01 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat, zda tady není někdo s podobným problémem jako já a pomohl mi ho vyřešit. Jsem silně na maso a nemám problém dostat se přes 300g bílkovin za den. Problém je ale u sacharidů. Dobře trávit zvládnu snídani (hlavně vločky) a přes den dva pytlíky rýže a zřejmě mi to k váhovému nárůstku nestačí. Pokud ale přidám, jsem nepoužitelný a víceméně jsem po celý den s pocitem těžkého žaludku. Zkouším nyní Glukopur, ale není to žádná sláva. Jedna polévková lžíce (cca 12g) a stačí mi to na několik hodin a jakmile to do sebe dostanu, mám pocit jako bych jel na speedu ( (: Jsem přes výživu barbar a víceméně veškerý jídelníček skládám ze střípků na netu. Bohužel jsou většinou dělané pro osoby, které do sebe dostanou přes den víc gramů sachrů než proteinů.
Za jakoukoliv radu budu vděčný... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
VelkyBratr

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 1:42 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | Chtěl bych se zeptat, zda tady není někdo s podobným problémem jako já a pomohl mi ho vyřešit. Jsem silně na maso a nemám problém dostat se přes 300g bílkovin za den. Problém je ale u sacharidů. Dobře trávit zvládnu snídani (hlavně vločky) a přes den dva pytlíky rýže a zřejmě mi to k váhovému nárůstku nestačí. Pokud ale přidám, jsem nepoužitelný a víceméně jsem po celý den s pocitem těžkého žaludku. Zkouším nyní Glukopur, ale není to žádná sláva. Jedna polévková lžíce (cca 12g) a stačí mi to na několik hodin a jakmile to do sebe dostanu, mám pocit jako bych jel na speedu ( (: Jsem přes výživu barbar a víceméně veškerý jídelníček skládám ze střípků na netu. Bohužel jsou většinou dělané pro osoby, které do sebe dostanou přes den víc gramů sachrů než proteinů.
Za jakoukoliv radu budu vděčný... |
300gr prlnohodnotnych bilkovin za den?To bych se i docela rad podival na tvoji skladbu stravy...pokud vylozene nepichas ostry vcelky,tak to dlouhodobe nemas sanci takovyhle stav udrzet (nepredpokladam,ze vazis vic jak 120kg:))
Jestli zvladas vlocky a ryzi,tak to snad az takovy problem nebude,ne?Zkus jist vlocky 2x denne...nebo jestli jsi sama slacha,taxe zamer na tuky...jednoduse pridej trosku tuku,tuky jsou potreba uplne stejne jako bilkoviny a sacharidy.Prinejhorsim si dej za ukol snist denne 5 tatranek nebo si sem tam ugriluj veprovy bok a mas to :-D A to by bylo,abys nepribral ;) _________________ Techno,techno,techno a zase techno!!!Rano,dopoledne,v poledne vecer a to poradne NAHLAS!!!! :))))
PS - jedu na ciste chemii,necpu do sebe zadne prirodni sracky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 1:48 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | Chtěl bych se zeptat, zda tady není někdo s podobným problémem jako já a pomohl mi ho vyřešit. Jsem silně na maso a nemám problém dostat se přes 300g bílkovin za den. Problém je ale u sacharidů. Dobře trávit zvládnu snídani (hlavně vločky) a přes den dva pytlíky rýže a zřejmě mi to k váhovému nárůstku nestačí. Pokud ale přidám, jsem nepoužitelný a víceméně jsem po celý den s pocitem těžkého žaludku. Zkouším nyní Glukopur, ale není to žádná sláva. Jedna polévková lžíce (cca 12g) a stačí mi to na několik hodin a jakmile to do sebe dostanu, mám pocit jako bych jel na speedu ( (: Jsem přes výživu barbar a víceméně veškerý jídelníček skládám ze střípků na netu. Bohužel jsou většinou dělané pro osoby, které do sebe dostanou přes den víc gramů sachrů než proteinů.
Za jakoukoliv radu budu vděčný... |
Co dělená strava?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
Pokud chces, mrkni do meho logu. KDyz jde o bilkoviny, rad si pridavam, kdyz o cukry, tak si ubiram (: S tukem asi problem neni, toho mam na sobe az moc hehe
YUD - nemel bys pro mne nejake podrobnosti? Jak jsem psal, co se tyce vyzivy jsem barbar a kdyz se na to letmo podivam, nevim nevim jestli pro cloveka s umyslem nabrat hmotu je stridani dnu bez sachru nebo bilkovin idealni. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
mamnoa
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 1:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 7:44 pm Předmět: |
|
|
Cuzz lidi co rikate na Mutant mass ?  ja jsem na nej najel asi pred mesicem a teda mazec..sice je mi po kazdy davce blbe jak dobytek ale vaha jde nahoru...jaky mate vy zkusenosti? _________________ Grrr....=D
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 6:18 pm Předmět: |
|
|
nekde jsem videl gainer s pomalejma sachrama , ze tam byly ovesny vlocky , nejaky obiloviny atd...Nevite o necem takovem?Nemuzu jest kazdy 3 hodiny , takze davam mezi jidlama normalni gainer , ale po nem pribiram az moc
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 6:21 pm Předmět: |
|
|
Co to je příbírám až moc?  Jako do tuků?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|